Trenutno imam vektru b 98 god, 18i 16v.Zadovoljan sam, udobna je i lepo me služi.Ali planiram da u dogledno vreme nabavim nekog mladjeg polovnjaka tzv.više srednje klase i potpuno sam pocepana ličnost,gomila modela mi prolazi kroz glavu. Šta su vaše preporuke? napominjem da sam potpuno neracionalan u kupovini bilo čega.
koji auto srednje(malo više)klase kupiti?
Collapse
X
-
A da malo definises "visu srednju klasu", makar po kolicini evara koje zelis da potrosis. Da li 20-30k€ ili da se "protezemo" do 40k€. "Visa" je moguce odrediti, ali po cemu "srednja"....
Ja bih kao "zamenu" za doticni auto, razgledao A4, BMW318, u rangu do 20k€. Licno smatram da nema uslova za "normalno" koriscenje skupljih privatnih kola, losi putevi, losa osiguranja, velika mogucnost kradje i ostecenja...a i za 40k€ bih pre uzeo neku garsonjeru ili manji stan
Poz.
Comment
-
-
Re: koji auto srednje(malo više)klase kupiti?
Originally posted by miroslavmnapominjem da sam potpuno neracionalan u kupovini bilo čega.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
-
Naravno da je novac limit.Ovde gore su se pominjali razni iznosi koje ja ne bih da dam za gvozdeni predmet. Ono što bih ja dao je 15.tisuća jura, a možda sam se loše izrazio sa tom višom srednjom klasom,hteo sam reći srednjom,dobro opremljenom klasom. I ne treba mi za prikazivanje, nisam toliko mlad, nego za vožnju svuda,i uživanje. Iznos nije veliki, nemojte me kritikovati,i znam da se baš ne može naći ****nče, ali šta je najbolji odnos cena-kvalitet a da ima dušu?
Comment
-
Comment