Pijete li kada vozite?
Collapse
X
-
Blago tebi "sri98" naravno i zemljaku "TETKU" !
Ja licno nikad ne pijem toliko da budem mrtav , popijem 4-5 piva ili par pelinkovaca , ali i to je rizicno , ne zbog mene nego ako me zaustave saobracajci ode dozvola ! A kad ima neki specijalni povod ( zurka , svadba , rodjendan ...) Onda naravno sledi TAXI i opustanje uz dosta vise pica !
Cekamo TETKA da napise nesto !
Comment
-
-
"Ne pijem kad vozim, samo pivo ili dva"
Pa nije tema: "Da li cesto vozite zgazeni ko crna zemlja?" ili "Da li vozite kad vas ortaci donesu do kola i postave za volan?" ili "Da li, kad vozite u pijanom stanju, mora suvozac da vam drzi ruke na volanu?" ili "Da li ste nekad pred saobracajnu policiju ispuzali cetvoronoske?"...
Alkohol se razlicito tolerise, vrlo je individualna stvar u pitanju. Da bi se ta individualnost prevazisla, sve veci broj zemalja uvodi potpunu zabranu voznje ako covek ima merljivog alkohola u sebi. Ima ljudi koji sasvim slodino voze i kad su sasvim solidno gasirani, al' to je pre izuzetak nego pravilo.
Ja ne pijem kad vozim. Jednom sam vozio mamuran. Izbacio nas ortak sa gajbe oko podneva, jer smo se toliko ponapijali da smo zaboli i kuntali do tad - sto mi je i bio plan, da se lepo naspavam i otreznim, al' sam previse popio a zli covek me prerano probudio. Morao sam da drzim glavu van kola (kroz prozor) da ne povratim... Sve mi je smetalo: ljudi sa neispravnim dizelima, ljudi sa neispravnim benzincima, ljudi sa neispravnim auspusima, ljudi sa nepodmazanim kaisevima, kamioni, autobusi, ljudi koji leze na sireni... Fuj, odvratno! I, kao kulminacija svega - ja lepo zaustavim vozilo i propustam pesake na pesackom pre nego sto skrenem desno, i posle desetak sekundi stajanja od pozadi me udari lik s Vespom! Nikakve stete nije bilo, al' samo mi je jos to falilo.(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/
Comment
-
-
Retko,uglavnom se zaustavim na famoznih pivo,dva.Ranije sam znao da sednem bas mortus,al vremenom valjda iskustvo ili sazrevanje ucine svoje.Sad i kad se napijem uvek gledam da malo odspavam,ili nesto pjedem,popijem kafu tako da se osecam ok,mada verujem da bi i tada da dunem u melodiku ostao bez dozvole.FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
Gledao sam reportažu o Islandu, pa kažu da tamo kad neko iz društva pokuša da vozi pijan, ostali lepo pokušaju da ga odvrate od namere a ako ne mogu zovu policiju.....Možda se drug i naljuti ali je bar živ i zdrav kao i ostali u saobraćaju!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Originally posted by TAZZZBOYNE....
Mozda 1 pivo i kraj...
Imam ZENU da vozi... kad popijem....
Mene jednom drugarica vracala pijanog i od tad - ne pijem vise. Istreznio sam se posle 100m
Comment
-
Comment