Pa Honda...nisam ja tako pevao...vec "Decko jesi ti gej?"... + Ne razumem sto si to sad rekao...pazi on je rekao da ga je masirala..."poslije takve masaze mogo bi 5 dana orat njivu"...a ne je**l*?!
a da i sto je za buduce vozace tragicno to je sto novi zakon predvidja i obaveznu teoretsku nastavu kao i novi sistem polaganja teoretskog dela ispita.
Nisam bas najbolje shvatio da li svi vozaci pocetnici imaju b1 odnosno c1 kategoriju (moraju da na mestu suvozaca imaju osobu koja ima vozacku min 5 godina,i ne smeju da voze izmedju 10-18h i ne brze od 80 km/h) ili samo klinci od 17 godina posto po novom zakonu i oni ce moci da polazu voznju.
E sada moj burazer je juce napunio 18 godina(a za mene je ostao idalje beba) pa je neko moje misljenje da voznju mora posto poto da upise,ako nista drugo onda zbog novog zakona.
a da i sto je za buduce vozace tragicno to je sto novi zakon predvidja i obaveznu teoretsku nastavu kao i novi sistem polaganja teoretskog dela ispita.
.
Tako je bilo nekad i to uopšte nije tragično. Automobil je smrtonosno orudje i treba se dobro obučiti za njega. Auto škole koje vrše obuku na bazi platiš 20 odvozaš 10 a mi ti sredimo ostalo, treba monumentalno pobiti. Prvi sneg kao danas na primer izaziva haos i pomor kod instant vozača.
Biti vozac je veoma vazna kvalifikacija i treba bez pardona polagati i uciti voznju.O kvalitetu instruktora i vozaca ne bi da komentarisem.Ovde je zakon po tom pitanju veoma liberalan i nije u krajnjem slucaju potrebna ni auto skola ni instruktor profesionalac.Samo neke cene.Polaganje teorije je 16 evra a voznje 36 evra. Jedan cas je sada negde preko 90 evra.Skola teorije 100evra.Ako se polozi voznja iz najvise dva puta ne mora skola ali ako ne onda moze da kosta.U pitanju su najmanje 10 casova voznje u skoli pa ako ni to ne pomogne onda jos 10 (normalno je 20max).Ako ne pomogne i to onda je kandidat debil.Izracunajte sami koliko moze da kosta.Ima jos puno pravila ali to je osnova.Pratilac mora da ima najmanje 6 godina vozacku te kategorije i da nije kaznjavan za teze prekrsaje u poslednje 3 godine.Ako se izvozi svih 20 casova u skoli ne treba pratilac vec se obuka (samostalna) nastavlja najmanje 3 a max. do 6 meseci koliko traje privremena dozvola za obuku.Znaci ima se samo 3 meseca za polaganje.Ako se ne polozi za ta 3 meseca privremena se oduzima (istekla je) i vise nema voznje po gradu ni sam ni sa pratiocem sto je hendikep za vezbanje a sa polaganjem se nestavlja jer polozena teorija traje 3 godine.Jos jedna jako nezgodna i skupa stvar je da ako se ne polozi iz dva puta (poligon i gradska) onda vise nemas pravo da polazes sa svojim pratiocem i svojim autom (36evra) nego moras sa skolinim autom sto kosta ukupno oko 120 evrica. Napisah skoro sve. Naravoucenije je da talentovani imaju sanse da prodju jevtino i glatko jer niko ne trazi dlaku u jajetu a los vozac ne prolazi pod sigurno na ispitu. Inace mladji od 23 godine ne smeju voziti od petka uvece do ponedeljka ujutru (vikend) jer se pokazalo da prave cirkus preko vikenda.
pa i ja kad sam polozio vozio sam jedno vreme ficu i to skoro uvek uvece kad nije bilo skoro nikoga,tako jedno mesec-dva to se nisam ispraksovao,e sad pratioca nisam imao
Neeeeeeee Wiz, nisi razumeo. Sve se ovo sto sam pisao desava PRE nego sto polozis.Kad polozis onda si normalan vozac.Da ponovim.Ako izvozis u skoli 20 casova i polozis teoriju imas pravo da dobijes privremenu dozvolu koja traje max. 6 meseci i vozis BEZ pratioca svuda na teritoriji drzave kao kad imas dozvolu jedino sto imas nalepnicu "L" na autu.Posle 3 meseca tek mozes da pocnes da polazes ispit (prakticni deo) ali ti ta dozvola istice za sledecih 3 meseca pa treba da se pozuri.Mozes da polazes svakog dana ako hoces.Na polaganju MORA da bude pratioc koji mora da cuti sve vreme a egzaminator sedi pozadi desno (samo jedan).Ma nema sto clanova komisije.Kakva komisija.Ne znam da li ima jos nekoga ko je lud da nekome pokloni dozvolu da se ubije ili da ga bez razloga rusi na ispitu.Toga kad su normalni ljudi u pitanju jednostavno nema.Jel bi tebi tvoj otac dao dozvolu da ne znas da vozis? Zasto bi to onda neko trazio od ispitivaca. Mislim da je svako svestan sta zna i gde je pogresio ako je pogresio a to ispitivac i kaze. Postoji lista koja je javna sta moras i trebas da znas i kako da vozis.Nema sta da se mucka tu.Nikome nije cilj da nekoga rusi jer ima posla i bez toga i novih kandidata.Ko je dovoljno dobar vozac polaze kao nista.Nije problem.Ovde se vise pada na poligonu jer nemas prilike privatno da vezbas jer su svi poligoni privatno vlasnistvo skola pa kad ti daju privremenu dozvolu ti nemas pristupa na poligon vise tako da vozis stalno u gradu a kad dodje ispit onda se pada lako na poligonu jer neko nije dovoljno uverziran oko parkiranja itd. Ako uopste postoje "cake" onda je to taj stos.Ima jos jedna opcija koju nisam pomenuo.Ide ovako.Spremis se i polozis teoriju i daju ti potvrdu sa kojom ides sa pratiocem i trazis takav model privremene dozvole koja traje 1 godinu.Vozis sa pratiocem 9 meseci i onda prijavljujes ispit i imas tri meseca da polozis ali iz najvise 2 puta. Ako polozis u redu je ako ne onda MORAS da uzmes casove u skoli.Za 9 meseci slobodne voznje svuda i majmun bi naucio da vozi.Jos nesto.Na toj dozvoli pise ime pratioca i ima mogucnosti da to budu najvise dve osobe tako da ne mora uvek isti da bude sa tobom u autu jer mozda taj nema vremena.Ja ne znam koja onda vise demokratija treba da se izmisli.Taj period od 9 meseci MORA da prodje i ne mozes da posle mesec dana kazes ja cu sada da polazem.Ne, ne.Traje ali je jevtino (besplatno) a i pece se zanat.Eto. To je bilo to.
Ovde kupis ili prekopiras zvanicni cd sa teorijom. Znaci cd + knjiga pa naucis napamet pa onda vezbas na simulatoru ispitna pitanja i posle polazes isto na komjuteru.Nema vise papira.
Comment