VW GOLF 4 vs PEUGEOT 307

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • neshaoct
    Banovan
    • 18.08.2007
    • 1754
    • Beograd, Rakovica

Originally posted by iwcham1979
    Ej mani da poredjujes Boru i 147, molim te. Mislim, stvarno! Ima 4 jastuka i Asr, a tebi ni 20 ne pomazu pri onakvom dnu od crash testa
    Jel' sada vidis ''odakle'' pominjanje Stila ?

Paketi opreme su takvi da postoji i Stilo sa ESP...ili sa jos vise vazdusnih jastuka od mojih 6...

Voleo bi da mi das citat gde sam to poredio Boru i Alfu 147 ?
    Takodje bih ti bio zahvalan da jos jednom pogledas uporedne cene delova za Alfu 156, i Golf 4, i da onda kazes kolika je razlika u odrzavanju ?

p.s. tek sada vidoh da si opet bio u elementu, i rekao da te NE ZANIMA cena odrzavanja...
    Kada je vec tako...onda CUTI o navodnoj skupoci odrzavanja Alfe 156 u poredjenju sa Golfom4...tebe to ionako ''ne zanima''....

Comment

• *IvanT*
      CBC Senator XXL
      • 30.01.2005
      • 3234
      • Srbija, Beograd, Kara

Kako vam nedosadi?

http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• iwcham1979
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2007
        • 741
        • Nis
        • Seat Altea 2.0Tdi

Ne konkretno TEBI. Pricamo o 147. Tebi u 147, zamisli se ako mozes, u autu si, itd...., bukvalisto. O odrzavanju sam vec 3 puta pisao. Mogu mirne duse da dam 250e za ledove pozadi, ako ne prodajem auto, jer NISTA nisam menjao za 80k km. Sta me briga kolko su delovi
        Meni dosadilo. Odo da se zezam po snegu! Steta sto prodadoh 4mo Sad bi bilo cool I do ga dadoh samo za 13500e, dzabana, jbg kez

Comment

• bojanTI
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2006
          • 870
          • Pancevo

Originally posted by *IvanT*
          Kako vam nedosadi?

Pa kako da ti dosadi nesto kad ti je vec dosadno?!
          In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...'' Tebi u 147....zamisli se ako mozes...''

..uh...ja u Alfi 147...

Comment

• iwcham1979
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2007
              • 741
              • Nis
              • Seat Altea 2.0Tdi

Sta cool! Prodaj tog stila, dodaj 500e i eto te tamo. Jes da je to ko da predjes iz G4 u Boru, al ako je merak....
              Nego, momci, alfisti, priznajem, u pravu ste. Nastavite da zivite u zabludi!!!!

Comment

• neshaoct
                Banovan
                • 18.08.2007
                • 1754
                • Beograd, Rakovica

..pa, zar ti nisi otisao na sneg...

Gledao sam ja i takvu Alfu kada sam prodao bivsi auto....ali sam ipak kupio Stila samo zato sto je jeftiniji za odrzavanje...
                I, nisam pogresio...

Taj moj bivsi auto, Fiat Brava 1.6, je bila jos gora na testu od Alfe...pa, eto me...ziv i zdrav...

p.s. I, zar Bora nije samo Golf 4, ali sa vecim gepekom ?
                Ista je platforma ?

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Iwcham, ti covece kao da vozis u, najmanju ruku, novi A8 ili nesto slicno iz VAG-a. Kad ja moram da ti kazem da si preterao...

Originally posted by neshaoct
                  p.s. I, zar Bora nije samo Golf 4, ali sa vecim gepekom ?
                  Ista je platforma ?
                  Sad ne samo sto je bora = golf, vec je to i passat. Doduse, malo veci u duzinu, i kolicinu izbrojenih evra.

Comment

• bojanTI
                    CBC Senator XXL
                    • 04.01.2006
                    • 870
                    • Pancevo

Ih kako je lepo kad je Nova godina, sve puca od praznicnog raspolozenja i dobre volje!

iwcham1979 pusti to, nego reci ti meni hoces li doci na skup nam Alfista malo da se druzimo, kakve veze ima sto ne vozis Alfu, ima vremena dug je zivot?!

Eto dobices na poklon privezak za kljuceve i majcu, pa kao pravi Alfista da odes kuci da se pohvalis!

Opusti se, sto si tako napet?!

Eto vidis ja sam nekako siguran da si ti okoreli Alfista, samo jos uvek to ne zelis da priznas sebi! Verujem da si posle sve one nase price kakav je osecaj voziti jednu malo googlao po netu i istrazivao...
                    Ako, ako... Tako i treba!

Ih, ma hteo bi ti samo kad bi imao hrabrosti, sto zbog sebe, sto zbog komsija, to je problem...

Dodji na skup i ja ti garantujem da ces prodati Boru i kupiti 147!
                    A i red je majku mu...

Pozdrav!
                    In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• iwcham1979
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2007
                      • 741
                      • Nis
                      • Seat Altea 2.0Tdi

@Bojan ti. Sto da ne. Volim ja da gledam Alfe sa distance
                      Au, pa vama treba prevodilac. Golf je isto sto i Bora, i to sam bas hteo i reci. Sad odo na sneg , i konacno over and out ovde. Sweet dreams!

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

E stvarno ste dosadili i Bogu i narodu.

nastavite na PP, MSN ili se nadjite negde, samo punite bazu foruma, a nista pametno niste napisali.
                        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                        X