U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
-
-
Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Verovatno je bio u sendvichu ili grupnjaku i to grubom. Nisam mogao da slikam sa strane, nije bilo dovoljno svetla. Ovo sam na brzaka skljocnu dok sam se vracao iz Kovilova.
If i was awake, i would think it was a dream!
Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
061/665-94-23
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
Pocetna stanica autobusa 26 u Dunavskoj ulici, BG. Kako autobusi zauzmu pola trake, i bzirom da je to tranzit za Pancevo kamioni su prinudjeni da ih obilaze i da predju delom u suprotan smer. Sve je ok i ima mesta za sve kada se to radi polako i pazljivo. Cesto (najcesce) to nije slucaj jer kamiondije ne *ebu zivu silu i onda je samo pitanje kada ce da dodje do ovako neceg - coveku auto stradao ni krivom ni duznom (verovatno totalka s obzirom na starost), a kamiondzija nije ni stao vec je produzio dalje...
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=518232Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
-
Devojka koja je upravljala Renaultom Clio pretrpela je povrede i prebačena je u bolnicu. Vozač Touarega nije zadobio ni ogrebotinu.
Okupljeni građani u jednom trenutku počeli su da viču i da prete vozaču Touarega zbog nesreće koju je izazvao, dok su se rođaci povređene osobe pitali zašto niko nije priveden., a privođenja nema jer nema teških telesnih povreda, umišljaja i sl.
Comment
-
-
Meni samo nije jasno kako je devojka u Cliu povredjena kada je kabina netaknuta? Cak je i staklo na vozacevim vratima citavo,sto ukazuje da nije udarila ni u vrata.Jedino ako nije bila vezana pa je udarila glavom u A stub ali u tom slucaju sama je kriva.
Comment
-
Comment