koji auto srednje(malo više)klase kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jaksa
    CBC Senator XXL
    • 23.10.2004
    • 701
    • Novi Beograd, SC

Ja bih dobro razmislio o sledecim NOVIM automobilima:

Focus, pa cak i Astra Classic II
    Mondeo (1.8i sa skroz ok opremom incl alufelne) - nesto manje od 18k
    Accord

Comment

• AreOut
      CBC Senator XXL
      • 22.07.2006
      • 590
      • Zabjelo

Uzmi Accorda i ne misli a u zadnje vrijeme bas dobro drze cijenu.
      http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• MOSLER
        CBC Senator XXL
        • 27.05.2005
        • 1064
        • Niš

Honda Akord i Mazda 6 su za tu cifru od oko 20 k evra definitivno "best buy"

Comment

• AreOut
          CBC Senator XXL
          • 22.07.2006
          • 590
          • Zabjelo

Mazda ce vise izgubiti na cijeni, ako nista drugo.
          http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Vladd
            CBC Senator XXL
            • 09.07.2006
            • 581
            • NBG

Jedan od najprecenjenijih automobila na nasem trzistu je Ford Fokus. Za te pare, koliko kod nas kosta Ghia, sa drzacima za case, i naslonom za ruku, moze se kupiti Ford Mustang, kabrio sa v6 motorom, naravno u Evropi i Americi, kod nas bi kostao 50k evra umesto 25k$...To je zato sto smo najbolji i najbogatiji..

A i taj model mi je "nejasan", prilicno razlicit auto, raspon cene od 14-20k evra, zar nisu imali mastu ili kuma, da ga drugacije nazovu, ili je pravljen kao za nas, gledamo kupus, jedemo meso, isto se zove, a jeftinije, da se ustedi..

Poz.

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

2002 god 10.000 ?

130-140K km

Slaomon paket na Aeru, dakle, nema vishe sta da se doda jer SAAB nije pravio nista vishe od extra opreme koja je na njemu.

Sa carinom i svim dazbinama te izadje oko 15K ? ?
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• Durango
                CBC Senator XXL
                • 01.02.2006
                • 590
                • Zemun, Srbija

Cini mi se da je covek spomenuo cifru od 15.000, a ovde se uveliko potegla rasprava sta uzeti za 20.000!

Slazem se sa Brabusom da bi odlican izbor za taj novac bila E ili mozda C klasa sa dizel motorom ako, sto kaze Brabus, nisi gadljiv na MB! Mada i ovaj Saab sto je Boost postavio extremno izgleda.
                Stvar je licnih afiniteta i ukusa, ali siguran sam da neces pogresiti sta god da izaberes! Ipak su to velike pare i izbor je ogroman!
                MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• TAZZ
                  Banovan
                  • 30.05.2005
                  • 1409
                  • NBGD,SERBIA

Originally posted by BOOST
                  2002 god 10.000 ?

130-140K km

Slaomon paket na Aeru, dakle, nema vishe sta da se doda jer SAAB nije pravio nista vishe od extra opreme koja je na njemu.

Sa carinom i svim dazbinama te izadje oko 15K ? ?
                  AERO SALOMON....

Comment

• novice
                    CBC Član
                    • 22.11.2006
                    • 51
                    • Beograd

Pa kad vec imas i zadovoljan si Vectrom, nastavi i dalje tako i uzmi Vektru C. Ako se nisi vozio do sad, u odnosu na B je svemirski brod. Odlican auto!

Comment

• Pop_Djujic
                      CBC Član
                      • 16.12.2006
                      • 73
                      • Beograd

ili neka omega,moze pristojna da se nadje za 15000,
                      mada ni astrica ovaj poslednji model uopste nije losa
                      Mozda jesi brzi,ali nisi ludji !

Comment

• Wiz
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 3104
                        • Nish

Vectra C 1.8turbo
                        Saab 9.5 2.0t
                        MB E class
                        BMW serije 5
                        Citroen C5

Comment

• miroslavm
                          CBC Senator
                          • 13.02.2007
                          • 208
                          • Beograd, Zvezdara

Originally posted by BRABUS
                          Pazi ovako, Lancia Thesis je takodje odlican automobil, mnogo lepsa uzivo nego na slikama, kriminalno je isla prodaja pa verujem da moze da se najde za neku normalniju sumu, treba proveriti, ali to je vrh Lancia ponude!
                          Tipican primer auta koji se kupuju za ceo zivot. Jednom kupis i nikom ne mozes da prodas....jer tesko da ce se naci neko LUD kao ti

Back to reality GT, u zemlji Srbiji cesto ne mozes da nadjes neki deo za 156 kad ti zatreba, a 156-tica ima koliko volis. Necu ni da zamislim sta bi ti rekli kad bi trazio neki deo za Thesis, a i ako ga slucajno budes narucio, koliko bi kostao i koliko bi ga cekao.

Nije to auto za Srbiju, mada se i sam pitam za gde je, posto se ni u jednoj zemlji prodaja nije bila ni 20% od planirane
                          Imao sam vec lanciu doduše davno i to star model,ali sam bio zadovoljan i smatram da je to odličan auto. Doduše tačno je da nije prodavljiv, ali thesis je odličan, i nije loša ideja. Što se mercedesa tiče, ne paše mi, jednostavno odbija me, suviše sam se nagledao Turaka u prolazu i direktora po kafanama.
                          Šta mislite o američkim kolima? Krajsler sebring,npr?

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Vece sran*e od Sebringa tesko da postoji u toj klasi. Otvori vrata jednog i sve ce ti biti jasno, ne moras cak ni da ga provozas. Samo vidi kako su uradjeni spojevi plastike (jogurt plastike) unutra, i sve ce ti biti jasno o kakvom se kvalitetu radi.

Što se mercedesa ti?e, ne paše mi, jednostavno odbija me, suviše sam se nagledao Turaka u prolazu i direktora po kafanama.
                            Ako je to ono sto kod tebe odredjuje da li je auto vredan kupovine, onda je bolje da uzmes neki VW ili da ostanes pri Opel-u. Tesko da ces moci da identifikujes grupu koja ih vozi, posto voze svi i svakakvi, pa eto - nije odbojan.

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Nece covek "Nemce" i nece obicnu "konfekciju"...to mu je ukus. Mada steta zbog BMW-a...

Chrysler je stvarno katastrofa kako je uradjen, bolji utisak kvaliteta je u Dacia-i. I to je sunovrat poceo otkako ga je preuzeo Mercedes...

Comment

• jevtic
                                CBC Senator XXL
                                • 26.11.2006
                                • 729
                                • beograd

Originally posted by BRABUS
                                Za 15.000 mozes da nadjes jako dobru Mercedes E klasu dizel 2001. godiste. Ako je gledas, pazi samo da nije bila taksi preko (obicno se prepoznaju po skaju unutra). Za te pare dobijas najbolji auto u klasi u to vreme, sa dosta opreme (skoro svi koji dodju imaju felne, automatik su, ESP i ostala cuda, veoma cesto radio sa navigacijom..). Auto koji te definitivno nece izneveriti dugo vremena. S obzirom da se cesto vozim taksijem po svabiji, vozio sam se u E klasama koje su presle 300.000-400.000km, a da se na njima to ne poznaje. Od motora bi bilo dobro uzeti 220CDI, ima 136 konja, 2200 kubika, solidno ide - nije neki trkac, ali sasvim solidno ide....rodjen za putovanja, voznja na 160 km/h je izuzetno prijatna...200km/h mu je max.
                                Sto se potrosnje tice, ona je smesno niska. Ja imam E200 CDI u familij, Frankfurt-Nis (ca. 1500km), uglavnom voznja izmedju 140 i 160 - 6.2l. Do Skopja sam isao skoro, trosio je ispod 6. Po gradu trosi 8-9l. 220CDI trosi isto.
                                Uz to, najmanje ces izgubiti sigurno na tom autu, kad dodje do dalje prodaje (tipujem da ce to da bude nova E klasa )

Neznam jesi li razmisljao u tom pravcu, ali ovo je po meni najbolji izbor. Jedino ako si gadljiv na Mercedes, posto vidim da mnogi ljudi jesu...ali je to vec problem koji nema veze sa autom.

danas sam se vozio u taxi vozilu passatu b5 tdi sa 326k km na satu i po recima vozaca nikakve probleme nije imao sa motorom cak i ne trosi ulje. inace ovo je u bg znaci losiji uslovi eksploatacije i slicno...

tako da 300-400 k km za taxi i nije neka impresivna kilometraza u danasnje vreme....

inace koliko se seca e klase iz tih godina su bile pri dnu raznih lestvica koje su se bavile zadovoljstvom kupaca.
                                ex - fabia 1.9 tdi
                                golf 2.0 tfsi

Comment

Working...
                                X