mene bas vuce flasa, i kad vozim i kad ne vozim..a volim da odem u disko trezan..a izadjem pijan kao stoka, tada moja djevoka preuzme volan.. tako da nema kazne..
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Ja popijem, ali gledam da to bude u razumnim kolicinama. Vise puta sam se testirao kada sam razlicito osecao znakove pijanstva i znam do koje granice mogu da podnesem alkohol, koliko je to i promila otprilike i koliko sam sposoban...
@ TONCA....
Ja mojoj zeni Verujem za volanom kad je....
Prvi auto joj je bio GOLF II GTI 16V....
Pa navikla na Pedalu da stiska.... ko blesava... a ako je neko iseche u voznji... zna da bude gora od mene.... Josh kad vozi dete.....
Zna da bije ljude... izadje lepo iz auta... pridje tom ko je isekao i izvuche ga kroz prozor... i nalupa shamarima pa se legitimishe i ode... a ovaj u
A kad vozi SAAB-a... ma idi turbina samo pishti....
Ih bre sad odoh u OFF
Svaka cast. Znam i ja neke zenske osobe koje dobro voze ali - par njih. A inace kad se pomene zensko za volanom odmah mi majka padne na pamet. Sta da vam kazem kad meni luna park nije bio vise zanimljiv od kad me je mama vozila kao klinca . (ovo je u negativnom kontekstu)
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
uh, moja tema..... dva pecata u dozvoli... oprosteno par puta zasto ne znam... trenutno se nesto pravim lood pa in ne dam dozvolu , ganjaju me vec par meseci... generalno, prestao sam da locem svakodnevno kad mi se prvi sin rodio ali sam talican pa kad god posle toga popijem i sednem za volan startuju me i uzmu mi dozvolu. fala bogu te komsa ne pije pa sad kad god imam potrebu da sljemam vodim i njega sa sobom da me vrati kuci a i nije skup za izvesti u grad, staje svega dve fante na vece...
Comment