Pravi auto za tebe je Citroen Xantia. Za te pare možeš da biraš primerke iz zadnje godine proizvodnje, tj. 2001. Ja vozim jednu takvu sa motorom 2.0HDI, 110PS i nemam nikakvih problema. Pri kupovini konsultuj nekog poznavaoca tih vozila, pošto na njima godine i kilometraža ne ostavljaju mnogo vidljivih tragova, pa ima slučajeva gde je kilometraža vraćena i po 2oo.ooo a da deluje realno. ps. Po udobnosti sve do sada pomenuto je daleko ispod. Jedino nemam iskustva sa Volvom.
Octavia ili nesto drugo za 6-7000
Collapse
X
-
Volvo ima samo jednu ponudu za takve zahteve, S 80.
za ta pomenuta godista tipa 2001. nema po zahtevanoj ceni, pa ne vredi razmatrati.
inace je udobniji od Xantie podosta.
Xantia je tu negde po udobnosti podvozja sa starijim serijama Volvoa, vozio sam se u jednoj jedinoj Xantiji i napred i pozadi i odatle takav utisak.
XM je bolji, pravi auto za vangradske ture.
takodje i Mercedes ja jako udoban. ali ni njega nema 2000+ godiste za 6.000 evra, sto se podrazumeva.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Mislim da bi mogao da nadje Xsaru HDI, a jos lakse 1.6 benz. za te pare, Nije los autic, mislim da bi zadovoljio sve sto covek trazi.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by DragonMislim da bi mogao da nadje Xsaru HDI, a jos lakse 1.6 benz. za te pare, Nije los autic, mislim da bi zadovoljio sve sto covek trazi.
, ko bi rekao Meca i BMW imaju po 1,5 - 2 zvezdice, sto se tice Volvoa, skidam kapu, ali je i zanimljivo da recimo S40, S60 i S80 imaju isti broj zvezdica kao i Audi A3, Octavia i Golf, sto nije kritika za Volvo, vec kompliment za ovo troje, (inace moj favorit je A4 iz 2001 http://www.euroncap.com/tests/audi_a4_2001/88.aspx , ali za to se nema para)
Comment
-
-
Pobrkao si, pricam o Xsari, a ne o Xantiji.
Xsara ima 3 zvezdice i to 98. Vrovatno je to na novijim godistima jos poboljsano.
http://www.euroncap.com/tests/citroen_x ... 98/47.aspxLoneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by DragonPobrkao si, pricam o Xsari, a ne o Xantiji.
Xsara ima 3 zvezdice i to 98. Vrovatno je to na novijim godistima jos poboljsano.
Originally posted by PantoPravi auto za tebe je Citroen Xantia.Ja vozim jednu takvu sa motorom 2.0HDI, 110PS
Comment
-
-
Moj predlog uzmi neki S/V 40 '98 , ima lepih primeraka koji ti se uklapaju u budzet a odlicni su automobili ,zaboravi a4, pasate i gnojfove necu komentarisati njih kao kola nego ako uzmes nesto od toga trebace ti lanci i katanci za obezbedjenje jer ih "momci" vole .Oktavije nisam vozio tako da ne znam nista o njima takodje mozes da razmotris i alfu 156 po meni odlican automobil .
PozzSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Originally posted by -Miki-Moj predlog uzmi neki S/V 40 '98 ,...
Pozz
Comment
-
-
Ma V/S 40 je mali auto....Isto kao i astra recimo a i nije nesto udoban...Bas nista specijalno...Sestra i zet su imali V40 tako da znam...Sada su kupili S60 koji je totalno drugi auto ali isto nije nesto specijalno udoban koliko to ljudi misle...Ima svu onu ekstra opremu beo enterijer koza dizel ali nista posebno kako na prvi pogled izgleda...A jos je s40 treca klasa u odnosu na S60...To je jedini volvo koji kao da nije iz volvo fabrike...
Comment
-
-
@Nebojsa
Evo procitaj ovu temu tu je bilo price o doticnomautu:
http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=19449 a ako imas podpitanja slobodno pitaj ili ako dolazis u Va javi mi se popijemo pice i pogledaj auto
@driverGT
Astra i S40 isti..no coment ,nego kad su sestra i zet vec bili razocarani u v40 sto opet kupise volvo-a ? Ja sam jednom davno imao Forda i rekao nikad vise - i bilo je nikad vise! Btw koji ti auto vozis ?
Prica o s60 ili s80 otpada jer covek ima budzet od 6-7 kk tako da je izlisno govoriti o vrednostima vise klase (koja je 10kk na gore) od s40,ja ga imam godinu ipo i smatram da je auto za tu klasu i novac odlican , e sad krseva ima pa gledajte sta kupujete....
PozzSaab 9-3 sport sedan 1.9 TiD 150KS
Comment
-
-
Prilika za kupovinu
Evo pojavila se jedna meni zanimljiva prilika, u pitanju je Golf IV (ipak, a udobnost?) '00, metalik plav, 2/3 vrata (vise bih voleo 4/5), ABS, ESP, el.podizaci, el.retrov., servo, digitalna klima, fabricka navigacija, motor je 2.0, 85KW i kazu da je EURO4 (ima li logike da je EURO4, a '00 godiste?), auto je na placu u nemackoj i imam dobrog drugara koji radi sa kolima i otisao je da ga pogleda. Auto je cuknut (vidi se na slici), ali mi ne izgleda strasno (jastuci nisu iskocili). Na placu tvrde da je presao 116000 garantovano i ima servisnu istoriju. Po grubim racunicama bi trebalo da me iznese sa svim troskovima oko 6.5K-7K. Nisam proverio kakva je usisna grana, ali mi i nije toliko bitno.
Sta mislite o ovome?
Comment
-
-
Ne znam jesi li u tu "grubu" procenu urachunao i cenu popravke, tachno je da nije velika shteta ali ne ochekuj ni da cesh da prodjesh sa 100-200 evra
Ako se sve uklapa u tu cenu koju ochekujesh, sa ovom opremom i pod uslovom da sve napisano stoji, vredi te pare. Sad ne ulazim (vishe) u to shta i kako ochekujesh od auta, koliko ti je bitna udobnost ili shta vec, to sam napisao ranije i necu da "papagajchim"Jedino sho kazhem je da, ako izadje na toliko, vredi. A ti imash 3 strane diskusije i mishljenje/savete drugih pa sad vidi... =]
Sumnjam da je taj motor Euro 4, iz prostog razloga sho je on pocheo da se ugradjuje u VW program josh 1998. godine, tj. u vreme kad je vrlo malo motora zadovoljavalo chak i Euro 3 standard. Mozhda je rech o "nemachkom" D4 standardu pa je nastao nesporazum, ali to u svakom sluchaju nije Euro 4... Trebalo bi proveriti da li zadovoljava chak i Euro 3 standard.Zato, ako si iole zainteresovan za dalji kontakt, pre svega trazhi od vlasnika da ti faxira/mail-uje dokumentaciju pa da proverish ovde o kojem standardu se radi.
BTW. Taj motor ima usisnu granu od legure aluminijuma.
Comment
-
Comment