Novi automobil ~30K EUR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RANK
    CBC Senator XXL
    • 28.02.2007
    • 1635
    • Beograd
    • FIAT MAREA WEEKEND 1

dizel 2.2 u odlazecem akordu se ne cuje ni kad se podigne hauba, tako da to po pitanju buke ne stoji.
    "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• malivuk406
      CBC Senator XXL
      • 04.04.2007
      • 490
      • Nbg

Originally posted by ///M_Power
      Od Francuza se drzi podalje, osim ako nemas neki patriotski razlog da pazaris isti...
      :s
      ne kapiram 'vake komentare...

Originally posted by RANK
      dizel 2.2 u odlazecem akordu se ne cuje ni kad se podigne hauba, tako da to po pitanju buke ne stoji.
      ovo mogu da potpisem.

pa ako mu firma uzima, zabole ga za kasniju prodaju...

decko iz Delte koji vozi 335 Xi (kupe) je rekao da pizdi sa tim autom i da ce traziti Hondu. ja se prvo smejao, a on posle par dana dolazi sa Accord-om 2.4...

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

mazda ili honda ili obrnuto.
        ni ja sam ne bih znao sta bih uzeo pre.ako bih gledao spolja mazda je lepsa,unutra su oba modela ok,u voznji je mazda malo vise u pravcu sportske voznje jer je tvrdja sa ogibljenjem(neznatno).sto se tiche tehnike nema ni kod jednog ni kod drugog modela da brines.
        to je mojih 2c
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• petra
          CBC Član
          • 31.10.2006
          • 17
          • Beograd

Trenutno više naginjem ka Hondi...

Oba modela su mi više nego OK. Spolja su oba modela jako lepa: Mazda mi ima malo agresivniji izgled, dok mi je Honda nekako "odmereno agresivna", ne znam kako bih to drugačije opisao...
          Što se unutrašnjosti tiče, čini mi se da je komfornije voziti/upotrebljavati Mazdu, ali da je Honda generalno komfornija za sve putnike.

Kao što rekoh, trenutno više naginjem ka Hondi, ali ću konačnu odluku doneti nakon probnih vožnji sutra.

@RANK
          Verujem da karikiraš , ali kapiram poentu. Hvala!
          Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Comment

• jaksa
            CBC Senator XXL
            • 23.10.2004
            • 701
            • Novi Beograd, SC

Kolika je garancija na Mazdu, Hondu i Forda?
            Da li firmu koja kupuje auto to zanima?
            Kolika je cena za Mazdu i slicno opremljenog Forda, da li to igra ulogu?

Po Evropi se vrlo cesto kao company car uzima upavo Mondeo ili Passat.

Comment

• 206
              Admin od ispočetka :)
              • 09.12.2004
              • 9548
              • Beograd
              • 206

Kako li bi se jedan Lexus IS uklopio u ovu racunicu, bas me interesuje?

Od svih kosookih nekako se najvise priblizio Premium segmentu, nimalo za potcenjivanje. Jak brand image, kvalitet u najmanju ruku u klasi ili za klasu iznad nekih od ovde navedenih automobila, a sa cenom verujem da je izmedju Premium klase i Honde.

Ako je izbor iskljucivo nesto od gore navedenog, Honda. BMW ne moze da se uklopi u ovaj cenovni rang i da ponudi iole konkurentan auto po opremi i snazi, Mazda je klasu ispod Honde po kvalitetu (pa nek' se ljuti ko hoce...), Mondeo je...too common. Imati u vidu resale value (ako je faktor), a ako nije, opet, Lexus ima BAS onako lep image...
              The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Originally posted by malivuk406
                decko iz Delte koji vozi 335 Xi (kupe) je rekao da biiiip! sa tim autom i da ce traziti Hondu. ja se prvo smejao, a on posle par dana dolazi sa Accord-om 2.4...
                To sto je on tako odabrao uopste ne znaci da je upravu.Porediti BMW 3 sa 300+ ks i pogonom na sve tockove i Hondom sa 200ks na prednjoj osovini je smesno.Jedini argument u korist Accorda je mozda prostor i udobnost, ostale razloge zbog kojih bi se neko odlucio na ovu ludost ne bih da komentarisem
                Da me Hondasi ne bi pogresno shvatili, ne mislim uopste da je Accord los auto, naprotiv ali porediti ga sa autom koji ima 50% jaci motor i X pogon zaista nema smisla.
                Sto se ove dileme tice ja bih izbor suzio na Hondu i BMW jer imaju najbolje performanse, dobro ponasanje na putu i ako se odlucis da kasnije postanes vlasnik jednog od njih, najmanje ces izgubiti na vrednosti.

Comment

• chikavili
                  CBC Senator XXL
                  • 11.02.2008
                  • 732

Accord!

Comment

• RANK
                    CBC Senator XXL
                    • 28.02.2007
                    • 1635
                    • Beograd
                    • FIAT MAREA WEEKEND 1

Originally posted by petra
                    @RANK
                    Verujem da karikiraš , ali kapiram poentu. Hvala!
                    ne karikiram, kad je probas, podigni haubu i videces.

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Kakvo je to merilo za BILO sta...ne cuje se na leru? Pa? Cuje li se na opterecenju, u voznji?

Ne govorim zato sto mislim da je losija ili bolja od bilo kog drugog auta, ali "test" je zaista irelevantan i ne daje nikakav smislen podatak.

Comment

• X9
                        CBC Senator XXL
                        • 28.06.2005
                        • 3179
                        • Wien-Sabac
                        • RX-8 i X-9

da je mazda 6 klasu ispod honde po kvalitetu ne bih se slozio ,a pored mene i oni koji su probali i vozili ta dva auta.takodje ni oni koji su po celom svetu pravili testove,tako da je to tvoje misljenje .bilo kako bilo ,da meni firma kupuje auto ne bih ni razmisljao o dizelasu kao opciji
                        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• petra
                          CBC Član
                          • 31.10.2006
                          • 17
                          • Beograd

Izgleda da će 2.2 Executive morati da otpadne kao opcija U delti će ga imati na lageru tek u Januaru sledeće godine. :x

jbg...

U Mazdi su me od****li ljudi kad sam zvao ("na radi im sistem") a u Fordu automatska sekretarica...
                          Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Comment

• RANK
                            CBC Senator XXL
                            • 28.02.2007
                            • 1635
                            • Beograd
                            • FIAT MAREA WEEKEND 1

206,ne padaj u vatru, dobices cir ili nesto gore.

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                              • Mazda 6 2.0d

Originally posted by mikimazda
                              da je mazda 6 klasu ispod honde po kvalitetu ne bih se slozio ,a pored mene i oni koji su probali i vozili ta dva auta.takodje ni oni koji su po celom svetu pravili testove,tako da je to tvoje misljenje .bilo kako bilo ,da meni firma kupuje auto ne bih ni razmisljao o dizelasu kao opciji
                              I ponovo ja u krug. Proveri prvo kako stoji stvar u firmi sto se tice kasnijeg otkupa jer ume da bude jako povoljno i interesantno pa i to uzmi u obzir.

A sto se tice toga "necemo imati na lageru do januara" mislim da je jako jako neozbiljno. Sta mozes ocekivati od takve firme ako ne daj boze zatreba neki egzoticniji deo u garantnom roku?

a i dalje ostajem pri stavu da je BMW ipak BMW i da je u pitanju klasa u odnosu na ostale. Ne sporim kvalitet Hondi i Mazdi ali ipak je to u odnosu na BMW samo konfekcija (iako veoma kvalitetna).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• 206
                                • 09.12.2004
                                • 9548
                                • Beograd
                                • 206

Originally posted by mikimazda
                                Nisam mislio ispod Honde vec Lexusa.

@rank
                                Puno hvala sto brines o meni.

Comment

Working...
                                X