lancia delta hf integrale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Sve sto cu ja da te pitam je kakva su ti mesecna primanja? Zaboravi Integrale i tako te komplikovane sprave ako nemas dovoljne prihode...JA se isto jako lozim na taj auto i imam priliku svaki dan da ga vidim itd ali nemam para za tu ekskurziju...

Comment

• stajnajn
      CBC Član
      • 28.07.2008
      • 56
      • nis

sad i nemam neka primanja ali sta ga znas mozda ce biti i bolje, ja se barem nadam da hoce.

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

A sta mislis o Dedri Integrale? Dobijes motor i transmisiju Delte, jednu od najboljih aerodinamika na putu danas i jaku karoseriju koje ne puca i ne truli kao Deltina. Da stvar bude jos bolja Lancie du potcenjene kod nas tako da uz malo truda mozes da nadjes solidan primerak za male pare. Da opet kupujem auto ja bih izabrao bas taj. Jeste da je Delta ime, ali ovo je bolji auto.

Ako ti 4x4 pogon i ne znaci toliko onda ti je jos bolja kupovina Dedra turbo, a opet ako ti tolika snaga ne znaci imas i Dedru 2.0 16V (isti motor kao u Tipu samo malo slabiji)

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Dedra je odlican auto, krecu se od 1500 do 4500 eura, e sad zavisi od stanja, ali te skuplje iako su bolje ipak nisu savrsene, pa i cena ide uvek dole!
          Opet se vracamo na Deltu mkII, takodje odlican auto, moderniji od Dedre, manji da, ali sa cenmom ne mnogo jaci! Secam se bila je jedna za 4k eura, 1.8 VVT, klima i sve od opreme, prosto poklon...

Ma ne bi trebalo da ti i te malo komplikovanije sprave oduzmu ne znam ni ja koliko para, pusti ti te price Svabo ovo-ono, ne kvari se to toliko koliko se prica, vozis normalno kao i svaki drugi auto, samo za pojedine delove moras mozda da malo sacekas da se naruci pa stigne, ili da malo obidjes otpade, ali generalno nije to nikakva velika muka, naravno ako je sam auto u ok stanju!
          Mopja godisnja kilometraza sa Alfom je 30 000, manje-vise, pa kakve ja probleme imam, pusti te price za malu decu! Odrzavaj redovno i bice sve kako treba!

Ne komplikuj suvise, eto ti Dedra, Delta II, pa i Delta Integrale, Tipo ako pronadjes, e sad ako naleti dobra 75, zasto da ne!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• stajnajn
            CBC Član
            • 28.07.2008
            • 56
            • nis

e za tu dedru intefrale sam prvi put cuo ovde na forumu, a i nikada nisam video da neko prodaje, barem pre godinu dana kada sam konstantno jedno 2 meseca gledao po oglasima. gledao sam ove obicne dedre one su bile oko 2000 evra, obicne sa po 2000 kubika.

Comment

• mishio
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2007
              • 1204

@bojan, za tu deltu 1.8 VVT ako mislis na plavu ja sam zakasnio jesenas kad se prodavala, tj izasao je oglas i posle par sati sam zvao da dodjem da vidim, kasnije me covek zove da javi da je prodata drugaru imala je i plin koliko se secam, sve zivo, za 4k e u ful stanju, nego kakav je to motor generalno ?

Comment

• bojanTI
                CBC Senator XXL
                • 04.01.2006
                • 870
                • Pancevo

Pa ja sam je gledao, cela je bila skroz OK, motor ok na prvo slusanje i voznju, ali ono sto me je odbacilo je sto je bila podmladjena dve godine, inace generalno sa ponekom manom jako dobar auto za taj novac, a imao sam i preporuku da je dobra!
                Dugo se prodavala, bila je 4800, na kraju 4, pa mozda i nize...
                In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• stajnajn
                  CBC Član
                  • 28.07.2008
                  • 56
                  • nis

@bojan: slazem se sa tobom u potpunosti odrzavas, vozis normalno i toliko. da svi tako rade mozda i ne bi bilo ovakvih problema i prepirki kao sada, taj moj drug sto je imao 75-icu vozio ga je jedno 6 meseci sa gasom do daske, do sledeceg semafora ima 100 metara zna da ce da ga uhvati crveno i on gas do daske cepaj pa onda koci. posle kaze pocelo mnogo ulje da mu trosi, kocnice su mu oslabele, pa normalno. i posle ce taj sto ga je kupio od njega mozda pricati da se to kvari da je to lose.

Comment

• overspeed
                    CBC Senator XXL
                    • 24.05.2005
                    • 2779
                    • Kosovska Mitrovica

Ja mislim da ti je ipak bolje da ganjash neki Fiat Coupe, mladji su kalendarski, atraktivniji, bezbedniji, sa boljom opremom u defaultu, ima ih dosta lepo sredjenih sa aftermarket xenonima, dobrom muzikom... Za 5-6 k mozhe da naleti neki 1,8 ili 2,0 atmosferac, za malo preko i turbak, mada mislim da ce i 2,0 petak od 150-ak KS da bude dobar i za malo aktivniju vozhnju...

Delte, Dedre, svi su oni dobrano izakani i skup sport, narochito Delta kao specifichna kategorija... Ne kazhem da se ni Coupei nisu gazili, ali je 5-6 godina kalendarske razlike ogromna razlika, narochito za italijane (sad ce paljba ). I za odrzhavanje cesh sa Coupe-om da prodjesh jeftinije, a ti motori su podobni za kasnije dorade, ako ti padne tako shto na pamet
                    http://www.bmw.tv

Comment

• bojanTI
                      CBC Senator XXL
                      • 04.01.2006
                      • 870
                      • Pancevo

Ma ja bre uopste ne odrzavam auto nista bolje od normalnog, ne spavam ja pored njega i dan i noc pa kao nesto pazim i mazim, nego gurnem kljuc u bravu i vozim, a vozim mnogo! Kad dodje vreme za zamenu necega, a to pazljivo pratim, ja to menjam, ne prepustam nista da se samo resi kao neki, ili vecina!
                      Dakle odrzavam auto onako kako treba, li to nema veze sa onim sto neki govore, nikad mi se ne smuci, kao nece da upali, pa otkaze, pa ovo, pa ono...
                      Vozim i ostro ponekad, ali shodno tome ulje menjam na vreme, samo kvalitetno i nemam problema!

Cisto kao primer, moja dva jako dobra drugara, jedan vozi B3 Passat, drugi Audi 80, dakle...

Kupujem ulje pre neki dan, 5670 dinara! Ovaj sto vozi 80 kaze:"Eto vidis, ti volis da dajes pare na auto, a ja opet na nesto svoje!" Umro sam od smeha! Pa on misli da je to piutanje izbora! Pre mesec dana mu je pomesao ulje i vodu, to jest onos to je ostalo od njih jer nije promenio ulje vise od 60 000 kilometara, a vodu je dosuo prosle zime kad mui je drugar rekao da mu kazaljka stoju skroz na crveno, pritom on kaze:"Ma to tako znas, nekada ide gore nekada dole, ne znam ni zasta sluzi!" Platio je generalnu i opet ne shvata!

Ovaj drugi sa Passat-om takodje nije promenio ulje vise od tri godine, kaze nema potrebe on to dospe kad se potrosi! "Sta radis?!" "Pa to ja onako dospem i onda se ono samo menja!" "Fabrika je to tako namestila, sto ja da petljam kad nema potrebe!"

Neko ce reci da samo Svapska kola mogu i bez ulja, heheh.. Ali kakvi su to likovi, oni da mogu i bez benzina bi vozili!
                      Mentalitet i opsta tehnicka kultura: Nula Bambija!

Comment

• bojanTI
                        CBC Senator XXL
                        • 04.01.2006
                        • 870
                        • Pancevo

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 820#543820

Smesi ti se sreca!

Comment

• stajnajn
                          CBC Član
                          • 28.07.2008
                          • 56
                          • nis

@overspeed: e pa vidis nemam ja te pare da puknem u startu zato trazim nesto jeftinije pa da ga posle sredjujem deo po deo. a sto se tice coupe-a mnogo su mala, a za 5-6 hiljada da ne mogu nikoga pozadi da stavim ne.

e znate za koja kola sam se isto razmisljao za mini-a, imao je moj ujka pre dva nego ih je prodao, prvo prodao jedan a onda kad se ozenio trebao mu je neki veci auto pa ga menjao ja mislim za askonu karavan.
                          znaci od malena volim taj auto a videcu ovde na forumu sigurno ima nesto o njemu.

Comment

• stajnajn
                            CBC Član
                            • 28.07.2008
                            • 56
                            • nis

@bojan: uh stvarno je mocna nego ja sad jedino da krenem u neku kradju pa da stvorim 4500e

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Kako je krenulo stici cemo do Alfe 159...

Lepo je covek rekao koliko para ima...

Comment

• stajnajn
                                CBC Član
                                • 28.07.2008
                                • 56
                                • nis

e samo da pitam nesto
                                ima li ovde na forumu nesto kao uradi sam, za neke opravke i tako nesto, i ako ima da li neko moze da mi da link

Comment

Working...
                                X