Pijete li kada vozite?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

ja jeo jaffu i pio kokakolu pa naduvao 0.17...

cak sam hteo da prijavim pandure da nesto mute sa aparatom

Comment

• Oxymoron
      CBC Početnik
      • 30.07.2008
      • 3
      • Novi Beograd (kblo 64)

Don't drink and drive, you might spill your beer...

Ne, šalim se, naravno da treba biti na 0 promila pre sedanja za volan...

Comment

• Inovator
        CBC Član
        • 27.08.2006
        • 64
        • Bjelovar

ja sam također u potpunosti za 0.0 promila. donedavno smo ovdje imali takav zakon, no sad je (uvjetno) 0.5.
        nikako ne opravdavam vožnju u pijanom stanju, smatram to blago rečeno neodgovornim i balavim, tako da vozim samo i isključivo trijezan.
        no, netko je lijepo rekao, šta vrijedi što si ti trijezan, ako se netko ukomiran vozi lijevom stranom ceste...

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Ja sam sinoc bio na rodjendanu kod drugara, rostilj, dva piva, rostilj... celo vece... E sad, nisam se libio da ne popijem ta dva piva, ali zatrpao sam ih hranom i nisam ih ni osetio. I da sam duvao u dreger verovatno bi me pustili. A uz samu atmosferu (paviljon, gitara, svi pevaju), ja da pijem sokice, ni to mi ne ide...

Znaci sve u granicama normale i ozbiljnosti
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Bojan1212
            CBC Senator XXL
            • 15.07.2008
            • 468
            • Zemun
            • Honda Accord

Imam polozeno za C pa stoga svakako po zakonu ne smem da imam nista alkohola, pa se toga i pridrzavam.

Comment

• Armageddon ///M
              CBC Senator XXL
              • 26.04.2008
              • 447
              • SRB
              • Ne

Originally posted by TETAK
              Nikad ne pijem alkohol....kao mali sam se navukao na Coca-Colu!
              Tako i ja
              Ambitious but rubbish.
              http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

jedino ako vozis kamion kad izadjes u sta cisto sumnjam

Comment

• gane 33
                  CBC Veteran
                  • 14.10.2007
                  • 103
                  • Zemun

94' su mi oduzeli dozvolu na 3 meseca zbog 3 piva i rekao sam sebi nikad vise.

Od tad sam samo na mleku i sokicima

Comment

• SittingCrow
                    CBC Član
                    • 04.09.2006
                    • 55
                    • Zrenjanin

pre maznem dim dva nego pivo.

Comment

• PRESRETAC
                      CBC Senator XXL
                      • 09.10.2007
                      • 333
                      • BG
                      • Grande punto 1.4T

Originally posted by SittingCrow
                      pre maznem dim dva nego pivo.

bila je emisija ne explorer-u koliko se secam...testirali su pijanog i naduvanog vozaca...onaj pijani je na poligonu oborio sve cunjeve i jedva je vozio dok je naduvani vozio ekstra...mnogo bolje nego da je strejt...kaze da se skoncentrisao na voznju i da naduvan bolje vozi nego normalan...naravno ovo nije predlog da duvate pa da vozite nego cisto sam napisao primer sa tv-a...ja licno obozavam pivo ali nikada nisam popio ni jedno kad vozim...kad zavrsim voznju onda sednem pa se lepo ucvrcam...
                      sigpic

Comment

• SALE
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2005
                        • 841
                        • Banovo Brdo

Lepo kad se napijes obavezno se malo uduvaj da mozes normalno da vozis . Kud mi ne rece ranije dok nisam batalio sve te zajebancije

Comment

• Alekre
                          CBC Senator XXL
                          • 12.09.2005
                          • 780
                          • Smederevo

Procitao sam celu temu i zakljucio sledece: Ima dosta ljudi koji piju dok voze.
                          Ne moze niko da me ubedi da je potpuno siguran i dovoljno sposoban da reaguje u kriticnim situacijama. Mislim da pripit ima lazan osecaj sigurnosti.
                          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Shone89
                            CBC Član
                            • 05.07.2008
                            • 30
                            • Novi Beograd

Ne pijem pre posle i u toku voznje U sustini ako znam da cu biti - GSP ili Taxi i dovidjenja, ako nemam pare za Taxi a nema ni GSP-a peske ... sa kraja na kraj BG-a ne treba vishe od 3 sata

Nego mene sad interesuje jedna stwar wideh onu sri-evu sliku. Kuliras, vozis 90 (koliko se dalo primetiti malo je mutno jbg mozda je i 100), u jednoj ruci piwo u drugoj cigara ... i izleti ti pas na put Sta ces?

Comment

• driveM
                              CBC Član
                              • 26.06.2008
                              • 40
                              • Novi Sad

Mislim da se moze zakljuciti da zaljubljenici u automobile koji posecuju ovaj forum nisu neke velike pijandure i da obicnu ne popiju nista ili vrlo malo kada voze, sto je pohvalno.

Pridruzujem se vecini. Kada vozim po gradu moze se desiti da popijem picence-dva najvise ali retko, obicno ne pijem alkohol. Kada vozim neku duzu relaciju obavezno ne liznem nista.

Kada sam bio mlad (i lud) imao sam par bas zescih bisera. Jednom sam se ulivadio dok sam imao ficu, povukao sam sauh (vozaci domacih automobila dobro znaju da pod sauhom auto moze da ide i bez da drzis gas), izasao iz auta i vozio ga kroz prozor setajuci pored njega!
                              A jednom sam ozdrljekan vozio u rikverc od jednog lokala do drugog, nekih 500 m, i uparkirao se. Kada sam izasao nisam mogao da se setim gde sam uparkirao auto, a jos je bio beli Yugo sto je tada bilo dominantno vozilo.

Srecom, nikada nisam napravio nikakav karambol za volanom kada sam popio. A i sve te dogodovstine su prosle tada kada je i trebalo da se "istera ker". Ima najmanje 5-6 godina da nisam popio vise od dva picenca kada sedam za volan. Niti planiram :-).

Comment

• mugos
                                CBC Senator XXL
                                • 18.09.2007
                                • 555
                                • BG/sada Novi Beograd

Pazi ovo, šta misliš kada bi u Beogradu napravili žešću akciju??

Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

Working...
                                X