To on kaže, prikazali su u prilogu tragove kočenja poprilično dugačke. Moguće da su mu zadnji blokirali ili tako nešto.
Ne bih se čudio, s obzirom šta sve prolazi tehnički pregled. Počeće da se gine i po gradu, ne samo na otvorenim putevima, a novi zakon i pametne pandure doživeti nećemo. Samo još više mrtvih i više debila za volanom.
Primetio sam čitavu armiju ljudi srednjih godina i starijih za volanom po ovim gužvama, uopšte nema puno mladih ljudi. Zaključujem da je to svet koji verovatno nije seo za volan od kraja 80tih, i sad posle 20 godina im se ukazala prilika da se kupi auto nakon što je eksplodirao standard i problemi su neminovni.
Obratite pažnju da bar 50% definitivno starijih vozača nema blage veze kako se ulazi, a kako izlazi iz kružnog toka saobraćaja na Slaviji? Imam taj maler da tuda moram da prolazim i posle puno godina vožnje prvi put se živ userem svaki put kad je prolazim u toku dana. To se uopšte ne zna ko ulazi odakle, ljudi gledaju samo pravo i voze kao amove da im je nego stavio na glavu. Gledam levo tramvaj da ne naleti, pazim na one koji se isključuju, a u isto vreme pokušavam da gledam i desno očekujući matorana koji u punoj brzini uleće ne gledajući da li se neko isključuje ili ne - uopšte ga se ne tiče. Što je najcrnje, nisam u skorije vreme nijednom prošao Slaviju da nisam morao da propuštam nekog ko ne poštuje propis uopšta. Panduri koji stoje po Slaviji uopšte ne reaguju.
Situacija je krajnje ozbiljna, pripazite se dobro, ljudi blage veze nemaju sa vožnjom. Ovako nije bilo otkad vozim.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Juce ujutro naletih na ovo...ostavljen slupan auto na putu, vozaca nigde, tablice skinute(ili ih nije ni bilo), nigde nikoga...
Udario je u drvo prvo sa vozaceve strane, pa prednjicom o drugo drvo, pa se okrenuo po putu...
Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Zao mi je sto nemam sliku ali probacu da opisem u 1000 reci
Za novu godinu na dedinju se golf 3 tako opako slupao u neko drvo da je jedno tanje slomio pa se zaustavio u drugo i na kraju se zapalio.. Zao mi je sto nisam slikao pa da vam pokazem taj prizor
Ono sto je veoma cudno je to da nije bilo u vestima, nigde se ne spominje a nesreca je onako bas jezivo izgledala... Mislim odvaljen auto od drvo i pritom zapaljen svakome bi privukao paznju... Mozda su novinari imali slobodno vece za novaka
[offtopic:2uyji1wp]Srecna nova godina[/offtopic:2uyji1wp]
Ja 31. poslepodne videh crnu Octaviu kako se zabola u Reno 4 u garaži ispod Merkatora, a sve se desilo na 2 metra ispred mene. Ne bih verovao da tamo može da se desi onakva saobraćajka. Koliko sam video tamo nema znakova, tako da važi pravilo desne strane, te je vozač Octavie definitivno kriv. Ništa sem materijalne štete, ali stvarno čudno koja nepažnja - nemam reči.
Važe ista pravila u javnim garažama, samo je pitanje koja je fora kad se vrši uviđaj i kako to nadalje ide. Neke garaže imaju i saobraćajne znakove. Uglavnom, samo pažljivo, ljudi su jako loši vozači, posebno u novijim kolima - moja neka gruba procena. Da se primetiti da je standard eksplodirao po raznim pitanjima i da se svaka šuša dokopala automobila. Ja bih se posebno pazio sasvim novih kola - znam ljude koji su apsolutno bahati jer plaćaju kasko. Prosto im čitaš nameru da ga i naplate kad ga već plaćaju, zato se pazite.
Comment