Videh ga i ja danas na sajmu,iz suprotnog pravca,nisam video facu ali po ruci mi čini da ga neki nagruvani ili debeli lik vozi...jel to taj čika?
pruzni prelaz Batajnica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
E a kada može Ferari bez prednje table jel mogu i ja?
Vozio sam tako jedno vreme dok je nisam imao,skinuli mi šabani...
Mnogo mi je lepši tako auto.Meni je i onaj deo na braniku gde se stavljaju table urađen za one male kao što imaju u Švici odakle je moja poreklom,tako da ne kvari liniju.
Comment
-
-
Originally posted by Damjan156E a kada može Ferari bez prednje table jel mogu i ja?
Vozio sam tako jedno vreme dok je nisam imao,skinuli mi šabani...
Mnogo mi je lepši tako auto.Meni je i onaj deo na braniku gde se stavljaju table urađen za one male kao što imaju u Švici odakle je moja poreklom,tako da ne kvari liniju.ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Izgledaće mi auto kao bager!
Pa mislim da će ove nove i biti tih kretenskih dimenzija,ali ostaje nam da se nadamo da možeš po želji da dobiješ i one miniAli i ako bude biće ono u fazonu doplati 3000!
Comment
-
-
@Daka
Posto vidim da poznajes materiju, imam jedno pitanje:
Zasto ne zeleznica ne kupi masinovodjama mobilne, satelitske, stagod, nego oni moraju da stanu kad im je crveno na "semaforu", tacno ispred moje kuce i u pola noci drndaju onaj telefon sakriven u metalnoj kutiji sa velikim slovom "T"? Lokomotiva na leru 20 minuta, a vozac trci napolje, vice u slusalicu, pa se vrati u lokomotivu, svirne par puta iz sve snage, pa onda telefon krene da zvoni, pa on sidje , pa opet vice u slusalicu...
Na voz u prolazu mi trosarinci smo stekli imunitet, ali na onaj telefon - e to je nemoguce!
Ko nikad nije cuo tu zvonjavu, taj ne zna kako to zna da istera iz pameti u pola noci.
Srecom, ovi danasnji klinci su ukapirali, pa svaki drugi dan razvale kutiju i iscupaju telefon. Verovatno im je neki roditelj moje generacije otkrio da smo i mi to radili u svoje vreme.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
prelaz je dobio video nadzor,tako da oni koji pretrcavaju spustenu rampu,samo ce dobiti koverat sa slikom i pozivom kod sudije za prekrsaje i ugrozavanje javnog reda i mira na oduzimanje dozvole,zaboravio sam da slikam ali bice ovih danako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Sta da se kaze tj. napise posle tragedije...
Edukativan video:
http://www.youtube.com/watch?v=0KKiitd1 ... re=relatedSloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
Originally posted by ljube-kuglaprelaz je dobio video nadzor,tako da oni koji pretrcavaju spustenu rampu,samo ce dobiti koverat sa slikom i pozivom kod sudije za prekrsaje i ugrozavanje javnog reda i mira na oduzimanje dozvole,zaboravio sam da slikam ali bice ovih dana
inace, ne verujem NI JEDNOJ rampi
posebno nakon slucaja u Cacku, kada je jedan "mozak" skinuo i ukrao senzor nailaska voza, koji je doduse jako skup uredjaj, ali jedina namena mu je da bude senzor nailaska voza
ali on je samo cuo da je skup, naravno uzeo gedoru i skinuo ga u nameri da zaradi
srecom, saznalo se za to i uhapsen je
dobio je "cak" godinu dana zatvora - BEM TI DRZAVU I ZAKON koji tako blago osudi kretena za takvo delo, zato i jesmo tu gde jesmo
mala digresija - inace, za opstinski sud u Cacku se vezuje statisticki podatak od 70% presuda ispod zakonskog minimuma za dati prekrsaj
ovo mi deluje kao jos jedan slucaj
pa jbt, zasluzuje stolicu, jer ovo je delo "pokusaj masovnog ubistva" a on je dobio godinu dana, i to verovatno ce dobiti uslovno, verovatno za ugrozavanje javne bezbednosti
elem, zato lepo svaka cast tehnici, svaka cast cikicama, ali moj zivot bih da poverim mojim ocimaKada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.
Comment
-
Comment