130k za godinu ne moze ni u taxiju... Znaci da je auto vozen na dugim turama, sto je dobro i on tu kilometrazu uopste ne oseca... Dobra kupovina..
Mrtva trka. Seat vs VW?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@marko Pa ima jedan AUDI A6 1.9TDI 130KS (2003), originalna servisna, ESP, bord, dupla digitalna klima, fabricka muzika, alufelne, 10xair-bag, 4xel.podizaci u pazovi. To mi je 30 km od Bg-a, pa mogu da ga pogledam. Kaze da je kao nov, 130k km, ponudio je sam odlazak u autokomerc, servisnu original ima itd.. Samo ima 5 brzina a motor 130ks. Nesto mi tu cudno. Valjda treba da ima 6 brzina. Ali tu mi sad i zena zvoca. Veliki je to auto... De ce zensko brate to da tera po gradu
Comment
-
-
Originally posted by Srdjan130k za godinu ne moze ni u taxiju... Znaci da je auto vozen na dugim turama, sto je dobro i on tu kilometrazu uopste ne oseca... Dobra kupovina..Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Tako mi je i receno. Da je auto vozen na duge relacije. Vrlo cesto je isao u inostranstvo. Pretpostavljam da je taj TDI jos zivahniji nego 1.9 130ks. Znaci i da ga je drzao na 180km, taj motor u sestoj to ne bi trebao da oseti. Bar je ovom od 130ks to laganica. Da je 77kwTdi u pitanju, tu bi vec, mislim, bilo verovatnoce da se motor maltretira velikim brzinama! Zato ja ne razumem zasto se i spori vozaci odlucuju za SDI. Taj motor se moze upropastiti i ako se vozi po auto-putu 140km. Kod njega je to blizu 4000rpm.
Comment
-
-
Znaci i da ga je drzao na 180km, taj motor u sestoj to ne bi trebao da oseti. Bar je ovom od 130ks to laganica
plus je mala kubikaza motora.
dizel motor (kao i benzinac) skoro nikada se ne vozi, tako i da nema, na nacin da razvija maximalne obrtaje i tek tada deklarisanu nominalnu snagu.
tih 130KS je vise papirnata, reklamna brojka...tesko dostiziva u praksi.
ista prica kao sa chip tjuningom, manje vise reklamna brojka koja se ne dostize u praksi kroz voznju.
realno je daleko manje snaga motora od maximalno dostizive, na 99.99% auta.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Originally posted by iwcham1979Tako mi je i receno. Da je auto vozen na duge relacije. Vrlo cesto je isao u inostranstvo. Pretpostavljam da je taj TDI jos zivahniji nego 1.9 130ks. Znaci i da ga je drzao na 180km, taj motor u sestoj to ne bi trebao da oseti. Bar je ovom od 130ks to laganica. Da je 77kwTdi u pitanju, tu bi vec, mislim, bilo verovatnoce da se motor maltretira velikim brzinama! Zato ja ne razumem zasto se i spori vozaci odlucuju za SDI. Taj motor se moze upropastiti i ako se vozi po auto-putu 140km. Kod njega je to blizu 4000rpm.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
ja stvarno nerazumem da zelis da platis polovnu Skodu 15000 evra koja je presla 170000km ....
imas Gomilu NOVIH automobila u toj klasi ... NOVIH!!! ...garancije,boja koju volis bla bla....
GARANCIJA!
stvarno nemogu da razumem .. aj sedi lepo i namiru razmisli...Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Ma ne pada mi napamet sad da je kupim. Samo ne razumem prodavca. Poceo od kao valjda 130k, ppa dogurasmo do 170k. Cim mi je spomenuo 170k rekao sam mu da zaboravi. Samo lud covek bi dao te pare za auto koji je konstruisan da taj teret podnese tokom duzeg niza godina, a ne za 1godinu. Nego ima i on rezona. Naici ce neki preprodavac, kupice ga, vratice km, i zaradice jedno 2000e
Comment
-
Comment