Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Ako sam dobro razumeo njene ukucane mislim da je u pitanju SLK iz devedesetih, vozio je neki prijatelj. Moguce da je nesto i petljano na tom autmobili kada zatezaci pojaseva nisu uradili posao...
Malopre na raskrsnici Ruske i V. Misica kod Sajma tezak udes vise vozila, nek im je bog u pomoci.
Spazio sam ekipu vatrogasaca sa Kosutanjka kako dolaze vozilom sa hidraulicnim i pneumatskim alatom za isecanje vozila, ali ono sto sam video izgleda tragicno.
Ako neko radi danas i sad se uputio ka gradu ili NBG preko sajma, idite alternativnim putem.
BEOGRAD- Muškarac star oko 45 godina poginuo je, a povređeni su njegov suvozač, star 60 godina, kao i 19 godišnji vozač i 21 suvozač drugog automobila u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko pola pet na beogradskom Sajmu.
Nesreća se dogodila na uglu Ruske ulice i Bulevara Vojvode Mišića, kada su se sudarila dva putnička automobila i kamion. Na mestu nesreće poginuo je 45 godišnji muškarac, dok su njegovog suvozača, kao i vozača i suvozača drugog automobila Hitna pomoć prebacila u Urgentni centar.
Pomoć povređenim ukazale su tri ekipe Hitne pomoći i dve vatrogasne ekipe. Saobraćaj u tom delu Beograda dva sata otežano se odvijao.
Klinac se zakucao u lika koji je stajao iza kamiona na semaforu i gurnuo ga ispod prikolice, procitah u novinama. Morali su da seku auto kako bi ih izvadili
koliko mogu da primetim Pezoi i Fiati se najvise lupaju
a za onu Opel Antaru u Sapcu,poginuo je samo vozac,"posao" odradjen odlichno, devojka suvozac samo lakse povredjena (eksplozivna naprava sa usmerenim dejstvom).
"I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me." No ROTOR no MOTOR...
Originally posted by maliomladinac
Lik uleteo u suprotan smer, hteo da ukrade, zahebao se, krenuo u jednosmernu, a hteo u ulicu pored...
A da, upravo se dogodilo u Ruzveltovoj...
Ja sam bio u ovom Meganu na suvozačkom sedištu. Taman smo kretali sa semafora i tip sa SX4 je ladno prešao u našu traku i bez kočenja se zakucao direktno u nas. Kada je izašao, stao je na sred suprotne trake potpuno nesvestan gde je i još je pitao nas šta radimo u njegovoj traci.
Izgledao je poootpuno pijan. Nije mogao da fokusira pogled, klatio se. Kada mu je pandur rekao da skloni auto, tip je krenuo u rikverc, vozio nekih 50 metara, dok su ga automobli iz pravca groblja izbegavali. U rikverc je prošao i kroz crveno svetlo na raskrsnici nad Cvijićevom. Onda je skrenuo nizbrdo gde je bilo nekoliko praznih mesta i svejedno se parkirao pod 45 stepeni i pri parkiranju se naslonio na jugića koji je bio parkiran.
I što je najluđe, naduvao je 0.0. Da li je bio drogiran ili šta, nemam pojma. Pandur koji je radio uviđaj nije imao aparat za proveru i smatrao je da nema potrebe da ga privede.
Ne mora biti drogiran. Mozda je uzeo neki jaci lek (znas i sam da ima onih gde je preporuka da se ne seda za volan), malo umora i eto belaja......Mada je to mala verovatnoca.....bice da si ti ipak u pravu.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment