U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • krstin
    CBC Senator
    • 14.09.2007
    • 223
    • Novi Sad

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hr ... -u-lanciji[/url]

Comment

• Andrej55
      CBC Veteran
      • 28.07.2008
      • 104
      • Beograd

evo,ovaj link radi...

Comment

• Laki GSi
        CBC Senator XXL
        • 15.10.2006
        • 2426
        • Beograd-Vozdovac

Au....od onolike limuzine ostade samo pola gepeka

E malo pre je bio dobar rusvaj na spustu ka Bubanj potoku! Sleper napravi opsti pokolj nad automobilima,bio je blokiran auto-put minimum 2 sata! Bice verovatno u vestima.
        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• milan_g1
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2007
          • 863
          • Karaburma

Bilo u vestima na B92, bili i neki snimci, strasno...

Kazu da je kamion ostao bez kocnica i prevrnuo se
          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

• Armageddon ///M
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2008
            • 447
            • SRB
            • Ne

Ozbiljno? Zato sam ja verovatno Lastom isao 15 minuta duze nego obicno Shebale se kocnice nekom sleperu, pa je pokupio par automobila itd Svi su zivi, sto je najvaznije =]
            Ambitious but rubbish.
            http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• CLD
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2005
              • 1225
              • Belgija - ranije Luna-Chico

Originally posted by zmaj_pa
              Prosla Subota negde oko pola 1 nocu.Poznati auto jos poznatiji Vozac,sa sve 1,8 promila alkohola u krvi i brzinom 142km/h vecoj od dozvoljene(procena policije)
              ovo mi vise lici na klasicno ubistvo, a ne na nesrecu, klasicno resavanje problema, kod nas se radi na ocigledan nacin, a po tzv. civilizovanim zemljama ovako, prosecan austrijanaca i uopste gradjanin EU naseda na ove price bez problema.

Comment

• X9
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2005
                • 3179
                • Wien-Sabac
                • RX-8 i X-9

opa ima tu nesto...porodica trazi obdukciju u nekoj stranoj zemlji..ipak 147 kmh i da auto onako izgleda?
                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Pele
                  CBC Senator
                  • 01.07.2006
                  • 262
                  • Požarevac

Evo, baja u Požarevcu ga je lepo zavukao izmedju zida i bandere .... priča se da je bio pijan, a verovatno i da jeste .... za sada nemam još neke informacije. Neka vas ne zbunjuju tablice, vozi se već neko vreme po gradu, verovatno je kupljen skoro ....

PS Uf, kako mi se grozno razvukle slike, nisam izgleda trebao linkove jedne ispod drugih, nego u nastavku .....

Comment

• nidza
                    CBC Senator XXL
                    • 16.04.2008
                    • 496
                    • nbgd

Originally posted by X9
                    opa ima tu nesto...porodica trazi obdukciju u nekoj stranoj zemlji..ipak 147 kmh i da auto onako izgleda?
                    brzinom 142km/h vecoj od dozvoljene(procena policije)
                    Ako je ograničenje 60 išao je 200.

Živo me zanima kako ga je neko naterao da se prvo napije, zatim sedne u kola i onda slupa pri brzini od 200 na sat i tako ga ubije? Liči na scenario iz neko Tarantinovog filma.
                    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• X9
                      CBC Senator XXL
                      • 28.06.2005
                      • 3179
                      • Wien-Sabac
                      • RX-8 i X-9

ja sam ovde procitao da je vozio oko 150kmh...a ne 150 kmh preko..mozda se i varam,ali nije nigde udario,direktno,isprevrtao se,chak su pisali da mu je skoro otpala ruka...da nesto ne smrdi ,ne bi porodica odlozila kremiranje i poslala les na dalju obdukciju.
                      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

Treba se postaviti pitanje ko bi imao koristi od njegove smrti, ko bi ga hteo mrtvog?

Koliko ja vidim - niko, skoro... Politichki je bio ogromna pretnja 1999-2000, chak je u vrhuncu bio osvojio skoro trecinu glasova na drzhavnim izborima, a u Korushkoj je bio u apsolutnoj vecini, ali opet nije mogao da uzme znachajnijeg ucheshca u vlasti. Shto zbog pritiska domace pro-evropske, shto zbog pritiska evropske javnosti zbog njegovih poznatih anti-semitskih stavova bio je prisiljen chak i da odstupi sa mesta predsednika svoje partije, iako je nezvanichno imao dosta uticaja u njenom radu i kasnije. Mejdutim, iz senke odakle je delovao nije predstavljao pretnju nikome, a narochito ne toliko veliku da bi ga neko morao likvidirati. Njegovom smrcu niko nije dobio nishta, narochito ne politichki. Eventualno bi njegova supruga imala neke koristi, ako je imao zhivotno osiguranje a njoj je ionako bio dojadio zbog svog seksualnog opredeljenja i veze sa portparolom stranke, shto je bila javna tajna... Ako bi ga iko hteo mrtvog, to bi bila ona, ali to je malo verovatno, nije u pitanju Mrs Smith

U mestu (na putu) gde se desio udes, dozvoljena brzina je 70 km/h. On je ishtao vishe nego duplo brzhe, minimum. Imao je 1,8 promila alkohola, motka pijan shto se sposobnosti upravljanja motornim vozilom tiche. Sve se sklopilo kao shto se sklopi mnogo puta shirom sveta, svakog dana, i kraj je u tom sluchaju uglavnom takav kakav je. Meni tu nema nikakve enigme. Taj auto i treba da izgleda tako sa 140+ km/h. Ne znam da li je neko mozhda ochekivao da je trebalo da prezhivi poshto je bio u Phaetonu? Na toj brzini shanse su minimalne, bez obzira na tip i model auta...

Ne verujem da ovde ima mesta za bilo kakvu teorije zavere...
                        http://www.bmw.tv

Comment

• Shazalakazoo
                          CBC Senator XXL
                          • 15.10.2007
                          • 545
                          • Beograd

Kretao se brzinom 2x vecom od dozvoljene znaci ~140km/h a ne toliko preko pa da ispadne 200...
                          Jel se zna sta je s vozacom golfa?

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

he, pa kad bi svi znali koje imao koristi od njegove smrti ne bi se takva ubistva tek tako desavala.

Konstruisu pricu i posle ga roknu i ispadne da je sam sebe ubio jel je boze moj bio pijan i vozio duplo brze i jos bio peder, a sad sto je upravo taj pederski lobi najjaci trenutno u svetu nema veze uopste.

Comment

• zmaj_pa
                              CBC Senator
                              • 13.05.2007
                              • 232
                              • Klagenfurt am Wörthersee-Pancevo

[quote="X9"]opa ima tu nesto...porodica trazi obdukciju u nekoj stranoj zemlji..ipak 147 kmh i da auto onako izgleda?

Pogresno protumaceno da je isao 147km/h isao je 147 km/h vise od dozvoljene brzine....Sto ce reci 147+ 70 koliko je dozvoljeno na tom delu puta=217km/h...

Pecner izjavio da ga je voleo na" poseban nacin"

Comment

• ljube-kugla
                                CBC Senator XXL
                                • 04.05.2006
                                • 1531
                                • batajnica

ljudi,sinoc sam imao srece,samo mi je nesto palo na pamet da ne obilazim bus

krenuo sam i vidim da je jos puna linija a vidim i svetla u nedaleko i odjednom nestade jedno svetlo,kao da ga je nesto zaklonilo a vidim neku siluetu,ni xenoni nisu obasjali,gazim liniju i gledam,kad od jednom iz mrklog mraka u susret ide traktor pun nekog suta,bez tablice svetala,macijih ociju,neki truleks bez boje,da je imao bilo sta da se svetlo odbije,ja na sirenu kolona zamnom od oko 15-ak auta svi sviraju

tri dana uzastopno stoji interventna patrola nedaleko od tog mesta a sinoc ih nema,i kad je sve to proslo ja razmisljam da sam krenuo da obidjem bus,direkt u njega pun tereta

razmisljam da sam se okrenuo i za njim da mu mamu maminu,a kad bolje pogledam,i razmislim ma naletece on na neku budalu jednog dana,bitno da smo mi zivi i zdravi otisli i vratili se
                                ko na nas krene iz mesta je naje&o
                                a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
                                X