U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Originally posted by skyline
    juce kad sam krenuo u Uzice, u Zlakusi naletimo na ovu scenu
    jos ni hitna nije stigla

kad je stigla hitna, video sam da su prisli nekome sa druge strane auta
    nadam se da nema postradalih, ali nacuo sam da mozda ipak ima

razlog ovome je prevelika guzva koja je nastala nekih 20 kilometara ranije zbog radova na putu
    a razlog zasto me ova ruzna scena ne cudi je taj sto je Golf UE tablica, a Uzicani stvarno voze kao sumanuti

ako je ko posrtadao, R.I.P.

Nije za one sa slabim stomakom.

http://www.pressonline.co.rs/vest.jsp?i ... ctionId=39

Covek ipak nije preziveo Uhvacen malo pre toga sa 2.05 promila i oduzeta mu je dozvola, neko ga je odvezao od mesta gde je zaustavljen, ali on je ipak seo za volan nedugo posle...

Comment

• skyline
      CBC Senator XXL
      • 31.07.2007
      • 3149
      • Cacak

jeza
      Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Izgleda da je jedino resenje da se takvi odmah hapse i direktno sprovode u zatvor dok se ne otrezne. Ili da im se oduzmu kljucevi automobila. Sta sad vredi sto su mu oduzeli dozvolu.

Zalosno je sto cu ovo reci, ali sreca da nije ubio jos nekog...

Ukucajte na youtube "Jacqueline Saburido".
        Garantujem da posle toga nikada necete sesti pijani za volan.
        UPOZORAVAM: scene nisu za svakoga, ali su mnogo poucne.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• jaksa
          CBC Senator XXL
          • 23.10.2004
          • 701
          • Novi Beograd, SC

Jutjub na sopstvenu odgovornost.

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Pa se vi zayebavajte...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Miki-BG
              CBC Član
              • 19.10.2007
              • 52
              • Beograd

Ja vozio 30km/h, imao trougao, a iz raskrsnice izletela dva tipa u laguni sa 80km/h i pokosili me. Ispostavilo se da su bili mrtvi pijani ali im to nije smetalo da skinu tablice i pobegnu bez vozila (jer su razvalili menjac i tocak) u mrak. Pretili su DB-om, oruzjem, a policija ih nije privela iako su mogli da dodju do podataka. Kazu NN. Ispostavilo se da su neke obesne izbeglice sa KiM. Saznao iz prve ruke. Ja sam za svoje odgovarao, a oni - samo zato sto su napustili mesto nezgode....demokratska drzava - idemo u Evropu.

Comment

• Lacky
                CBC Član
                • 09.06.2008
                • 14
                • Beograd, Konjarnik

Prisustvovao sam licno tragediji koja se desila na Ustanickoj (okretinaca 31-ca) decko je sa preko 130km/h produzio i udario u bankinu, i okrenuo se oko nje..
                Drugar pored njega na licu mesta mrtav, vozac preziveo...
                Tuga a tek im je 19 god...
                R.I.P

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

ludih 19 godina i preko 100 konja pod desnom nogom
                  neretko tragicna kombinacija

i da nepravda bude veca, cesto se desi da putnici nastradaju, a da vozacu, kao najodgovornijem za nesrecu, ne fali dlaka sa glave
                  Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• nidza
                    CBC Senator XXL
                    • 16.04.2008
                    • 496
                    • nbgd

Ja ne mogu da verujem. Je'l to do porodice, društva, čega? Često prolazim kod Asteriksa na keju, gde su 2000. godine stradali oni momci, 4orica 19-godišnjaka isto. Baš kao što ne znam šta su oni tražili na šetalištu kolima, kojom su brzinom išli kad nisu mogli da savladaju krivinu na šetalištu, isto tako ne mogu da razumem kog su đavola ovi išli 130 Ustaničkom?

I ja sam bio i mlad i lud, ali ovo je previše...
                    Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• skyline
                      CBC Senator XXL
                      • 31.07.2007
                      • 3149
                      • Cacak

i ja sam bio mlad i lud, ali sa dizelom od 55ks u kome 80 na sat deluje kao 80 na sat

Comment

• Lacky
                        CBC Član
                        • 09.06.2008
                        • 14
                        • Beograd, Konjarnik

I ja sam mlad i lud i dalje ali sa 60ks benzincem...
                        Pa ne znam kada sam pritrcao ucinilo mi se da je ovaj bio pijan...a i nije izgledao bas cist u faci ali to mozda i zbog stresa....
                        To se sve desava zbog ne iskustva... nije da ja nesto pametujem ali iskustvo i ono da te neko nauci kako treba!!!
                        da je on bio u nizoj brzini auto bi ga izvukao iz krivine jer sam video... auto je ostao bez snage i zato su produzili...

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

po slici bih rekao da je ovo Golf MkIV, tako da o nekom izvlacenju gasom nema ni govora

jednostavno je isao prebrzo, pa se jos i uplasio i nabio na kocnicu i ....

ali, necmo vestaciti sta se desilo

zali boze mladog zivota

Comment

• Lacky
                            CBC Član
                            • 09.06.2008
                            • 14
                            • Beograd, Konjarnik

to je bio pezo 206....
                            Ali stvarno zali boze...

Nego za nauk Pamet u glavu i ne voziti pijan nego lepo taxijem gajbi...

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

ok, pomislio sam po obliku vrata, no nebitno je totalno

a sto se voznje u pijanom stanju tice, i meni se desavalo, ali tada sebi nisam dozvoljavao preko 40 km/h, jer sam jednom bio pijan i uzeo brzo da vozim
                              to je stvarno neverovatan osecaj koliko te vuce da ides brze i brze, a svi receptori totalno otupeli i tek sledeci dan sam shvatio sta sam ja uradio

iako se ja nikada ne obeznanim ne znam koliko, vec samo se malo opustim, ipak ne dozvoljavam sebi da vozim brzo

mada, secam 2 situacije kada sam bas bio povukao mulj
                              prvi put sam ostavio matorom kljuceve i poruku gde mu se u gradu nalazi auto, a drugi put mi je muzika vratila auto gajbi

Comment

• reaper_HGT
                                CBC Senator XXL
                                • 05.09.2007
                                • 888
                                • Beograd

strashno. . . r.i.p.

nije to da jachine kola nego do mozga i alkohola u njemu. . .

a ona magarchina shto je proshao jugom na crveno i ubio dechka na motoru?
                                dechka koji je inache krenuo da slavi sa drugarima shto mu se rodio sin. . .
                                ne znam zbog koga mi je vishe bedak nesrecnog dechka ili zene koja ce sama da gaji dete zbog nekog kretena u jugu

Comment

Working...
                                X