Najgore sto ljudi misle da se takve stvari nece desavati na ostalim vozilima.....pogotovu u rukama 206-tice.
Jos jedan moj poznanik ima X5 kupljen nov, sa kojim je presao preko 150K i nema nikakvih problema koje spominje 206.
Jedini problem je sto su mu ukrali staklo retrovizora pa usput da pitam ima li gde da se nabavi (kupi).
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Ja imam dve garancije za dva Punta - jedan je jos u garantnom roku, a drugom je to davno isteklo... Sa novim Puntom je bilo par "decijih bolesti", prvenstveno po pitanju kvaliteta zavrsne obrade enterijera, ali u Delti su reklamacije uredno uvazili, i zamenili sta nije valjalo (neke plastike, kvaliteta ko da su ih sa Zastavom u dilu pravili).
SUV sa garancijom? Fiat Sedici?
Range Rover je definitivno izbor za gospodsko prevozno sredstvo, ali i tu sam skeptican - mozda je i on paket problema, od "smarackih" sitnica u kabini (neke Fordove plasticne kvake koje klepecu, ili sta ti ja znam...), do kardinalnih problema (sistem upravljanja, menjac, kocnice...)
Kad smo kod Top Gear-a (ili to bese Fifth Gear?), da li ste zapazili emisiju u kojoj novinarka proba da li neki Aston Martin moze da ide 360km/h? Proba na aerodromskoj pisti, i pri drag-olikom saltanju brzina pukne kais!!! Pojavljuje se ekipa namontiranih servisera, koji pocinju da joj prosipaju pricu kako je to "normalno, desava se"
Pa ti posle plati "iz oka" za neki "superluksuzni" automobil od velike auto korporacije... A pod drugom oznakom, za manje "luksuzni" model, za znacajno manju cenu dolazi potpuno ista mehanika...
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Problem sa japancima je sto osim kvaliteta, nemaju NISTA pored toga. Ni kvalitet obrade, ni vozne karakteristike ni motor..o cemu pricamo? Najbolje sto Japan ima da ponudi je Lexus-ov SUV, bese RX(nekibroj), a to nije ni BLIZU klase X5 i slicnih.
Tebi ocigledno nije dobro, prvo ti auto navukao virus pa se raspada sada i ti pricas nepovezano i bez smisla....
Donekle nevezano za ovu temu: sta je po tvom misljenju problem, ubo si los primerak ili je x5 tog godista generalno los s kvalitetom?
Bas si imao problema s njim, a 4.8 je ipak top model Ili je sve sto se kvarilo bilo ocekivano za ove prostore, puteve gorivo i slicno?
Kako god, mislim da je bedak prodavati ga nakon svih tih radova. Nadam se da ce nadalje da sluzi ok
Comment