Polozio sam pre dva meseca i treba mi pomoc oko kupovine

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Alekre
    CBC Senator XXL
    • 12.09.2005
    • 780
    • Smederevo

Re: Polozio sam pre dva meseca i treba mi pomoc oko kupovine

Mozes da pogledas i ovo:
    http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... DCI/178256
    http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... _is/165204
    http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... _V6/127164

Dva stedljiva i jedan luksuzni a mislim da bi ti Focus bio bas dobar
    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Bane R
      CBC Senator XXL
      • 27.03.2006
      • 1769
      • Beograd

Pa pošto vidim da ti je bitno šta će da kaže mama, šta će da kaže šurnjaja, stari svat i barjaktar i pošto misliš da će ti auto pomoći u muvanju riba, onda i nemaš drugi izbor osim Audi A3.

U slučaju da ipak želiš da kupiš auto, a ne da se baviš socijalnim pitanjima okruženja u kome živiš, javi se da pomognemo.

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

@alekre

1. karavan... 2. nema klimu... 3. skupa registracija i zbog menjaca...

Nekako mi se cini da nije ovo sto on trazi

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

pobogu alekre sta ce mu sestak???

@drifter: na tom A3 se blizi vreme za veliki servis (120.000km) osim ako nije radjen. covbek kaze da ima serv, kljuzicu pa pogledaj. Drugo, ne bije alfe los glas smao tu kod tebe, to je opste poznata stvar i po meni alfa romeo nije auto za studenta vec za nekog ko ima pare. ti treba da kupis nesto sto se ne kvari a to je japanac ali sa druge strane vozices taljige. ovaj civic je po meni dobar izbor i koliko se secam pokazao se kao vrlo pouzdan model. ada nema svoj plac vec covek radi sa kolima tj od toga zivi. ustvari radi sa nekim likom koji ima plac TRENDMOBIL. ono sto ja znam je da su do sad njihove musterije bile zadovoljne a i jedan je od jeftinijih ako ne i najjeftiniji. zaobidji dizele u sirokom luku osim ako ne zna sod koga kupujes auto. svi ti tdi, dci i ostali iiii su presli boga oca i dusica im u nosu. uzmi benzinca tu do 1600cc i bog da te vidi.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Cherokee_NS
            CBC Senator XXL
            • 08.02.2009
            • 802
            • Novi Sad

Gledaj druze, ako ces gledati svima da udovoljis - i mami i tati i babi i dedi i svalerki i pickicama iz grada itd i na kraju sebi, takav auto veruj mi neces nigde naci!

Treba da budes svestan jedne stvari - auto je prevozno sredstvo, a ne sredstvo za zadovoljavanje nekih hirova itd....

Imas kes, mozes solidan auto da kupis, ali opet ne mozes da izvoljevas previse....

Naskupi 20 000 eura pa trazi nekog BMW, Audija ili Merca pa onda neka budu zadovoljni svi....

Ja prosle godine kad sam gledao auto, trazio sam takav da nemam veliki trosak na njemu sto se tice odrzavanja i potrosnje, da je u koliko-toliko dobrom stanju i da ima klimu posto ove vrucine su nenormalne, a cesto i vozam majku u njemu a ona ima zdravstvenih problema.... U to vreme sam raspolagao budzetom od 6000, i tada nije bila ponuda neka... Uzeo sam Reno Megan I sa 1.6 16v motorom, presao 100.000 ali pravih, i ocuvan je bio, 2001. godiste.... I ispunio mi je ocekivanja, a cak i lepo izgleda, bar po mom ukusu... A i dobro vuce za svojih 110 konja.....

A to sto se tice hvatanja ribica, ja sam ranije vozio Stojadina, pa nisam nikakvih problema imao sto se tice muvanja ... Ne muva auto ribu, vec ti.....
            Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• Bane R
              CBC Senator XXL
              • 27.03.2006
              • 1769
              • Beograd

Originally posted by Cherokee_NS
              Naskupi 20 000 eura pa trazi nekog BMW, Audija ili Merca pa onda neka budu zadovoljni svi....
              Evo ja prvi neću da budem zadovoljan. Poenta je da nećeš kupiti dobar auto dok ne kupiš onaj koji ti se dopada ...

Comment

• stefanves
                CBC Senator XXL
                • 10.12.2006
                • 1351
                • BG

Ja sam razmisljao isto kao ti, pazicu auto ovo ono...
                Prva 3 meseca nisam ga pipnuo...Onda je doslo do toga da sam se opustio, poceo da ga zavlacim tamo amo...vozio sam nervozan...i 2 puta mi se desilo da ocesem auto.

Slusaj sta ti ljudi kazu, uzmi pare ulozi u neki posao, nesto radi, napravi sebi bolji zivot. Ne idu picke samo na kola, treba imati i stan, i 2x godisnji odmor...
                E sada, ako hoces da *ebes po selu onda bi mozda i islo, a ako hoces kvalitet onda nece sigurno
                Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

ima i u selu kvalitet a bogami i kavantitet kez

Comment

• Alekre
                    CBC Senator XXL
                    • 12.09.2005
                    • 780
                    • Smederevo

Nema sta da se doda ljudi pravo zbore
                    Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

evo ti auto i da budes glavni nindza u selo

viewtopic.php?f=360&t=43444

Comment

• Cherokee_NS
                        CBC Senator XXL
                        • 08.02.2009
                        • 802
                        • Novi Sad

zverko ti mora da se ********s
                        Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• TokyoDrifter
                          CBC Član
                          • 23.08.2008
                          • 39
                          • Novi Sad

Aj molim vas sve nemojte vise o tim pickama, ja ih pomenuo totalno bezveze a vi sad zapeli da me ucite kako se muva, jes da imam samo 18 al nemam 10 majku mu

Originally posted by Bane R
                          Pa pošto vidim da ti je bitno šta će da kaže mama, šta će da kaže šurnjaja, stari svat i barjaktar i pošto misliš da će ti auto pomoći u muvanju riba, onda i nemaš drugi izbor osim Audi A3.

U slučaju da ipak želiš da kupiš auto, a ne da se baviš socijalnim pitanjima okruženja u kome živiš, javi se da pomognemo.
                          Odakle ti sad ovo? Zato sto sam rekao da mi moji ne bi dali Alfu da uzmem? Pa evo vidis sta Zverko kaze za Alfe, a to mi je reklo jedno deset likova dosad u prisustvu roditelja, i sta ja treba da tupim drugu pricu samo zato sto mi se Alfe svidjaju? I sta pokvari se i servis 2000e i onda mi svi kazu JESMO TI REKLI A??

Izvinjavam se za nesporazume, pomenuo sam dosta stvari koje su mi i nebitne cisto da bih dobio informacije o njima. Znaci ono sto mi je najbitnije kao i svim ostalim kupcima polovnog auta jeste da to auto bude kvalitetno i sto ocuvanije, a ne da je spolja gladac iznutra jadac i kvari se svaki vikend. A da malo trosi itd me ne zanima jer niti cu puno prelaziti, a i sva auta do 2000 kubika benzin+gas ne trose toliko puno da jedna porodica ne moze da priusti. Aj da ima i cale auto pa bi vec bio veliki trosak. I pritom ako uzmem neko lepo auto koje ima i prostora za malo smajlinga bicu srecan kao mali majmun!

Evo Audi A3 mi se bas svidja, cini mi se kao puno bolji izbor od Golfa 4, Seata Ibize i Leona, Alfe 147 itd... Jos samo da nadjem neki fin u Srbiji i kraj. Ako znate jos neki u toj klasi kola da bi bio bolji izbor molim vas recite.Znaci da je od 6 do 7 hiljada evra i manje od 2000cc.

Nadam se da je sad jasnije sta trazim I jos jednom da napomenem, stvarno nemam iskustva sa autima i nemam nameru da pametujem, svaki savet je dobrodosao i nemojte se ljutiti ako imam neki pogresan stav nego vas molim da mi objasnite zasto treba drugacije da razmisljam, promenicu misljenje istog momenta, nisam tvrdoglav da tupim svoje!

Comment

• stefanves
                            CBC Senator XXL
                            • 10.12.2006
                            • 1351
                            • BG

@zverko
                            Ja bi jebo intelektualke a ti jebo hipi picke. ( Iz pesme Rambo Amadeus - Opojne droge su opasne po mladi organizam ).
                            Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                            Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• TokyoDrifter
                              CBC Član
                              • 23.08.2008
                              • 39
                              • Novi Sad

Hocu sad da nazovem coveka za onaj audi http://www.polovniautomobili.com/aut...3_1.8_T/173360 pa jel bi mogli da mi kazete sta je najbitnije da pitam u toku razgovora, da ne idem dzabe u BG ako neki problem mogu preko telefona da saznam?

Comment

• ///M_Power
                                CBC Senator XXL
                                • 05.05.2008
                                • 335
                                • Beograd - Minhen

Moje iskustvo je da dok ne vidis auto... nista. Preko oglasa pricaju bajke o kolima, a kada odes da ga vidis, auto odvaljen odpozadi i treba jedno 800 evra da se sredi - a preko telefona prica da je ko casa... ovo ti je iz licnog iskustva.

Comment

Working...
                                X