Delta Automoto sa Raiffeisen rent-om
ima ponudu za Fiat Bravo, ali i za jos neke modele ali nisu naveli koje:
259.40 evra mesecna rata
kasko 5 godina
navigacija
godinu dana besplatno redovno odrzavanje
i30 1.6CRDi 90KS i najjadniji paket opreme 15.480 EUR
Garancija 5god/100K km na sve
Oprema SMILE+
SMILE+
* ABS
* EBD
* BB (Brake Booster)
* Prednji vazdušni jastuci
* Bočni vazdušni jastuci
* Vazdušne zavese
* Centralno zaključavanje
* Daljinska komanda centralnog zaključavanja
* Protivprovalni alarm
* Elektronska blokada paljenja motora
* Automatsko zaključavanje vrata u vožnji
* Progresivni servo upravljač
* Podesiv nagib stuba upravljača
* Ručno podesivi klima uređaj
* Mogućnost hlađenja kasete ispred suvozača
* Električni podizači prednjih stakala
* Električno podešavanje i grejanje retrovizora
* Radio CD MP3 sa četiri zvučnika
* Utičnice za USB, iPOD i AUX između prednjih sedišta
* Multifunkcionalni centralni displej
* Merač spoljnje temperature
* Odbojnici u boji karoserije
* Obloge spoljnih retovizora u boji karoserije
* Pepeljara i upaljač sa ovetljenjem
* Držači za čaše
* Detektor sedenja i vezivanja za sva sedišta
* ISO FIX fiksiranje dečjih sedišta
* Deljiva zadnja klupa 60:40
* Rezervni točak manjih dimenzija
Provozao sam auto i skroz sam zadovoljan kako ide, ergonomija je ok, materijali su ok, ima mesta za sve ...
Dobio sam metalik boju gratis, tek da se zna Ona, inace, kosta 300e + PDV.
Jedino bih voleo da ima podesavanje volana po dubini, ali lepo se osecam i bez toga, nije neophodno, zaista ...
Upravo se odradjuje operativni lizing/pushing sa 20% ucesca i kaskom ukljucenim u ratu... rata 280.50eur...
Ako je vec tako, onda neka je sa srecom i da se u zdravlju navozash(te)
Iskren da budem, sedeo sam u tom autu, "pipkao" materijale u unutrashnjosti, zagledao ona mesta kod kojih se uglavnom ofushari - "skriveni" spojevi, nepristuachni coshkovi gde je zavrshna obrada loshija i sl. Uglavnom neke sitnice na kojima i mnogo zvuchnija imena "padnu" - ali u i30 nisam nashao nishta tog tipa na chemu bih mogao da im zamerim. Narochito ne za te pare... Auto deluje stvarno OK, odaje utisak nemachke robusnosti (btw. shvabe su bile angazhovane od Hyundai-ja u nekim stvarima pri izradi ovog auta, ukljuchujuci menjachku kutiju ali i dizajn - otuda malo "vuche" na bmw seriju 1 ) Pored toliko opreme i tolike garancije, mislim da je trenutno apsolutno "best buy" i da vredi svakog evra.
I drago mi je shto nemaju "kvaku" shto se veshanja tiche kao KIA. Iskren da budem, izmedju ova dva - nadao sam se potajno da cesh izabrati upravo i30
Po meni, napravio si sasvim pametan potez i zhelim ti puno trouble-free predjenih kilometara sa njim
Imao sam priliku da provozam auto bas s tim motorom i da pitam relevantne ljude sta i kako moze i sme da se radi s tim autom i kako je napravljen do u detalj ....
Za te pare, trenutno, nema bolje ...
Zato .... i30 ...
Nije neki trkac, vise za lepu voznju po otvorenom drumu, udobnu, ali ne prebrzu ...
Auto je odgovoran, poslusan, udoban ... ekonomican, dobra registraciona grupa i sl.
Jos samo da se odradi i da se, konacno, vozim !!!
I, naravno, mnogo mi godi sto mozes da dogradis sta hoces ... uz ostanak garancije
e cestitam pravi izbor, mada ceed je po meni jos bolji ali opet slicno je sve.. idealan motor, oprema super, hyundai vec provereno pouzdan, nema glava te boli !
sa srecom nagurao dosta km bez problema i uzivaj u carima korejanaca..
Comment