U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
U Simanovcima.Originally posted by Honda
Gde si slikao ovo?
E Sale tek sam posle video vas
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Sta je ovo
Kroz sta je prosao
Ne mogu da verujem...SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Brate vidim rotaciju (ona je na drugoj slici), ja sam mislio na "onaj" plavi predmet sto je na ulici na prvoj slici???Originally posted by LuccaGabacipa rotacija od pandurskih kolaI firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
-
Vidite kako je ovaj Porsche ostao neostecen u najbitnijem delu.
Obeatite paznju na bankinu auto-puta i motor...
Comment
-
-
Bankine i jesu projektovane da smanje brzinu vozila u ovakvim situacijama, to je bila serija udaraca posle kojih se auto odbio kada je vec izgubio inerciju, i vratio na put. A stosta je pootpadalo usput
. Ma super je sve sto se dobro svrsi, samo nek su zivi i zdravi i posle pamet u glavu. Zato i ne valja odmah po polaganju sesti u dobar auto.
Comment
-
-
Ne dobar, vec jak auto!
Dobar bi trebalo...
SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran
... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
U Nemackoj jos nisam video da neko posle polaganja sedne u Porsche....zna se ko ovde to vozi i kad moze da ga zaradiOriginally posted by dfastBankine i jesu projektovane da smanje brzinu vozila u ovakvim situacijama, to je bila serija udaraca posle kojih se auto odbio kada je vec izgubio inerciju, i vratio na put. A stosta je pootpadalo usput
. Ma super je sve sto se dobro svrsi, samo nek su zivi i zdravi i posle pamet u glavu. Zato i ne valja odmah po polaganju sesti u dobar auto.
Comment
-

Comment