Pa ovo meni ne izgleda strasno, osim sto ima malo ulubljenje, sve drugo se moglo resiti obicnim poliranjem.
kakva crna nova vrata...
Ja moj auto zbog ovoga sigurno ne bih farbao, 850eura bih radije stavio u dzep
E moj bakara zanimljiva je ova tvoja konstatacija kazes ti ne bi zbog ovog farbao auto i kakva nova vrata i uzeo bi pare pa bi ovo samo sam ispolirao . pa jeste potpuno si u pravu jer ne radi se o tvom autu!.a kada procitam tvoj gornji post ti se zdusno raspitujes kako da sredis dve kvrge na tvom autu veoma zanimljivo pa sto ne ostavis te dve kvrge i ustedis pare brate minli .i ovde je bila rec o preporuci dobrog limara niko nije rekao da je moj auto imao totalnu stetu pa se sada ti iscudjavas mala steta i nista narocito ,i nije nesto sredjeno.ja sam samo zeleo da ispricam svoj dozivljaj i da auto sada izgleda kao da nije imao ostecenje i da je ATKO profesionalno odradio posao i nista vise.
Pa stvarno nisam imao nameru da te uvredim...
Ali steta ti stvarno nije bila velika, a ulubljenja koja ja imam su definitivno veca od ogrebotina na tvojem automobilu...
LM, slicnu "stetu" sam imao preko godinu dana na fabii kada je jedna kia neprezno skrenula u moju traku i oparala mi branikom celu desnu stranu, izgledalo je katastrofa (cak i gore nego to tvoje), ja sam od coveka na licu mesta uzeo 100e, otisao kuci uzeo benzin i krpu i skinuo to crno od branika, posle uzeo polir pastu i ispolirao celu stranu, ostalo je da se vidi blago ulubljenje, ali daleko od toga da se trebalo farbati...
Auto nikada ne bih farbao ako na njemu nije ostecen lim...
Ovo pisem ne da bi nekome solio pamet, vec da objasnim da neke stvari mozete srediti i sami i to pomocu krpe, malo benzina, i polir paste...
jos jednom napominjem da sam hteo da iznesem svoje iskustvo sa limarom nikako ne stavljajuci poentu na velicinu stete nego na majstora limara .na njegovu tacnost ,preciznost i vrhunski profesionalan rad i nista vise.inace ja sam po profesiji masinac precizni mehanicar sa velikim iskustvom i znanjem (22 godine radim samo TO i za to sam kako drugi kazu strucnjak) ali se ne bih usudio da radim limariju koja mi nije strana pogotovo limariju na kolima!!!! i nikada ne bih prihvatio da radim nesto sto mi nije struka. jer izmedju amaterizma i profesionalizma ipak ima razlike kako nas narod kaze to je kao **** i glava,ili ti masna krpa i benzin.
preporuka za Novi Sad & okolinu
auto limar i lakirer "Kvrgic" u Ravnom Selu. 3 puta ostecena opel astra,prvo prednji branik onda zadnji suvozacev blatobran i na kraju jako dobar udarac u suvozaceva vrata i prag(metalni stubic ispred radnje).Sve je kod njih popravljano i to perfektno,rokovi su naravno ispostovani ne razumem te price o nepostovanju rokova??Imaju veliki servis i svu opremu i sve to zajedno izgleda vrlo ozbiljno.Momci su isli na obuku u Deutschland.Cene su po meni veoma korektne,narocito zadnji put kad mi je trebao bensedin da se smirim i to su mi dali i primili auto odmah u 10 uvece
Stvarno je dobro uradio, ali je ipak derač... pa on bre nije normalan, 700 evra, za ovo malo što je auto ogreban bio po vratima... kako neki ljudi deru i za šta uzimaju silne pare da ne poveruješ... pa koliko on mesečno zaradjuje
ako za ovu sitnicu naplati 700 evra, 2 prosečne mesečne palte u Srbiji 10 000 evra mesečno ili više? ajde da idemo svi na zanat u limare i lakirere... što sam onda studirao uopšte i što radim mnogo komplikovaniji posao, kad vas ima koji pristajete da vas tako pljačkaju...
ovo bi ti drugi uradio za 150 evra, u max meyeru bi ti odredili nijansu i napravili tačno takav lak i isto se ništa ne bi primećivalo moj kolega sa posla ne znam tačno ko mu je radio, ali bio mu je celom levom stranom šlajfovan auto slično kao tebi samo žešće i znam da je sve sredio za 150 evra i apsolutno se ništa ne primećuje isto kao kod tebe a isto je metalik...
naplatio ti je bre ko da je radio rols rojsa ili majbaha a ne lagunu 1. generacije... stvarno za ne verovati, da neko za par sati posla, za glupost zaradi 2 prosečne mesečne plate i još ga mušterija javno hvali nakon toga...
znači tarifa mu je da sanira ogrebana dvoja vrata više od 10% vrednosti auta...
Vidi nije on njemu na silu uzeo pare.Rekao mu je cenu on je prihvatio.Jeste cena previsoka i jeste mogao ceo auto da ofarba za te pare ali dobro.100 ljudi 100 cudi.
Ja sam moj bivsi auto (Yugo) poverio pomenutom limaru Savi, za koga sam saznao preko komsije, i covek je sve uradio u roku, zvao me da dodjem da vidim posle svakog procesa sta je radjeno, na kraju je sve vratio kako je bilo (mislim na sedista, vrata, patosnice, plastike, i slicno) i oprao ga i u****o iznutra. Cena je bila zapanjujuce mala za posao koji je uradjen.
Dakle
...Laguna je lepo odradjena...Cuo sam za tog Atka i ranije....cak se jedno vreme reklamirao na TV-u...nekog BMW-a serije 7 je vratio iz mrtvih na tom video klipu...
Ali ipak je 700 evra mnoooooooooogo...
Nije stvar u tome cije su pare...da li od osiguranja ili sl...ali, prosto, taj rad ne vredi ni blizu 700 evra...Mozda si se malo zaleteo, jer je ipak osiguranje platilo, ali da si iz svog dzepa pare davao, verovatno bi druga prica bila...
Inace, tu vrstu ostecenja svaki iole pismen majstor sredjuje bez problema...za mnooooooogo manje para...
Ali, jos bolji su oni koji su rekli da vrata moraju da se menjaju...
p.s. A, i ti ga pretera sa onim '' razbija mi prednje desno krilo, prednja vrata dobro, zadnja manje...''
Jel' si imao udesa kada stvarno dodje do ''razbijanja''...?
Comment