Pomoc molim vas, sta za 1400€?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Odg: Pomoc molim vas, sta za 1400€?
Ljudi granica mi je 1500-1600e maximum,vise od toga ne mogu da dam...ne mora luksuz auto,dovoljno je da bude lep na oko ne trazim sad nesto extra jer za ove pare ni ne mogu al ne bas ni Yugica,zato sam se obratio vama za pomoc u nalazenju auta....znaci ne preko 1600 nikako
Comment
-
-
Onda ti je ovo skroz ok prica sto su postavili Integralac i Paranoid, za te novce bolje nema, verovatno nisu u nekom stanju ali ako ti je bitnije da vozis neki auto lep na oko ali raskantan nego dobrog Yugica ili R5 samo napred. Samo mislim da ces se brzo pokajati u izboru.. Ja licno planiram da kupim nekog kupea japanske proizvodnje, ali necu da dam 1000 eura za neku kantu i da placem pored nje, vec skupljam pare da kupim nekog u sto blize fabrickom stanju a to kosta.
Comment
-
-
Znaci iz svega navedenog do sada vi meni predlazete Yugo i da ga sredim i da ga vozim bez problema !! ok ne mora vise niko nista da predlaze,jer nema vajde (cekacu da dodjem do jos malo para i da uzmem nesto bolje). Temu obrisite.
Comment
-
-
Yugo je odlican auto ako ti sluzi samo da ne pokisnes dok pada kisa.Sto rece jedan doktor iz mog komsiluka :"Ne volim ni kad mi dodju u goste sa tim djubretom".Ljudi uozbiljite se,taj auto nije valjao ni kad je ****o sa proizvodne trake a ne posle 10god voznje.Ubrzava kao slina,trosi bukvalno kao BMW 520,neudoban,nebezbedan,nikakav u svakom pogledu i skup za odrzavanje jer mu stalno fali neki andrak.Pa samo ga dignite na dizalicu i pogledajte kako su mu uradjeni trapovi,vesanje i da li ima ikakvo ojacanje na patosu i sve ce vam biti jasno.
Comment
-
-
Ako mora yugo,onda neka bude kabriolet.
MOja zelja je bila da supruzi kupim yuga kabrio,ali je jeftino izletela jedna 45-ica i lepo je sredismo i sada je vozi.Ali mislim da cemo dogodine kupiti yuga kabria.I da cu ga ja preuzeti.
Sa yugom kabriom ima da budes glavna faca u seluLast edited by sasha015; 08.03.2012, 13:26.
Comment
-
-
http://www.polovniautomobili.com/ogl...opel_kadett/#7 jedino ovu suzanu da uzmes...deluje mi bas ocuvano,otprilike kao i moja...vidi da mu spustis cenu,da mozes da ugradis plin,da te izadje taman koliko trazi...
Comment
-
-
39 slika , rastavio ga i svaki komad slikao posebno
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Originally posted by legenda View Post
http://www.polovniautomobili.com/ogl...opel_kadett/#7 jedino ovu suzanu da uzmes...deluje mi bas ocuvano,otprilike kao i moja...vidi da mu spustis cenu,da mozes da ugradis plin,da te izadje taman koliko trazi...
a da nije malo punoletna,dosla iz vojske pa i fakultet zavrsila.?
dok ugradi gas, ima da ga kosta jos malo ko stilo 2001 god.
a limarija ceka u zasedi ...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Deluje ocuvano,nema price o 9000km,toliko mu verovatno pise na tabli,posle dva obrtanja od 99.999km...salu na stranu,ali izgleda lepo uradjena,ko god da je radio...treba pogledati u svakom slucaju,mozda je neki fanatik koji je ljubio za laku noc...opet postoji mogucnost da je neko uvezao stranca,pa samo prebacio domace tablice...provera u Mup-u pod obavezno,ako decko bude uopste zainteresovan
Comment
-
-
Mislim da se ovaj auto manje više odlično uklapa u tvoje potrebe a sudeći po slikama u odličnom je stanju:
Comment
-
-
Za 1300e i nije fiksna cena jedan auto mehanicar moj prijatelj prodaje mercedes 190D 2.0. Kupio covek takodje mercedesa ali model w124 250D pa bi manji da proda, a i ne zuri mu se. Auto je ako se ne varam `88-`89 godiste i u dobrom je stanju. Zima kad dodje turis lance i prolazis gde i tenk. Mozes da ga prodas kad god hoces za maltene iste pare, sipas loz ulje, D2, euro dizel, benzin u njega zimi 5 litara na pun rezervoar i nema da smrzne nikad.
Comment
-
Comment