Pomoc molim vas, sta za 1400€?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • -Miloš-
    CBC Senator
    • 16.12.2007
    • 269
    • Beograd, Karaburma
    • yugo tempo 1.1

Odg: Pomoc molim vas, sta za 1400€?

Originally posted by gorans View Post
    Yugo je odlican auto ako ti sluzi samo da ne pokisnes dok pada kisa.Sto rece jedan doktor iz mog komsiluka :"Ne volim ni kad mi dodju u goste sa tim djubretom".Ljudi uozbiljite se,taj auto nije valjao ni kad je ****o sa proizvodne trake a ne posle 10god voznje.Ubrzava kao slina,trosi bukvalno kao BMW 520,neudoban,nebezbedan,nikakav u svakom pogledu i skup za odrzavanje jer mu stalno fali neki andrak.Pa samo ga dignite na dizalicu i pogledajte kako su mu uradjeni trapovi,vesanje i da li ima ikakvo ojacanje na patosu i sve ce vam biti jasno.
    Moj yugo je uzet od profesora sa medicinskog fakulteta, a taj tvoj ima problema sa kompleksima koje izgleda ni diploma ne može da izleči. Znam njih dosta koje automobil interesuje ko sneg u julu, pa yugo zbog jeftinoće radi posao za tačka A i B sistem.

Za naše uslove je yugo idealan. Ja se lepo vozim sa istim i nervira me jedino što je neudoban, dok drugarov lancer je juče šlepan sa istim i popravka bobine na istom će lepo da ga košta, jer nije to korola pa da je ima na svakom koraku. Skoro sam imao rutu od nekoliko stotina kilometara sa njim i odradio je svoj posao. Neudobnost mogu da rešim zamenom onih Ramiz Sadiku novopazarskih sedišta koje psujem svaki put kad me leđa zabole.

Bmw 520 troši 16l u lokalu, a yugo jedino ako mu je plin ugrađivao ili štelovao karburator neki mesar.

Nemojte pogrešno da me shvatite razumem dečka skroz za drugu preporuku neke corse, 16v kola ipak to ne treba da vozi ako već ima sad za ove pare da bira bolje od domaće autoindustrije. Lično išao bi i ja na varijantu japanca samo ako mesto dozvoljava dostupnost delova ili standardna priča za nekom Audi jaje 80 ili Golf varijantom.

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Nisi me razumeo.Taj doktor je covek koji sada ima 75 god i nije kompleksas samo je time hteo da kaze kako ne voli yuga ni da vidi.Inace,taj deda je 1976god kupio ganc nov Mercedes W123,kada ih je bilo par komada u celoj SFRJ tako da ne verujem da sad leci neke komplekse,pred smrt.Drugo,licno sam nekoliko meseci vozio novog juga bez plina i po gradu je trosio 11l benzina.
      Dva puta sam uzeo za opkladu po 100e momcima koji voza Yuga dok sam vozio Porsche 924.Kladili smo se da trosi manje od Yuga i oba puta sam dobio.Sipamo plin do cepa pa 30km od pumpe on vozi juga a ja ga pratim pa se okrenemo i on prati mene.Tada ja vozim 130 km/h na vrhu gasa a on se raspada iza mene.Kada opet dopunimo na pumpi,meni izadje potrosnja 9,5l a njima preko 12l.

Comment

• -Miloš-
        CBC Senator
        • 16.12.2007
        • 269
        • Beograd, Karaburma
        • yugo tempo 1.1

Isti stav deluju zemljoradnici iz Vinče koje poznajem i koji gle čuda voze isto Mercedes

Poznata mi je takva garda ljudi, ne krivim ih al i dalje su kompleksi.

Može da bude 50 faktora za tu potrošnju, od stanja motora, naštelovanog karburatora (raštelovani karburatori iz fabrike pogotovo na poslednjim serijama nisu nikakva novost, svi ti zadnji jugići su rađeni nogama dok američka serija i 90 god generalno i dan danas viđam na ulicama).

Ja znam jedino da mi troši iznad desetke zimi i kad mu je vreme za štelovanje. Inače ako se raspada na 130 ko zna u kakvom je stanju, a drugo našo si sa poršeom i vrhom gasa (rasterećenim motorom u odnosu na yugov pri toj brzini) da ga porediš

Da ne pričam napamet, mereno punom bocom trošio mi je sad BG-KŠ relacija okruglo 10l vožen prosečnom brzinom po autoputu oko 120.

PS: Da ne kvarimo čoveku temu pošto znamo da neće yuga, složiću se da je zastareo u svakom pogledu, al stvar je u tome što mene lepo služi
        Last edited by -Miloš-; 13.03.2012, 12:36.

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Na tu tezinu i sa tim motorom slazes se da je previse...
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• -Miloš-
            CBC Senator
            • 16.12.2007
            • 269
            • Beograd, Karaburma
            • yugo tempo 1.1

...i aerodinamika cigle?

Comment

• sri98
              Admin od Trpeze
              • 24.10.2004
              • 7262
              • Republic of Konjarnik
              • Toyota Corolla E 210

Re: Pomoc molim vas, sta za 1400€?

nastavak o Corsi ovde:

Gotovo ;) uzeo sam Opel Corsu 1281cm3 12v sa predjenih 144000 km 97-mo godiste za 1500e
              Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
              X