E thx legendo! U nedelju uveche cu ti definitivno potvrditi (idem da ugovorim kupovinu, ako bude bilo osnove). Ti cesh mi dobaciti telefon, pa cu da se chujem sa likom itd...
Od njega sam kupovao Fiat/Lancia delove. Ima razne stvari. Kada sam bio kod njega (pre par godina) nije imao mnogo alata/opreme. Samo platformu za podizanje automobila i ono cudo za razvlacenje i neke sitnice. Bas lepo ako je napredovao jer je covek stvarno korektan. Uvek bih se dogovorio sa njim za cenu i u svako doba je imao strpljenja za kopanje po delovima, uporedjivanje i sve ostalo sto bi mi palo na pamet
Adresa je Kruzna 18, Kumodraz I, ali okrenite ga telefonom jer se tesko nalazi. 0113946412, 0113947586 i 063352080
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
RankoK
PostPosted: Fri 07 Jan 2005 18:47 Post subject:
cuo sam da je ovaj majstor "odradio" naj novijeg BMW iz serije 7 (745i) totalno havarisanog na fabricke mere...cak je dobio i nagradu za naj kvalitetnijeg u 2004...vredi pogledati...
ATKO
022331479
Nova Pazova
doticnu sedmicu licno video u fazi rada i posle! neverovatno!
inace Atko je meni i mojim drugarima radio par skupljih automobila i to dobro naplatio ali, kad radi neki prosek cena je mozda 10-15 posto veca od konkurencije.
inace postoji u Pazovi neki momak koji se zove Milos kojije u fazi formiranja radionice i izgradnje imidza i stvarno nije skup a radi sasvim ok ja sam ga licno terao u pola noci da mi rastavlja, farba i sastavlja jednog Pola i to se ne primecuje posle godinu dana iako svi znamo da se takve stvari nikako ne zavrsavaju preko noci!
ako nekome treba kontakt iskopacu telefon negde!
pzdrav
Comment