U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Znas sta je najgore? Verujem da ti momci i nisu divljali po putu. Vozili su verovatno standardno za magistralu 80-100 naleteli na ulegnuce iznenada i bez kocenja (usporenja) tras u neelasticnu prepreku. Pricam to jer imam jako slicno (skorasnje) iskustvo samo sam auto uspeo da odrzim na asfaltu. Krenite put Kraljevo-Kragujevac, skoro "obnovljen" i vozite po glatkom delu puta novi asfalt sve savrseno i odjednom ceo auto odskoci, ogibljenje zamalo ne otkines, ulegnuce-nema sanse da primetis, posle par stotina metara krateri, citavh 500 metara su jednostavno zaboravili da saniraju (sa najvecim kolotrazima i ulegnucima) a pre i posle toga nov asfalt. Ako mi je jasno zasto su to uradili......A da li treba napominjati da znakovi ne postoje? Tu nema neprilagodjena brzina itd. BTW kada sam odskocio isao sam po ogranicenju (60 km/h) toliko o neprilagodjenoj brzini.
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Nazalost u Srbiji vazi pravilo da dok ne udaris po dzepu, efekta nema.
      Trebala bi da se podigne tuzba protiv svih tih nadleznih za puteve, ali nema ko da pokrene tu inicijativu i da se odrzi do kraja, nazalost.

Beograd put treba tuziti za onaj krater ispred Doma omladine i za onaj na istoj toj raskrsnici tj treba i EDB i Vodovod, posto je jedan zbog puknute cevi, a drugi su zbog pitaj boga cega kopali...
      Naravno tu je stavljen nov sloj asfalta relativno skoro, to i da ne pominjem, kao ni izjavu da ne mogu da naprave asfalt za celu godinu, vec sezonski ko da zivimo u Skandinaviji sa oscalcijama temperature od -40 do +40...

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

da, da, kad je ogranicenje 60, put tolrise 100 bez ikakvih problema, a ti vozis 68, on te oshuri zbog prekoracenja brzine i ugrozavanja bezbednosti

zaboravio sam jos jedan detalj vezan za Cacak
        pored klizavosti podloge, sto neko iz Kraljeva moze i da potvrdi, na vecini ulica ne postoji 20 metara asfalta iz jednog komada, sto ukljucujuci izbacene sahte, rupe, ulegnuca, prestavke... predstavlja pravi ispit spretnosti za volanom, ne bili zarad ljubavi prema autu koliko toliko spasao gume, spone, trapove, lezajeve.. i svoje bubrege

a da ne pominjem koliko puta covek dodje u priliku da zgazi pesaka, biciklistu, udari auto u svojoj ili kontra traci, jer se zablene u biranje najmanje bolne putanje i ne obraca paznju na okolinu
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• skyline
          CBC Senator XXL
          • 31.07.2007
          • 3149
          • Cacak

@Vocko - brate, ceo grad mi je u kraterima, nastavcima, zakrpama...
          a da ne pominjem secenje rupa za kablove, gas...
          to ako se zatvori u roku od mesec dana, smatramo vanserijskom expeditivnoscu nadleznih sluzbi

poredjenja radi, ceo grad mi prilicno lici na Pozesku od pre par godina
          Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Dzoni_mkv
            CBC Senator XXL
            • 29.04.2007
            • 875
            • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

@skyline, posto sam svaki drugi vikend u Cacku potvrdjujem tvoju pricu!! Pogotovu ako ides starim putem iz Kraljeva, (koji je nov ali prica za sebe, uzak i ko da su ga vazelinom mazali) i kada udjes u Cacak zamalo sto ne otkinem tockove. Zakrpa na zakrpu. U Kraljevu nije toliko strasno, ali mi imamo jedan drugi problem-sahte. Malo malo pa bude neko cukanje (razvaljivanje ogibljenja) ili slicno zbog izbegavanja "dobro nisvelisanih" sahti koje su majstori (e neka mi ovo neko objasni posto ja definitivno ne umem) postavili po sred kolovoza. MORA LI TU? Zasto ni jedna nije nivelisana?
            Svakako da booodale koje sa 100 prodju pored skole treba odmah u zatvor trpati i kaznjavati zestoko svako divljanje, ali je i realno da sada se voze koliko-toliko prstojniji automobili i naravno da je voznja brza od ogranicenja postavljenih 60-tih koje treba zameniti adekvatnim, ali putna mreza se zapostavlja i ostaje nebezbedna. Cak i nije problem ako idete putem koji je los i to je to. Nema brze ne moze, ali kada ides solidnim putem nekim svojim tempom i odjedanput odvalis rupu ili ulegnuce, e tu vec nije problem ni vozac ni auto niti polozaj Jupitera u sazvezdju lava, vec gospode iz odrzavanja puteva koje savrseno zabole da urade nesto po pitanju bezbednosti.
            You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• skyline
              CBC Senator XXL
              • 31.07.2007
              • 3149
              • Cacak

sta treba u ovoj nasoj (ujescu se za jezik da ne kazem) satrodrzavi da se dogodi, pa da se neki ljudi dozovu pameti
              kod nas se izgleda neko mesto na putu zavodi kao rizicno tek kada neko izgubi zivot, a dotadasnji apeli gradjana i odvaljeni delovi automobila pored puta se ne racunaju, jer se pripisuju panicarima i preplasenom narodu

upravo je na dnevniku 2 bila prica o rizicnom mestu na kome su momci u pezou izleteli

ta obilaznica je uradjena pre 15 godina i jos uvek nije prosla tehnicki prijem jer je uradjena na neregulisanom klizistu
              to mesto lokalno stanovnistvo popularno naziva "skakaonica"
              sto li, pitam se
              intervjuisani mestani o tome govore kao o mestu gde gledaju da ne izgube auspuh i stalno su se pitali kako neko ne izgubi zivot na takvoj neravnini
              i na kraju se i to desilo

znakovi upozorenja uredno stoje, ali kao sto rece 206, ne treba da stoji znak, nego da se sredi put
              saobracajna policija je dala nalog prosle godine ministarstvu za puteve (ili nekoj drugoj instituciji na nizem nivou) da se doticno mesto sredi, jer je nebezbedno, koje je prenelo na firmu zaduzenu za odrzavanje deonice, ali momci prvo da popiju kaficu, pa ce onda da to urade jer ne prolazi tu puno vozila

vec danas su, valjda, ako se secam dobro, iznervirao sam se, radnici izasli da srede ulegnuce
              rano su se setili, mamu im.....

u nadleznoj firmi niko nema ovlascenje da daje bilo kakve izjave povodom ovog dogadjaja
              i tako ce se, kao i uvek, malo prebacivati odgovornost, dok se ne zaboravi i posle poj'o vuk magarca, idemo po starom

JAD

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

A da otvorite temu "rupe u CA i BG"?
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• skyline
                  CBC Senator XXL
                  • 31.07.2007
                  • 3149
                  • Cacak

pa nismo mnogo spamovali
                  vratili smo se na temu

Comment

• ICE_MEN
                    CBC Senator
                    • 05.01.2009
                    • 260
                    • Višnjička Banja

evo par slika iz kuomdaške golfa_2 od pre par dana još doj je snega bilo

Pravilnik foruma

Comment

• Antoaster
                      CBC Senator XXL
                      • 07.12.2007
                      • 343
                      • Beograd, Voždovac

Veoma rizicna ulica, nazalost dosta ljudi se tu slupalo ne malo ih je i zivot tu izgubilo, sa motorima i automobilima.

Comment

• ICE_MEN
                        CBC Senator
                        • 05.01.2009
                        • 260
                        • Višnjička Banja

ugačak pravac i voze dosta neiskusnih vozača koji tu pokušavaju raznorazne stvari
                        možda dečko vozi OK ali tad je klizavo ITD... Možda sam kao Baba ali mnogo je nastradalih u saobraćaju, treba malo da izmenimo našu narav, nemože se svuda proći!!
                        Pravilnik foruma

Comment

• ljube-kugla
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 1531
                          • batajnica

pre neku noc u Batajnici
                          ko na nas krene iz mesta je naje&o
                          a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• loodilo
                            CBC Senator
                            • 04.08.2008
                            • 236
                            • Beograd, Mirijevo

Strašno! Gledam onog Gnoja 2-jku i ne mogu da verujem! Jel bilo povređenih u toj nesreći? Ako je neko sedeo pozadi, juju mogu da zamislim šta je bilo... a ovaj sa Alfom NO COMMENT! I eto, vozač prođe bez i jedne povrede, a ugasio je tuđ život.

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

kako sam cuo, putnicima u Golfu nije nista bilo

a sto se Batajnice tice, pre svega RIP za suvozaca
                              a policija mi je bila smesna sa svojom izjavom, kao sto to obicno i biva: Pretpostavlja se da je uzrok prekoracena brzina

ja bas mislim da neosnovano sumnjaju i da je momak vozio po ogranicenju
                              pa naravno da je prekoracio brzinu, sta tu ima da se pretpostavlja
                              nije to lokomotiva, pa da joj treba 50 metara da stane sa 45 na sat

Comment

• ljube-kugla
                                CBC Senator XXL
                                • 04.05.2006
                                • 1531
                                • batajnica

bilo u emisiji rikoset,taj sto je poginuo u alfi je kod Zemun polja sleteo sa puta i slupao auto,tamo ga je i ostavio pa je zvao ovog da ga odveze,i navodno obojica su bili u pripitom stanju

nego stvarno sta bi sa golfom,kako je ovo izveo,jel ima povredjenih

na tom delu puta u Batajnici svakodnevo je neko cukanje,bilo je samo pitanje kad ce neko stvarno i napraviti ovako nesto,a na tom mestu gde je alfa sekla stubice tu bude krcato puno parkiranih kola i da se potrefi da u tom trenutku bude samo jedan kec parkiran
                                ko na nas krene iz mesta je naje&o
                                a sto nas je vise,jaci smo

Comment

Working...
                                X