Pijete li kada vozite?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milan_g1
    CBC Senator XXL
    • 07.02.2007
    • 863
    • Karaburma

I ja sam jednom sedeo sa drustvom, pili smo pivo, ono od 2l, ja sam popio 4 case, zaustavili me da duvam i ja rekoh gotovo kad ono pandur me pogleda i vrati mi dokumenta, kaze teraj... A cuo sam foru i probao pre samog duvanja da 5-6 puta duboko udahnem i izdahnem, da ne vide panduri i kada duvam duvam polako da ne izduvam onaj zadnji vazduh iz pluca, jer on je najgori! I pustise me, to mi je bio jedini put kada sam duvao
    "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Ja nikda nepijem dok vozim, NIKAD. Jednom sam probao i sav sam se ispolivao alkoholom. Treba drzati volan, menjati brzine, auto skache sav.. ma nemoguce. Ali zato kada stanem sav se oljushtim! Nebude mi dobro 3 dana!!! hhaah

Comment

• mirdza
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2005
        • 2437
        • Katowice (PL) / Banja Luka
        • AGP / W126

Originally posted by mkvb
        A cuo sam foru i probao pre samog duvanja da 5-6 puta duboko udahnem i izdahnem, da ne vide panduri i kada duvam duvam polako da ne izduvam onaj zadnji vazduh iz pluca
        Svi ti "stari indijanski trikovi" su efikasni isto kao i CD zakacen za retrovizor protiv radara...
        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Pa pretpostavljam i ja ali nista ne kosta da se proba
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• bozanis
            CBC Član
            • 20.06.2007
            • 30
            • nas.Trošarina,Niš

Obavezno pijem. Zedan ne praktikujem da sedam za volan
            Opel Vectra A 2.0i automatik - TNG sekvent
            Opel Ascona C 1.6D

Comment

• Eon
              Moderator
              • 10.03.2005
              • 4225
              • Beograd-NBG-44
              • Superb 2.0 4x4 DSG

Samo 30% forumasa pije po statistici, a ovoliko komentara oko pica?!?!
              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• M-power
                Moderator
                • 10.01.2005
                • 10060
                • Bg; Banovo Brdo
                • CorsaC, astra H,

Nisam odavno zasao u temu...ali me odusevilo glasanje kad sam video koliko ste iskreni REALNOST
                To date there has never been a faster car built for the public road and,
                it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• sri98
                  Admin od Trpeze
                  • 24.10.2004
                  • 7262
                  • Republic of Konjarnik
                  • Toyota Corolla E 210

Mozda je trebalo ubaciti i opciju 3:

Originally posted by AfGSiT
                  Ja nikda nepijem dok vozim, NIKAD. Jednom sam probao i sav sam se ispolivao alkoholom. Treba drzati volan, menjati brzine, auto skache sav.. ma nemoguce. Ali zato kada stanem sav se oljushtim! Nebude mi dobro 3 dana!!! hhaah
                  Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dzoni_mkv
                    CBC Senator XXL
                    • 29.04.2007
                    • 875
                    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ne pijem kad Paja vozi Nikada nisam seo za volan a da sam pre toga popio. Ali ako se oljusim ko letva uglavnom je tu taxi a auto ostavim tu gde jeste pa dodjem po njega sutradan. Samo sto imam problem sto se cesto desi da taj auto sutra nema sanse da nadjem, toliko me boli glava da se ne secam gde sam ga ostavio. Jednom sam se tako ubijem vratio kuci taxijem, auto ostao, a ja sam sutra zvao drugara da ga pitam jel' se seca gde sam bio sinoc, on mi lepo covek rece u Vrnjackoj Banji. Super nekih 25 KM dalje Inace auto ne dajem da me vrate, posto obicno i ti sto su bili samnom locu a takvi da me vracaju makar i njihovim autom nece. Devojci ne dajem auto ni pod razno. Bezbednije je tako pijan ja da vozim nego ona trezna, mislim po ostale ucesnike u saobracaju
                    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• tamburski
                      CBC Senator
                      • 27.09.2007
                      • 210
                      • PANCEVO

Ma jedno ko nijedno al na dve noge smo dosli
                      a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• drBouz
                        CBC Član
                        • 08.09.2007
                        • 35
                        • Novi Beograd

ja sam valjda alkos u najavi. (stiklirao sam da).
                        svaki dan locem po par piva. posto sam i nocni radnik (muzikant)(izmedju ostalog) - vrlo cesto me zaustavljaju panduri, i kad me vide s' minjdusama u usima, "cucla" je prakticno "must do". doduse, ponekad me i iskuliraju, posto im uvek na pitanje "jel' ste lokali?" kazem - aham,-al' nema potrebe da me davite, posto sam o.k. - bolje sacuvajte za nekog pravog pijanca.
                        inace kad na prazan stomak sevnem dva velika piva - uglavnom ne vozim.(jednom sam duvao 2 jelena 15min posto sam odr'o drugi (nesto me iscimali, pa nisam mogao da eskiviram voznju) - i bilo je 0.49)).
                        inace kad vozim sevnem dva mala piva, ako sevnem i trece - sevnem jos i neki vid vode (sok/kokakola/bla bla).
                        doduse, zavisi i od doba godine - letos sam na svirci sevnuo recimo 6 velikih piva tocenih, (i nisam ni jednom otis'o da shoram - zbog radi dehidracije) - i naduvao sam 0.15, (a tako sam se i osecao(vrlo trezno)).(inace - od 6 piva sam mrtav).
                        kad idem da pijem-pijem (znaci vise od 1l piva, ili 1 flajkica od 0.75 vina) - nikad ne vozim - il' me vozi neko (ko uopste ne pije), - ili lepo taxi.
                        p.s. -kad bude zakon rekao 0.00 je dozvoljeno - nemam problem nikakav - bice 0.00
                        generalni savet za pijance (apsolutni: nemojte) relativni: (rek'o mi pijanac sa preko milion kilometara navezenih bez ogrebanog auta):"vidi sine - samo je fora da se istreniras da vozis polako kad si pijan - i uvek ces stici u komadu"

Comment

• prolupator
                          CBC Senator XXL
                          • 02.09.2005
                          • 3968
                          • Zemun

Ma dok vozim ozednim... i uvek imam vodu i zvake u autu...
                          Za turu od ~200 km skoro obavezno oljustim litar vode....
                          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• zvrle
                            CBC Senator XXL
                            • 01.11.2005
                            • 961
                            • Beograd, Batajnica
                            • Golf 4

Prolupator ti ko moj burazer, krenemo na selo nismo jos ni izasli iz batajnice on otvara falsu, kaze bas sam ozedneo
                            Ja uopste nemam potrebu za vodom dok vozim osim ako je bas neka vrucina jbg nemam klimu.
                            “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• Eon
                              Moderator
                              • 10.03.2005
                              • 4225
                              • Beograd-NBG-44
                              • Superb 2.0 4x4 DSG

Ljudi, tema je o alkoholu, a ne o vodi!
                              Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                              Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• alazovic
                                CBC Član
                                • 17.11.2006
                                • 26
                                • Kraljevo

O alkoholu? Ko još pije alkohol pored ovako lepog piva, hehehe

Šala... NIKAD nisam ušao u auto posle više od jednog zidarskog piva ili kratke žestine!

Malecki offtopic: U mladosti sam voleo sa društvom dosta da popijem, ali je alkohol čudno delovao na mene - osim što sam malo otežavao hodanje i oči caklele, mozak, a i razgovetnost govora sasvim su dobro funkcionisali, pa i posle mešanja pića.
                                1994. godine sam iz zezanja napravio opkladu/ugovor po kojem mi je dnevna doza limitirana na 0.5dl žestokog pića ili pola litra piva. Opkladu sam naravno dobio ali mi se stanje toliko svidelo da ga upražnjavam i danas, osim na slavljima gde se protegnem i do 1 vinjaka/viskija i 3 piva!

Ljudi, neverovatno je lep ukus piva (za one koji ga vole) kada popijete jedno u nedelju ili dve!

A što se tiče vode - uvek imam flašu od 0.5l obične u pregradi do sebe! Voda mora da se konzumira na srednjim i dužim relacijama, ne samo kada ste žedni i ne u velikim količinama, nego recimo u svakom satu po par gutljaja. Dehidratacija je bitan uzročnik pada koncentracije a samim tim i udesa u saobraćaju!

Al se raspisah...

Pozdrav, L.A.
                                Dobrodošli u Kraljevo www.kraljevo.com

Comment

Working...
                                X