koji auto srednje(malo više)klase kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Hermes
    CBC Senator XXL
    • 14.02.2006
    • 1306
    • https://t.me/pump_upp
    • bemve

Od taksi vozaca mozes svasta da cujes, i ja sam pricao sa ljudima koji `nikada nisu imali probleme sa kolima`, a kad im navedem da su menjali korpu kvacila, alnaser,karburator, imali problem sa raznoraznim stvarima koje sasvim slucajno znam, jer su mi se zalili - onda je to kao redovno odrzavanje, cvrc.

Mi ovde mozemo da pisemo o raznim kolima, sta nam odgovara ili ne, ali ja bih jos skrenuo paznju na to da procenis kakav si prodavac, jer kasnije VW ili Audi vise klase mozes relativno lako da prodas, a neku Kiu moze da proda samo neko kome to ide od ruke....Polazim od sebe, ja sam i golfa relativno tesko prodao, jer odmah ispricam sve mane, nekako me sramota da precutim ili da lazem....Nije da ne kupujem srcem, ali i pamet mi je ukljucena pri kupovini, pa razmisljam i o takvim stvarima kao sto je prodaja, a za to jednostavno nisam talentovan...Ne znam, nikad nisam bio u situaciji da kupujem auto za toliko para, moji su budzeti mnogo manji, pa mozda drugacije razmisljam....
    U svakom slucaju, najnajvaznije je kupiti dobro ocuvan auto, jer to znaci manje glavobolje i pri eksploataciji i pri kasnijoj prodaji
    https://t.me/pump_upp

Comment

• AEROX
      CBC Član
      • 08.02.2006
      • 93
      • Nish

Jesi razmisljao o francuzima prvenstveno mislim na reno, moze za te pare da se uzme nov megan, i dosta ocuvanih laguna, megana/scenica 3,4 godina starih.. Ovaj moj stariji megan nagurao 250 000 bez problema (dobro, kvacilo bi moglo da se menja).. Pre neki dan sam seo u novu lagunu i auto je stvarno azdaja (bar za mene).. Ne znam zasto ali mislim da je reno za nijansu ozbiljniji od ostalih francuza..

Comment

• Kabi
        CBC Veteran
        • 22.08.2006
        • 113
        • Novi Sad

Razmisli o novoj Hondi Civic 4v,izadje oko 18k

Comment

• Azrael
          CBC Senator
          • 29.06.2006
          • 278
          • Kragujevac

Za te pare se moze uzeti redizajnirana 156-ica, pa cak mozda i redizajnirana 166-ica, Laguna 2, Vel Satis...

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Polako su se izredjali svi automobili u klasi, klasi iznad i ispod, i novi i polovni....nije ni cudo sto covek ne odgovara

@Starac - ponovo palis vatru...al dzaba

Comment

• Car
              CBC Senator XXL
              • 07.07.2005
              • 900
              • Beograd

Originally posted by Azrael
              Za te pare se moze uzeti redizajnirana 156-ica, pa cak mozda i redizajnirana 166-ica, Laguna 2, Vel Satis...
              Vel Satis je poprilično skuplji za održavanje od svega pomenutog... To treba uzeti u obzir. A po oglasima ima nekih baš jeftinih, što bi meni lično bilo malo rizično za kupovinu.
              Ne znam koliko je vel satis uopšte pametna kupoviona s obzirom da su i sami ovlašćeni servisi ovde krš. U Beogradu ih ima samo dva, i naslušao sam se svakakvih gluposti od njihovih radnika. Npr. u jednom od tih servisa su mi rekli da se kočiono ulje nikad ne menja, da je to samo bespotrebno cimanje, kao to niko ne radi jer je procedura ne znam koliko komplikovana. Itd.

A lagunu II ako već gleda, onda nešto što mlađe jer su izlečene neke početne bolesti.. Dizel npr. više nema problem s turbom, mislim da više nema problema s pumpom niskog pritiska itd.

Comment

• starac vujadin
                CBC Senator XXL
                • 27.08.2005
                • 2617
                • Stari grad

@Brabus
                Bogami sad ne potpaljujem nista Covek je to sam rekao u ranijim postovima, samo sam vas podsetio da se ne bi ponavljali i davali mu predloge koji mu se apriori ne svidjaju...bez obzira sto su to dobra kola...
                A ako mislis da sam pod "konfekcijom" mislio na Mercedes - nisam..to je za one Vectre, Mondeo...itd Mada je Mondeo jako dobar auto...

U svakom slucaju moj predlog je najbolji (rekoh ja skromno ) - Volvo S60.

Comment

• AreOut
                  CBC Senator XXL
                  • 22.07.2006
                  • 590
                  • Zabjelo

Ja glasam za 2-3 godine starog Volva ili Accorda na plin
                  http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Car
                    CBC Senator XXL
                    • 07.07.2005
                    • 900
                    • Beograd

I ja bih najverovatnije išao na volvo za te pare, jedino ne bih znao gde da ga održavam/servisiram

Comment

• TETAK
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3034
                      • Čačak, Srbija

Mislim da bi Mondeo u svakom slučaju završio posao.Solidan, prostran, auto bez uočenih nedostataka, sa veoma dobrom mehanikom i korektnim performansama.Niska cena održavanja!Malo li je?
                      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• prolupator
                        CBC Senator XXL
                        • 02.09.2005
                        • 3968
                        • Zemun

Ma, tetkomobil (Oktavia) je najbolji izbor
                        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dragon
                          CBC Senator XXL
                          • 15.11.2006
                          • 963
                          • Beograd

Pa ova nova Oktavia nije za bacanje...
                          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• prolupator
                            CBC Senator XXL
                            • 02.09.2005
                            • 3968
                            • Zemun

Oktaviu Mondeo pojede za dorucak, a onda uzme dve Fabie da njima ocacka zube..
                            Vektra sve to gleda iz prikrajka i misli... "Necu ni da prljam ruke takvim zalogajcicima "

OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Hermes
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 1306
                              • https://t.me/pump_upp
                              • bemve

Dobar je Volvo, ali ako ovi noviji imaju onaj Multiplex sistem? To je malo zeznuto za nase uslove, gde je ovlasceni servis par hiljada kilometara daleko (ako se nesto nije promenilo u medjuvremenu)....Resenje je da kupi malo starijeg Volvoa
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• jaksa
                                CBC Senator XXL
                                • 23.10.2004
                                • 701
                                • Novi Beograd, SC

Daj budite realni, ko god kupuje polovnjaka, mora da vodi racuna gde i kod koga ce ga odrzavati.
                                To odmah znaci da egzoticne kombinacije nisu nikakva opcija.

Comment

Working...
                                X