Novi automobil ~30K EUR

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ///M_Power
    CBC Senator XXL
    • 05.05.2008
    • 335
    • Beograd - Minhen

Ako Honda nije opcija onda mozda ipak BMW* pa Mazda... tim redosledom...
    *Sedi u oba, meni licno je BMW neudoban bez sportskih sedista i ne bih ga nikad kupio u toj varijanti - za Mazdu ne znam...

Comment

• X9
      CBC Senator XXL
      • 28.06.2005
      • 3179
      • Wien-Sabac
      • RX-8 i X-9

Originally posted by 206
      Originally posted by mikimazda
      da je mazda 6 klasu ispod honde po kvalitetu ne bih se slozio ,a pored mene i oni koji su probali i vozili ta dva auta.takodje ni oni koji su po celom svetu pravili testove,tako da je to tvoje misljenje .bilo kako bilo ,da meni firma kupuje auto ne bih ni razmisljao o dizelasu kao opciji
      Nisam mislio ispod Honde vec Lexusa.

@rank
      Puno hvala sto brines o meni.
      nije ni bitno ali procitaj svoj post
      i honda i mazda su daleko ispod lexusa,i ne samo oni vec i mnogi nemacki premijum proizvodjachi ,ali to nije tema.
      "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• malivuk406
        CBC Senator XXL
        • 04.04.2007
        • 490
        • Nbg

Originally posted by MOSLER
        Originally posted by malivuk406
        decko iz Delte koji vozi 335 Xi (kupe) je rekao da biiiip! sa tim autom i da ce traziti Hondu. ja se prvo smejao, a on posle par dana dolazi sa Accord-om 2.4...
        To sto je on tako odabrao uopste ne znaci da je upravu.Porediti BMW 3 sa 300+ ks i pogonom na sve tockove i Hondom sa 200ks na prednjoj osovini je smesno.Jedini argument u korist Accorda je mozda prostor i udobnost, ostale razloge zbog kojih bi se neko odlucio na ovu ludost ne bih da komentarisem
        Da me Hondasi ne bi pogresno shvatili, ne mislim uopste da je Accord los auto, naprotiv ali porediti ga sa autom koji ima 50% jaci motor i X pogon zaista nema smisla.
        Sto se ove dileme tice ja bih izbor suzio na Hondu i BMW jer imaju najbolje performanse, dobro ponasanje na putu i ako se odlucis da kasnije postanes vlasnik jednog od njih, najmanje ces izgubiti na vrednosti.
        nie rec ni o voznim karakteristikama ni o izgledu, pa bio bi kompletan mentol da je zbog toga menjao...
        stvar je u tome sto ga je BMW je*ao, pa je x puta za par meseci morao taxijem na posao, a trojka je spavala u servisu jer nisu znali sta je... i to mu se smucilo...

e, u Ford ces najverovatnije morati sam da odes, posto ta "sekretarica" stalno prekine...

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Originally posted by petra

U Mazdi su me od****li ljudi kad sam zvao ("na radi im sistem") [
          Gde si zvao Mazdu posto njih ne mozes da zoves, kog dilera.

Comment

• petra
            CBC Član
            • 31.10.2006
            • 17
            • Beograd

Ako se ne varam Mazda Profil, ili tako nešto... nisam siguran. A broj telefona koji sam okrenuo mi nije trenutno dostupan.
            Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

Da da profil, kod njih nema test voznji nikad nije ni bilo nemoj da se cimas, ako si zainteresovan jos uvek za sesticu okrenucu ja ovog novog dilera sa kojima smo napravili dogovor o sponzorstvu da vidim da li imaju sesticu za test, znam da imaju 3-ke i sad i 2-ku, ali za 6-cu nisam siguran.

Comment

• Williams
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2006
                • 556
                • Beograd- Cerak

A o nekom SUV-u nisi razmisljao? Moze da se nadje Subaru Forester u nekoj ok opremi u tom cenovnom rangu, ili pak Mitsubishi Outlaner. Nova Mazda CX-7, koja deluje dosta impresivno uzivo je oko 38k u full opremi, i oko 34 u nizoj.

Mogao bi da pogledas i novu C-klasu, kao i Audi a4.

Comment

• RANK
                  CBC Senator XXL
                  • 28.02.2007
                  • 1635
                  • Beograd
                  • FIAT MAREA WEEKEND 1

a moze i vw tiguan, hyundai santa fe i sta jos ne , ali cini mi se da covek trazi limuzinu, ili gresim?
                  "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• petra
                    CBC Član
                    • 31.10.2006
                    • 17
                    • Beograd

@ JNC
                    Ako mozes - puno hvala! Bas bih voleo da je probam. Ne treba mi da se izivljavam nad autom satima, verujem da mi je i 10-15 minuta dovoljno...

Sto se tice terenaca, ne bih imao nista protiv. Mesta za prtljag sa porodicom nikad dosta, a bas ne volim karavane (jedini karavan koji mi se po malo sviđa je Peugeot, ali ne dovoljno )...
                    U prosloj firmi sam vozio Santa Fe (2.2 dizel) i iako je vise nego solidan auto, nekako je nedorecen... Ne znam, nit su mu performanse na drumu nesto preterano dobre, nit je dobar offroad. Generalno sam bio zadovoljan, ali ga verovatno ne bih nikada uzeo privatno.

Ostale terence sam gledao... Kia ima isto neku akciju sada; Sportage 2.0D u najjacoj opremi moze da se uzme za 27600 EUR, ali ne znam nista o ovom automobilu.

Outlander nisam ni gledao do danas i vidim da je ta neka srednja varijanta (sa automatskom klimom, ksenonskim farovima, bluetooth-om, itd.) oko 33K.

U firmi su mi rekli da biram limuzinu (što bih i ja pre uzeo), mada verujem da bih mogao da ih ubedim i za nekog terenca naročito ako bi cena bila nešto niža (npr. Kia, ako to stvarno nečemu vredi). Sada bih najviše voleo da me iznenade u Delti i kažu da je moguće da auto stigne u narednih nekih mesec-dva (mogu valjda da pitaju i dilere u okolnim zemljama) a ako ne to, da pomislim "I want to believe", sednem u Mazdu i završim agoniju
                    Never argue with an idiot. They will drag you down to their level, then beat you with experience.

Comment

• 206
                      Admin od ispočetka :)
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Opet ja sa Lexusom - razmisli malo i o njemu.
                      The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• petra
                        CBC Član
                        • 31.10.2006
                        • 17
                        • Beograd

Lexus mi je malo skup Sumnjam da za ove pare mogu uzeti nešto što je dovoljno komforno i za porodicu...

Jutros mi je zapala za oko i nova Škoda Superb koja u verziji sa 1.4 TFSI motorom od 125 KS, sa šestostepenim manuelnim menjačem i najjačim paketom opreme košta oko 29K EUR.
                        Da li neko zna kakav je to motor? Vredi li čemu?

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Lexus je sa cenom ispod BMW-a kojeg si razmatrao, a garantovano je MNOGO bolje opremljen. Proveri, ne pricaj napamet.

1.4 TFSI je varijanta motora sa superchargerom+turbo. Lepa zezancija, ali bojim se da nije malo slabasan za Superba, veliki je to auto.
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• petra
                            CBC Član
                            • 31.10.2006
                            • 17
                            • Beograd

Zvao sam predstavnistvo za Lexus (odn. Toyotu). Zvanicno ne nude Lexus jos uvek, ali se moze uzeti preko njih. Sad, kazu da im je najjeftiniji neki IS model, ali da nije bas blizu mojih 30K...

Comment

• ToNcA
                              CBC Senator XXL
                              • 31.01.2006
                              • 868
                              • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                              • Mazda 6 2.0d

Superb boljepreskoci narocito sa tim motorom. Meni je licno uz sve i ruzan ali to je diskutabilno. Mislim da Superb bez nekog 1.8TFSI ne vredi razmatrati (ili naravno TDI varijanta) ali da ima bolih kola za te pare (meni su i Mazda i Honda i BMW bolji od Skode...).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• nikola_VUK
                                CBC Senator XXL
                                • 20.09.2005
                                • 317
                                • Podgorica - Novi Sad
                                • Mercedes vaneo 1.7

Mislim da je Mazda #1 za tebe, auto izgleda atraktivno, novi je model, tako da pretpostavljam da su neke greske iz starijih modela ispravljene, mislim da bih stavio BMW ispred Acorda, sad je izasao redizajn trojke i ako je verovati ovima iz Autobilda trebalo bi da je ekstra, ako se ne varama Accord je stari model, verovatno bi se osecao kao ovca da za 6 meseci izadje novi model a ti pljnunuo 30.000 eura.
                                U svakom slucaju mislim da si napravio mudru selekciju, moj izbor bi bila sigurno 159-ka 2.4JTD (200 hp) koja je upravo na nekoj akciji, ali alko nisi alfoholic ovi modeli mislim da su ekstra stim sto mislim da je ona cifra previsoka za jednog Mondea...

Comment

Working...
                                X