Mozda nije neiskustvo.... Malo odojka i homemade alkoholnih derivata je puno kvalitetnija kombinacija...
U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nasao sam se kao pomoc u datom trenutku pa mogu da ti kazem sta su oni meni rekli,nije bilo nikakvih opojnih sredstava jednostavno decko polozio pre neki dan i danas je imao vatreno krstenjeVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by HondaGde se to desilo?
Comment
-
-
Nocas oko pola jedan smo otisli da se opet provozamo tuda i videli na toj istoj krivini jos dva traga kocenja koja vode sa puta...Znaci,juce ovaj kec nije bio jedini...
Comment
-
-
Iako nemam neku besnu makinu volim da je poteram po Kosutnjaku par puta mesecno. Svaki put prvo polako odvozam veliki i mali krug pa onda gazim papucicu. Elem ta krivina em sto je nepregledna (na nju se izlazi posle duple ne toliko ostre leve) upravo taj ugao i naglo skretanje je ono sto uznemiri vesanje i baci kola u stranu. Jedina dobra stvar je sto je oko nje cistina od nekih desetak metara. Vozio sam jedamput tuda tokom letnje oluje (kada kisa izdigne sva sra*a) mozda 30-40 na sat izadjem na nju a ono neko lisce, ja polako na kocnicu (bez blokiranja tockova) i auto dobio ubrzanje i otklizao na cistinu. Desnom sankom sam zagrebao asfalt... malo je falilo da pocupa karter. elem posto sam relativno redovan u tom parkicu znam da svakog drugog dana vidim tragove kocenja u bankinu pod pravim uglom. Opasniji je mali krug, tamo nema zezanja.Samo posmatram
Comment
-
-
Ja sam tu izleteo sa ortakom, u njegovom jugicu. Vozili smo jedno vreme na dva tocka, a onda smo se, pravovremenom reakcijom vozacavratili na sva 4. Da sve bude jos ludje, ja sam ceo dogadjaj snimao digitalnim. Nazalost, na insistiranje vozaca, snimak je obrisan
EI9, EJ9, EK9......
Comment
-
-
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Evo i najnovijih informacija.
Juce sam bio kod Radoslava, panduri su u onoj svojoj knjizi dogadjaja sve obrnuli, Rale i Zlatko(suvozac) treba da slave 1.maj kao rodjendan posto su prosli odlicno(ako se to moze tako nazvati).Rale je prosao sa udarcem grudnog kosa u volan i ogrebotine na desnoj nozi uz onesvescivanje,a Zlatko uz par sitnih ogrebotina sa zatvorenim prelomom desne butne kosti.
A IZASLI SU IZ OVOG AUTA SA OVIM POVREDAMA:
U odnosu na ovu sliku kretali su se iz suprotnog smera pre nesrece !
Nesreca se dogodila tako sto je Rale usao u desnu krivinu sa 100-110km/h iz koje mu je dolazilo vozilo u susret koje je preticalo drugo vozilo, pobegao je jos desno da bi omogucio sto bezbednije mimoilazenje sa biiiip! koja mu je dolazila u susret, mimoisli su se pa je Rale pokusao da se vrati normalno u svoju traku,blago prikocio i posto su desni tockovi bili na travi zanelo ga, pri tom pusta kocnicu,prelazi na suprotnu traku poprecno i udara u drvo. NIVO ALKOHOLA U KRVI JE JEDNAK NULI. Nesreca se dogodila 01.maja 2007. oko 12:30 casova.
I NEK NEKO KAZE DA ALFA IMA LOSU LIMARIJUSamo polako i pun gas ! ! !
Comment
-
Comment