Kupovina buljavka E200 W210 do 10k

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Srdjan
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 2416
    • Bajina Basta/Beograd

Izgleda da se smrznes. To bi bilo jos skuplje odrzavati nego Merc ili BMW.
    Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• Marko001
      CBC Senator XXL
      • 09.09.2006
      • 1070
      • Belgrade

Originally posted by starac vujadin
      A, da ne pominjemo kakva "van-nemacka" limuzina moze da se kupi za 10000...
      Hm, koja moze? Pug 607 mislim da ne moze, ispod 12000 nesto i nisam vidjao...

Comment

• bojanTI
        CBC Senator XXL
        • 04.01.2006
        • 870
        • Pancevo

Po mom ukusu samo ovo! =]

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=68113

A 607 jeste malo skuplji...

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=65445

A i ne mora da bude, ali oept godiste...

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=65193

Po svima ne bas najpametnije...

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=67575
        In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Originally posted by Marko001
          Originally posted by starac vujadin
          A, da ne pominjemo kakva "van-nemacka" limuzina moze da se kupi za 10000...
          Hm, koja moze? Pug 607 mislim da ne moze, ispod 12000 nesto i nisam vidjao...
          Saab 9-5, Volvo S80, Alfa 166, Citroen C5, Mitsubishi Galant, Toyota Avensis (stariji tip)...to sam video sta ima u ovom trenutku. Malo ekcentricniji mogu da kupe Rover 75 i Renault Vel Satis.

Sasvim dovoljno dobrih kola ima. Saab tesko da moze da bude dobar za 10000, ali vredi traziti...odlican auto. Alfa moze da bude otkrovenje za te pare, treba probati i osetiti. Citroen C5 ne mogu licno da podnesem, ali cinjenica je da je vrlo udoban i prava ladja na tockovima. Mitsubishi Galant je odlican, prijatno bi se iznenadio koliko je to dobar auto - japanski E39. Volvo se pokazao kao odlican auto, mada mu je estetika diskutabilna. Avensis je Toyota...to je dovoljno reci - nema mnogo emocija, ali zato sve funkcionise. Rover je limuzincina, pitanje je samo da li neko ima petlje da ga kupi zbog odrzavanja...ja bih smeo. Vel Satis je spolja cudan, da ne kazem odvratan, ali unutra je raskosan i jako kvalitetan.

Comment

• Marko001
            CBC Senator XXL
            • 09.09.2006
            • 1070
            • Belgrade

tesko da bih uzimao neki egzoticni auto, iz mnogo razloga... a i nisam siguran da su to bolji automobili od w210 odnosno e39, nesto novije godiste da,ali bolji, ne verujem. svidja mi se dosta pug 607 i volvo s60 ali mislim da probijaju budzet zar ne? alfa,saab, vel satis,citrus,rover,avensis me ne zanimaju. o galantu ne znam skoro nista,nisam siguran ni kako izgleda. predzadnjem avensisu je enterijer totalna katastrofa, a i klasa je ispod ovih,iako je kvalitetan.

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Niko ne kaze da su bolji, ali su noviji, a ti kupujes polovan auto... Sve su to dobra kola, neki od njih su sigurno bolji od Mercedesa po mnogim realnim parametrima, izmedju ostalog i po kvalitetu (nazalost,upravo od "vog" krece pad kvaliteta Mercedesa...uspeli su to da srede u skorije vreme, ali je poznato da taj auto nije svetao primer za Mercedes).

Peugeot 607 je daleko losiji izbor od vecine automobila ovde.

Volvo S60 je odlican auto, ali je skup i klasa je nize od ovih o kojima pricamo.

Cini mi se da si krenuo iz neke davno utvrdjene pozicije i da nemas zelju nesto mnogo da istrazujes. Ako je vec tako, onda budi racionalan i kupi barem BMW. To je tada bio najbolji auto u klasi i dan danas predstavlja auto za respekt.

Comment

• bojanTI
                CBC Senator XXL
                • 04.01.2006
                • 870
                • Pancevo

Tesko je da se ljudi odupru tom nametnutom beskrajnom poverenju u Nemacke automobile, evo i ti onako napamet donosis zakljucak kako nisu kvalitetni kao w210 iako je svaki truo, blablabla...
                Pa na neki nacin sve je ovo pomalo egzotika, nece te ni jedan ksotati malo za odrzavanje, a opet pitanje je sa kojim vise dobijas za svoj novac! Ipak je to Executive Car i tu su razlike u kvalitetu male, nece ti taj Mercedes trajati hiljadu godina, a Alfa, ili Saab se raspasti vec sledece, bas zvuci onako gastarbajterski...
                Recimo sa 166 dobijas mnogo vise opreme nego sa tim W210, mladji auto, imas je i sa 2.0 atmo sa 150 ks! Alfa 166 je prilicno kvalitetna, eto na primer pogledaj malo po gradu videces da skoro ne postoji u losem stanju.
                Nije stvar samo 166 konkretno, ipak bi trebalo da probas svaki od ovih, malo bi ti se istopilo to beskrajno poverenje... =]
                In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• malivuk406
                  CBC Senator XXL
                  • 04.04.2007
                  • 490
                  • Nbg

607 nije nesto losiji od ostalih, sem sto su mozda malo slabi motori... svakako, udobniji je i od Merca i BMW-a i Alfe...
                  ako ti nije do nekog jurcanja nego ti treba limuzina, ne vidim sto bi bio los izbor... pogotovo ako trazis benzinca, em su manje presli, em su pouzdani... (ne kazem da HDI nije, daleko od toga, samo su za te pare svi presli prilicno)
                  i njega je sigurno manje gazio vlasnik od BMW-a, ili W210 iz taxija...

sto se tice korozije na E klasi, komsija ima 220 iz taxija, rubove malo uhvatilo, a na gepeku oko brave je probilo boju... tolko o mercedesu...

saab 9-5 ce tesko da nadje ovde, kao i Galant, a Avensis je klasa ispod ostalih, kao i C5...

Comment

• Milorad90
                    CBC Senator XXL
                    • 26.07.2007
                    • 975
                    • Beograd

607 ti je prava limuzina,posto kazes da te je proslo jurcanje mislim da ti je to najbolji izbor.

Odrzavanje ko odrzavanje za franzuca nije jeftino ali nije nista skuplje u odnosu na Mecku,Alfu i Bmw.

Comment

• BRABUS
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2004
                      • 2399
                      • London

Da i ja kazem koju...

Slozicu se sa starcem

Ja bih za 10000 vise bezao od Mercedesa nego do BMW-a - zato sto cu za te pare pre naci neki urnisani ex-taxi Mercedes nego neki BMW koji su neki celavci unistili...Mercedes bolje drzi cenu kao polovnjak, ali to znaci da za iste pare dobijes manje - prosta racunica.

10k je relativno malo para za dobar W210. Za te pare dobijas razdrndani taxi pre restajling-a ili eventualno ranije serije W210 benzinca.

Iako mislim da je W210 odlican auto i sam ga posedujem u porodici, savetujem ti da ako ne mozes da podignes budzet, ides na BMW E39 benzinac. Oba auta su vrh onoga sto se u tim godinama nudilo, ali je cinjenica da su BMW-ovi benzinski motori bili klasu iznad.

Ako pak, budes li imao vise love i mozes da priustis restyling model (posle 99/00) i hoces dizela, go for it. Poboljsanja su vidljiva kako u dizajnu tako i u kvalitetu.

Ma koliko ljudi pokusavali da diskredituju W210 (tekst sa prethodne strane je prilicno tendenciozan), cinjenica je da se taj auto pokazao kao izuzetno kvalitetan u eksploataciji. Vozio/vozio se u modelima sa 1,000-800,000km predjenih i ne cuh neko jako negativno misljenje. Uglavnom je bilo "Odlican auto, ne bas na nivou W124 po pitanju kvaliteta, ali jako dobar". Komentari od Nemackih taksista...

Sto se odrzavanja tice, voleo bih da ti kazem nesto iz prve ruke, ali cale za ovih 50,000km od pocetka 2007. je promenio samo sponu i neki dihtung na menjacu (reda velicine 30e). Auto po satu ima oko 220.000, verovatno i vise stvarno, 2001 godiste je, 200CDI. Potrosnju mi je glupo da navodim, nece da mi poveruju

Sto se ostalih komentara i predloga tice, mislim da nisu bas na mestu, posto si rekao da hoces premium executive saloon, a ne budget varijante, jer si takvu imao i hoces bolje. Trebas da imas u vidu da za dobar premium (MB, BMW, Audi) ces morati da izdvojis malo vise para od onog sto si naumio, jer ako vec ne zelis da pravis kompromis vezan za klasu, ne bi trebalo da pravis ni za stanje auta...

Comment

• Milorad90
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2007
                        • 975
                        • Beograd

Hoces da kazes da 607,alfa 166,vel satis nisu premium klasa?

Comment

• malivuk406
                          CBC Senator XXL
                          • 04.04.2007
                          • 490
                          • Nbg

e, te price oko odrzavanj francuza su mi se popele na...
                          ne znam kako je ranije bilo, al zadnje 4 godine vozimo Pug, i nama je odrzavanje jeftinije nego komsiji/kolegi koji vozi Passata 1.9 tdi! + sto smo imali manje kvarova.
                          da li sam imao srece ili sta vec, ne znam, al odrzavanje franucuza (ako ga redovno odrzavas) nije skupo.
                          BMW je svarno extra, al mislim da ce za te pare naci samo nekog gazenog benzinca...

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Originally posted by Milorad90
                            Da, s obzirom da nisu premium brendovi. Auta koja si naveo su executive saloons, ili visa-srednja klasa, gde imas premium (MB, BMW, Audi, Lexus, Jaguar) i non-premium (svi ostali).

Comment

• sw.brick
                              CBC Senator XXL
                              • 09.10.2004
                              • 8141
                              • Beograd, barajevo-zemun
                              • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Originally posted by Milorad90
                              nisu.
                              odavno su te marke/ firme ispale iz premium klase.
                              volvo
                              945 SE turbo lpg
                              344 GL lpg

Comment

• subicd
                                CBC Senator XXL
                                • 20.06.2008
                                • 463
                                • Novi Sad

Ima jedan Volvo S60 2.4D , lik ga prodaje vec dosta dugo. Trenutno trazi 11.900e, ali mislim da to moze jos dole a auto je stvarno cas, ali jbg. Volvo pa niko nece.
                                http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=68871

Ja sam ga svojevremeno zafrkavao da mu dam B5(8000e) i 2000e kad je jos trazio 13500e, a on kaze nece. Posle sam mu nudio kljuc za kljuc, opet nece. A mogao je vec 10x da zaradi tu razliku. Inace lik prodaje vozila iz uvoza, ali je izuzetno posten i uvek ima jako dobro ocuvana auta.

Comment

Working...
                                X