pruzni prelaz Batajnica

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

pruzni prelaz Batajnica

veceras na pruznom prelazu u Batajnici,sto je za svaku osudu a nije prvi put,desavalo se da voz naidje a rampa nije spustena ili voz prodje a rampa ostane spustena i po 30 minuta,stvori se tolika guzva pa pocne prelazak i kroz spustenu rampu,a ovo veceras u toku prolaska voza se podigla rampa
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo
  • xxx1
    CBC Član
    • 17.12.2007
    • 93
    • Batajnica

Zivim u Sangaju Ljube, tako da sam vec oguglao na tu situaciju sa rampom. A slika ti je ekskluziva, posalji je u novine i uzmi neki kes
    Akceleracioni momenat je kad okine varnica pa se zapali corba pa klip krene da zalece na dole

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

posalji u 24h uvek objavljuju takve slike

adresu mozes lako da nadjes
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• zvrle
        CBC Senator XXL
        • 01.11.2005
        • 961
        • Beograd, Batajnica
        • Golf 4

Ljube posalji sliku novinama, mozda se neko iscima da sredi rampu
        “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• ljube-kugla
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 1531
          • batajnica

bice verovatno sat ili bild

Comment

• AlexRS
            CBC Senator
            • 27.10.2007
            • 234
            • Borca

Bolje u SAT neka je objave na 9-oj strani....

Comment

• greywiendog
              CBC Senator XXL
              • 01.12.2006
              • 421
              • Stara Pazova

E najzad i moja tema... ja zivim u Staroj Pazovi 200m od pruznog prelaza... bar 1000 puta sam cekao na rampi a voza nije bilo, bar 100 puta sam otisao na stanicu po prelasku pruge da im kazem da treba malo vise da rade... stalno se bune a nista ne rade... jos gore je sto nekad u saradnji sa policijom organizuju sacekuse, tako sto spuste rampu i drze je oko 30min, a preko se nalazi policija i ceka onoga koji predje... Kod dugackih vozova se dogodi nesto slicno ovome sto si ti uslikao, jer oni prodju taj deo gde se aktivira podizanje rampe... to im je stalni izgovor, a za suprotnu situaciju, kada rampa ostane po 20minuta posle prolaska voza, njihovo objasnjenje je kako voz nije uspeo dovoljno velikim pritiskom da stisne "nesto" i zbog toga se nije otvorila... u toj situaciji, pitam se cemu im sluzi ona komadna tabla u stanici preko koje pijani leze po ceo dan........
              Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• ljube-kugla
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 1531
                • batajnica

da i to mi je poznato,pre nekoliko godina je bila slicna situacija i covek sa cisternom kamionom je ostavio kamion u koloni i posle nekih skoro sat vremena cekanja otisao sa montiracem za gume,vrati se i seo u kamion i presao kroz podignutu rampu i dugo je to sve radilo kako treba i onda se opet to pokvarilo i pocelo ovo sto se desava,pre oko sest meseci isli oni sto skupljaju potpise da ih ne imenujem i kroz razgovor pomenem i rampu a tu mi je bio drugar iz kraja sa druge strane pruge i on nastavi tu pricu sa njima,covek je okrenuo broj i razgovarao sa nekim,kasnije rece i ko je bio neki njegov prijatelj u zeleznici i tog dana je dosla ekipa sa ladom nivom i popravili,radilo desetak dana i opet,a pre neko dan pao sneg i malo se smrzla rampa i nece da se podigne,kad dolazi otpravnica vozova i lomi rampu da moze saobracaj da se rascisti

Comment

• AlexRS
                  CBC Senator
                  • 27.10.2007
                  • 234
                  • Borca

Originally posted by greywiendog
                  E najzad i moja tema... ja zivim u Staroj Pazovi 200m od pruznog prelaza... bar 1000 puta sam cekao na rampi a voza nije bilo, bar 100 puta sam otisao na stanicu po prelasku pruge da im kazem da treba malo vise da rade... stalno se bune a nista ne rade... jos gore je sto nekad u saradnji sa policijom organizuju sacekuse, tako sto spuste rampu i drze je oko 30min, a preko se nalazi policija i ceka onoga koji predje... Kod dugackih vozova se dogodi nesto slicno ovome sto si ti uslikao, jer oni prodju taj deo gde se aktivira podizanje rampe... to im je stalni izgovor, a za suprotnu situaciju, kada rampa ostane po 20minuta posle prolaska voza, njihovo objasnjenje je kako voz nije uspeo dovoljno velikim pritiskom da stisne "nesto" i zbog toga se nije otvorila... u toj situaciji, pitam se cemu im sluzi ona komadna tabla u stanici preko koje pijani leze po ceo dan........
                  Pa koji im je to fazon da namerno spustaju rampu a onda prave sacekusu....

Comment

• ljube-kugla
                    CBC Senator XXL
                    • 04.05.2006
                    • 1531
                    • batajnica

e ljudi zavladali su drndosi i hostapleri a niko im nemoze nista,ili samo pajser u ruke i udri

Comment

• greywiendog
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2006
                      • 421
                      • Stara Pazova

@ AlexRS
                      Pa fora je u tome sto znaju da dosta ljudi iz drugih krajeva nece cekati, jer nisu navikli da na rampi budu po 30min, i da ce krenuti preko, a policija ce da peca sa druge strane i uhvati neku kintu! Tu se radi o pojedincima koji poznaju ove sa zeleznice, ne rade to svi!

Comment

• ljube-kugla
                        CBC Senator XXL
                        • 04.05.2006
                        • 1531
                        • batajnica

naplate kaznu a ne izdaju fiskalni racun nego samo blokcic bez duplikata

Comment

• Daka
                          CBC Senator
                          • 15.06.2005
                          • 277
                          • Subotica

Ja sam jedan od onih"PIJANIH NA PULTU" (otpravnik vozova) ,mislim da preterujete sa tim "navlakusama i sacekushama".Nasa zeleznica tj sama infrastruktura je u fazi RASPADANJA ,ukoliko PP blokira iz nepoznatih razloga Otpravnik moze samo da CHESE glavu i posalje radnika(ako ga ima) da uz pomoc KURBLE vrati u otvoreni polozaj.Po nasim propisima mozemo bez problema drzati do 15 min zatvoren branik a vase je da cekate ili RIZIK pa BUMMM!!!A ukoliko je PP neispravan ,SVAKI voz DOBIJA PISMENI NALOG da je PP neobezbedjen da mora ispred stati i oprezno nastaviti dalju voznju,sam pp je u zavisnosti sa glavnim signalima ,sto znaci prosto receno ,VOZ ne moze da ima ZELENO(izlaz) iz stanice ni ULAZ u stanicu a da prethodno masinovodja nije obavesten telefonom ili pismeno da je PP neobezbedjen!!

Comment

• greywiendog
                            CBC Senator XXL
                            • 01.12.2006
                            • 421
                            • Stara Pazova

Mozda je zvucalo kao da generalizujem, u tom slucaju se izvinjavam! Govorio sam o nasim lokalnim desavanjima, jer prelazim mnogo pruznih prelaza, ali nigde ne ostajem tako dugo kao kod mene!
                            Znam da je tesko vama koji radite na zeleznici, losi uslovi, stara infrastruktura, ali iskreno, dobar je broj onih koji se ne ponasaju profesionalno i koji su zaposleni "po babine linije", a nemaju pojma ni da se potpisu!

Comment

• Alekre
                              CBC Senator XXL
                              • 12.09.2005
                              • 780
                              • Smederevo

Eh, slikacu pruzni prelaz u mojoj ulici pa da vidite kako to izgleda. Svaki prelazak trazenje djavola. Nista se ne vidi, nema rampe, voz ne svira... Svake godine voz nekog mlatne.
                              Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

Working...
                              X