Planiram da kupim auto do 10000 i jos mi samo hvali da se odlucim koji je bolji od ova dva.godista ista 307 2.0hdi ili golf IV 1.9tdi...iskustva......
VW GOLF 4 vs PEUGEOT 307
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ti bese nemas ni dozvolu
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... &start=300Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
ti bese nemas ni dozvolu
Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
Comment
-
-
uopstge me neinteresuje da li imas dozvolu ili ne i bas mi ga na cose. samo komentarisem.je to zabranjeno?!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Re: VW GOLF 4 vs PEUGEOT 307
Originally posted by MisaRSPlaniram da kupim auto do 10000 i jos mi samo hvali da se odlucim koji je bolji od ova dva.godista ista 307 2.0hdi ili golf IV 1.9tdi...iskustva......Naravno necu biti mnogo pristrasan, o golfu necu mnogo da pricam jer je manje vise sve poznato, za pezoa jedino sto znam da je jako OSTLJIV pogotovo za nase uslove.Najbolje ces odluciti kad budes nasao i jednog drugog, i stavio sve na papir (delovi, potrosnja,oprema u jednom i drugom i naravno najvaziju stvar razlike u novcu ....itd) Nisam ti mnogo pomogao ali jbg.
P.S. Kupi golfa i to ako nadjes sva tri crvena TDI
Comment
-
-
Mislim da je bolja kupovina golf,ipak su pezo vozila previse osetljiva na nase uslove konkretno mislim na 1.gorivo,2.ocajni putevi!
Golf ti je auto za puteve izgubljenih bubrega iovako su ih nemci pravili samo zbog nas i bosanacaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ja sam za 307, a posedujem ga i nemam nikakve probleme sa osetljivoscu, samo pazim da sipam na Luk-oilu, mada i to vise ne radim, sipam gde stignem ,a on dobar ko lebac
Inace posto si mladji, atraktivniji je 307, HDi 300puta bolji od TDI-a, a golf je stvarno tvrd, tu nema sta, 30km mi predstavlja ogroman problem za mene, mozda sam i razmazen
I 307je tvrd, prilicno, ali su zato sedista fenomenalna, i visoka, sto ni u mercedesu nije bio slucaj. . . Tako da sam prezadovoljan
A da, sto se tice chipa, model sa 110ks, moze da se cipuje na 136, koliko mi je poznato
Comment
-
-
za 10000e mozes dobrano da biras. naj bolje je da sedne si probas posto ce ovde "svaki cigo svoga konja da hvali". zasto si se ogranicio samo na ta dva modela? "mi" nemamo gorivo za HDi. cipovanje za taj motor zaboravi. ko sto rekoh ima za 10000 mnogo boljih auta od ta dva.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
^Apsolutno se slazem, ali sada ce da se pojavi neki VWovac, pa sad ko je ubedljivijiA odluka je na njemu samom
A sta mislis da on zna o automobilima?Zato mu kazem neka kupi 307, ako nista drugo atraktivniji je
, a tdi, "svi znaju da popravljauju", to je jetino, to nista ne trosi. ..
Necu sad da budem provokator. ..
Inace, sliom prilika sam vlasnik 307, zato sto se mom tati svidja, jos od2002, bio je u planu nov, pa je ovaj slucajno izleteo i odlican je, a ja sam se slozio sa kupovinom zato sto sam svestan da ga nikada ne bih ubedio da kupi Alfu. .
Za 10.000 mnogo sto sta moze da se kupi, ja bi gleda 156, BMW serie3, a posto je decko vec za diesel agregate zagrejan, preporucujem mu trovratni stile 1.9JTD
Comment
-
Comment