Pa covece kako si stajao na nogama,ti mora da si neki medicinski fenomen...
Pijete li kada vozite?
Collapse
X
-
Originally posted by nikolaf7Evo ja sam se nocas najeo divljaci pred grad. Pio sam viskija, pa vina pa piva od 21-06....u zivotu se nisam treznije osjecao. Vjerujte mi divljac cini cuda. Ali sigurno bi pao na alko testu, mislim nema sanse posle 6-7 viskija, boce crnog vina i bar 12 piva. Ali bolje da ja ovako trijezan dobijem kaznu nego da neko dijete pogine zbog mortus vozaca...
Voznja u pijanom stanju i ne vezivanje pojasa je stvar tvog izbora ali propagiranje kako je to ok ne razumem.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Originally posted by nikolaf7Evo ja sam se nocas najeo divljaci pred grad. Pio sam viskija, pa vina pa piva od 21-06....u zivotu se nisam treznije osjecao. Vjerujte mi divljac cini cuda.“Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”
Comment
-
-
Originally posted by zvrleVoznja u pijanom stanju i ne vezivanje pojasa je stvar tvog izbora ali propagiranje kako je to ok ne razumem.
A i zbog pijanog vozaca moze da pogine neko nevin. Ma koliko on malo pijan, reflex usporen, jos ako se vise popije. . . Pa onda slisti nekog pesaka. . .
Mnogo kompromisa je potrebno praviti u saobracaju.
Ja sam samo jednom vozio sa alkoholom, tj.popio sam jedno 0.5pivo, i bio sam trezan, ali ipak se nekako lose osecam kad to uradim. . .
Odobravam pice i volan, samo kada je u pitanju svadba, ispracaj, slava i voznja u lokalu. . .
A Nikolaf, pojasni mi malo izraz trezan? Jesi li se ti tako osecao, ili si stvarno bi trezan?[ono vece divljaci] Ja bi u takvoj situaciji, pa makar i manje alkohola bilo bio umoran, i uspavljujuci
Comment
-
-
@miskom
Izraz trezan(kod mene) znaci kad se bas osjecam tako: svjeze, relativno odmorno, budno, i siguran u sebe bez obzira jesam li popio 2 ili 8 piva.
Nekad mi se desi da popijem 2 piva i osjetim se pijano, onako lagano nestabilno i tada nisam raspolozen za neku voznju. Da treba da se negdje juri, rekao bi drugu aj ti vozi, da ja ne cuknem kakvu bankinu. Vidim da nisam za to i izbjegavam.If God rides a Harley............
The Devil rides a Duke!
Comment
-
-
Istina dosta retko pijem kada treba da vozim a i tada gledam da nadjem nekoga ko cje da me vozi ali ponekad se desiProsle subote sam popio dva Long Island koktela i uhvatio me alkohol ali me izvukao crveni bik
I naravno panduri su me zaustavili ali je bilo 0.36
Comment
-
Comment