U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zec
    CBC Senator XXL
    • 05.01.2005
    • 450
    • bgd

Par postova pre sam napisao nesto slicno. Takodje je poznato da je na tom skretanju pesacki prelaz na kome uvek ima pesaka. Nekad je tolika guzva da moras da se probijes kroz kolonu. Zato verujem da vozila nisu isla brzo i da je ovaj sudar namerno izazvan. Mozda bi bilo bolje reci bezobrazluk.
    Pomislite samo na guzvu koju je to stvorilo dok nije dosla policija i zavrsila uvidjaj.
    Cast izuzecima, ali taxi vozacu su jako bezobrazni, a imaju olaksica u saobracaju.
    "If everything seems under control, you're just not going fast enough."

Comment

• Azrael
      CBC Senator
      • 29.06.2006
      • 278
      • Kragujevac

Sa parkiranim vozilima, ili bez njih, kamion je kriv jer kako se vidi na slici presao je preko pune linije, a zna se kako prodju svi koji ne postuju punu liniju! Sto se tice taksista, ja stvarno ne mogu da shvatim sta se desava sa tim ljudima, primer je moj zet koji pre pocetka rada kao taksista nije imao ni jedan saobracajni prekrsaj, a otkako je poceo da radi stalno izaziva sudare, i ima milion ne placenih kazni za druge prekrsaje?

Comment

• sw.brick
        CBC Senator XXL
        • 09.10.2004
        • 8141
        • Beograd, barajevo-zemun
        • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ja ne videh odgovor zašto je kamion tako široko skretao iz Bulevara (pre toga možda iz Ruzveltzove ali to ovde uopšte nije bitno ili isto iz Bulevara nastavio pravo, a to ne znamo sa slike) što se ti?e neke potrebe takve putanje.
        ne branim ni taxistu, samo konstatujem sa slike ono što vidim to je da taxi pravilno stoji unutar svoje kolovozne trake, ne vidim nijedno parkirano vozilo na raskrsnici, a vidim da kamion se nalazi u 2 kolovozne trake, da se?e punu liniju, i da mu je putanja (s)kretanja potpuno nepravilna za datu saobra?ajnu sitauciju.
        ?ak i da nema taxija, da nema nijednog vozila, voza? kamiona pogrešno vozi i pogrešno skre?e, i sam je sebe doveo u poziciju da stvori sebi mrtvi ugao.

to pri?am iz pozicije prakse iskustva vožnje (sa prikolicom) vozila dužine 10,50 m i putanje koju je potrebno loviti pri skretanju.

taxisti su posebna sorta i znaju da se namerno podme?u, izmedju ostaloga.
        možda je i ovde takav motiv, to ne znam(o) a koliko ja poznajem taxiste to rade oni sa vrlo lošim/ starim vozilima koja su zrela za popravku pa traže žrtvu/ motiv za popravku na tudji ra?un.

kako meni li?i na slici je sasvim ok MB W124 kome uopšte ne treba popravka, pa time i motiv za nameru taxiste mi nije baš blizak realnosti.

mnogi su dobili na poklon dozvolu C kategorije, i zapravo ne znaju da voze takva vozila.
        vic, ili možda i istina , je da se za C i D kategoriju išlo na polaganje u Bijelo Polje godinama, tu se odvoza 200metara puta sa jednom jedinom raskrsnicom u mestu i eto položen ispit.

kako god, ovde je pitanje navodne žurbe i ne pra?enja saobra?ajne situacije oko sebe, ko je prav ili kriv nadležni ?e odlu?iti.
        meni, po slici, i dalje je kamion prvi na spisku sumnjivih upravo zbog pogrešne putanje kretanja ma iz kog pravca da je prethodno naišao.

ako su bila parkirana vozila u toj skroz desnoj traci onda ni voza? Mercedesa nije mogao tuda da preleti preko tih vozila ve? je morao isto da naidje iz iste trake koje i kamion, a to se nije dogodilo pošto ne mogu 2 vozila istovremeno da se kre?u istom trakom a na slici su vozila paralelno postavljena a ne jedno iza drugoga.

ovaj kamion je vrlo mali, kratak, ulica i raskrsnica proporcionalno vrlo široka, nema razloga za ovakav tip dodira metala, šta god da je po?etni uzrok.
        volvo
        945 SE turbo lpg
        344 GL lpg

Comment

• djukic
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2005
          • 2526
          • Beograd

http://img203.imageshack.us/my.php?imag ... bus7um.jpg

evo sad sam nasao ista situacija se i meni desila. Autobus je naravno bio kriv i jos je pri tome pandurski...
          https://t.me/pump_upp

Comment

• dfast
            CBC Senator XXL
            • 26.05.2005
            • 1302
            • Hoofddorp NL /Bgd

Secam se te price sa Slavije, kada je 40 policajaca krenulo da izlazi iz busa a ti zaglavljen. Secam se da je pouka bila, foto aparat uvek nositi sa sobom.

Comment

• Johnny B lude
              CBC Senator XXL
              • 06.04.2007
              • 463
              • Beograd

Ne ulazim u to ko je kriv iz prostog razloga sto nevolim taksiste, mnogo su brate bezobrazni!!!
              A, ovo sa pandurskim aVtobusom... bedak!
              ... Boze, dozvoli mi da ti dokazem da me novac nece iskvariti...

www.hondaclub.co.rs

Comment

• prolupator
                CBC Senator XXL
                • 02.09.2005
                • 3968
                • Zemun

Ziveo Mobilni Telefon !!! sve sa kamerom ..
                OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2005
                  • 2526
                  • Beograd

Nije slikano sa mobilnim vec sa najobicnijim fotoaparatom sa klasicnim filmom. Tih dana sam hteo da ga odnesem da ravijem slike, ostalo je na filmu malo slika i ...

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Stvarno te zalepio pandurski autobus ? Brooka !!! qq... a najezda izasla da vidi sta ti to radis, a ? Dobro, bilo pa proslo...
                    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... bus&t=2280

da se neponavljam ovde je sve potanko objasnjeno

Comment

• Skyline GT-R
                        CBC Senator XXL
                        • 13.02.2005
                        • 806
                        • Chicago - My Kind Of Town

HOUSTON - Dva tinejdzera su povredjena kad je vozac slupao njegov auto u ulicnoj trci u River Oaks-u.

Policija kaze da se auto slupao tako sto je vozac izgubio kontrolu nad vozilom dok se trkao sa BMW-om na Kirby Drive-u oko 10:30 uvece.

"U jednom trenutku, auto je skrenuo levo, 'pokupio" dva drveta , ostavljajuci dvoje tinejdzera zaglavljenih u autu" , izjavio je Capt. Milton Martin

Jacina udara prouzrokovala je da se auto pocepa na dva dela.

20-togodisnji vozac je pretrpeo povrede glave, dok je njegova devojka prosla sa manjim povredama.Oboje su prebaceni odmah u bolnicu.Detektivi kazu da je auto kupljen u dealership-u par dana ranije iste nedelje.

Vozac BMW-a je napustio mesto nesrece pre nego sto je stigla policija.

http://www.khou.com/video/news-index.ht ... 5152&shu=1

Comment

• Johnny B lude
                          CBC Senator XXL
                          • 06.04.2007
                          • 463
                          • Beograd

Power is nothing without control!!!
                          P.S. No other comment!!!

www.hondaclub.co.rs

Comment

• Skyline GT-R
                            CBC Senator XXL
                            • 13.02.2005
                            • 806
                            • Chicago - My Kind Of Town

Z350 par dana pre pomenutog udesa...

...Momak se registrovao na forum...i predstavljanje zapoceo recenicom :"I just got my Z yesterday. I traded My 06 civic in for it and all i can say is DAMN!!!!!"

Sutra dan , vec je bio u bolnici

Comment

• Johnny B lude
                              CBC Senator XXL
                              • 06.04.2007
                              • 463
                              • Beograd

E, pa sad moze da kaze Damn,Damn!!! Ako uopste moze da govori!

www.hondaclub.co.rs

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

Evo kako je neko pre 45min. proslavio 1 maj,neiskustvo je ucinilo svoje....

Slikano je iz pokreta i jos telefonom tako da je malo mutno ali se vidi!
                                Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                                X