Autolimar (+)...preporuka...ali neki bas dobar

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • The Punisher
    CBC Senator XXL
    • 01.03.2006
    • 503
    • Beograd Wozhdovatz
    • Ford Taunus TC1

Dajte predlog za mesto gde moze posteno (ne preskupo) i revnosno (k'o da radi za sebe) da se uradi zastita poda odozdo, blizi se zima
    Nemam iskustva ni sa kim, a ne bih hteo da se predjem. Znaci, onaj ko radi celu proceduru, ciscenja, smirglanja, odmascivanja i zastite iz vise koraka. Valjda je neko od vas stitio auto od rdje.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• ilkebgd
      CBC Član
      • 29.08.2006
      • 59
      • BG

Originally posted by Yugo_IHI_Turbo
      Ja preporucujem limara koji je meni radio auto.
      Covek je EXTRA pedantan,precizan ,nikad ne za**** i sve super odradi.
      Nece da ti biiiip!, uvek ce da preporuci kako bi sta moglo da se odradi, nije od onih koji ce da ti stopi sajtnu gitom i da ga boli ona stvar, nego prvo ti da do znanja koje su polsedice.
      Telefon je 063284201, Mica.
      Nece vam biti zao ako prevalite 10km do Batajnice.
      Ovo potvrdjujem! Meni je radio krilo i dvoja vrata na metalik Toyoti, sve je lepo odradio, postovanje rokova-odlicno, sve je bilo gotovo za par dana, i sto je najvaznije uopste se ne primecuje da je bilo sta radjeno

Cene su korektne, farbanje krila 40 evra, montaza 10. Dvoja vrata su mi imala fleke jer su bila cuknuta pa gitovana, to je prefarbao da se nista ne primecuje s tim sto je kod jednih morao da obija stari git, cisti rdju, ponovo gituje plasticnim gitom i tek onda farba. to je izaslo po 25 evra za svaka vrata (sve ukupno 100), cak nije hteo ni da ga castim jer se naradio vise nego sto je bilo planirano oko tih jednih vrata.

Osim toga covek je stvarno korektan, kaze ti da kupis u max meyer-u samo osnovnu farbu (da ti naprave u tvojoj nijansi), a on koristi sve ostalo svoje-ucvrscivac, razredjivac, git... i to je uracunato u cene koje sam naveo, a bas i nije jeftino.

kao sto rece Yugo_IHI_Turbo isplati se otici 10km-do Batajnice!

Dakle, Telefon je 063/284-201, Mica.
      Fiat Punto Mk.2 1.2 8V

Comment

• fox_mulder
        CBC Član
        • 21.11.2005
        • 74
        • Beograd, Srbija

Originally posted by Vlada_nbgd
        Pa probaj kod ovog sto smo ga Honda i ja preporucili.Ima i sablon i sve potrebne stvari,extra je majstor,a sto se tice cene nista te ne kosta da probas.
        Ja sam isao kod ovog majstora, u radionicu Auto Svet, kad mi je brat slupao Punta, i odlicno je uradio auto. Ne poznaje se da je ista radjeno na kolima, uradio je sve pedantno i precizno. Jako sam zadovoljan.

Sada za sve sto treba oko limarije i sitnih ogrebotina idem kod ovog limara. Necu da mi tamo neki priuceni majstori petljaju oko kola. Ovaj covek je ozbiljan i radionica mu je uvek puna. Volim kad je majstor posten, kad drzi svoju rec i uradi kola kako treba.

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Originally posted by ilkebgd
          Cene su korektne, farbanje krila 40 evra, montaza 10. Dvoja vrata su mi imala fleke jer su bila cuknuta pa gitovana, to je prefarbao da se nista ne primecuje s tim sto je kod jednih morao da obija stari git, cisti rdju, ponovo gituje plasticnim gitom i tek onda farba. to je izaslo po 25 evra za svaka vrata (sve ukupno 100)
          Zvao sam ga po posle preporuka sa ovog foruma, hteo sam na prolece da eventualno sredim haubu jer ima dosta sitnih ostecenja od kamencica. Dakle, potrebno je samo farbanje (metalik), nikakvo ispravljenje i sl...

Ovaj lik mi je, medjutim, rekao da bi to kostalo 100 evra. Sad, pitam se kako dvoja vrata i krilo, pa jos sa skidanjem starog gita, gitovanjem, farbanjem i namestanjem ukupno kostaju 100 evra, a meni samo za haubu trazi 100 evra.

Nije problem u 100 evra, ali...
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• The Punisher
            CBC Senator XXL
            • 01.03.2006
            • 503
            • Beograd Wozhdovatz
            • Ford Taunus TC1

Za manje od 100 evra nadjes novu polovnu haubu za skoro bilo koji auto.
            https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• Kanarinac
              CBC Senator XXL
              • 08.10.2004
              • 2870
              • BG,Weedikovac

Verovatno je fora u tome shto je njemu flekovao i to je on sam radio.A za haubu ce terati kod farbara u komoru it o ti je danas neka cena za farbanje haube poshto je jeli veca od krila itd.Mozhe i za manje 10-20 evra manje ali pitanje je kako ce ispasti to...

I love my

Comment

• ilkebgd
                CBC Član
                • 29.08.2006
                • 59
                • BG

Pa ne znam stvarno, mene je farbanje krila sa montazom izaslo 50. e sad, hauba je sigurno 2 puta (ako ne i vise) vece povrsine od krila, pa valjda zbog toga... inace vrata mi nije farbao cela, nego samo deo gde su bile te fleke.

u svakom slucaju znam da je Mica povoljan sa cenama, nije od onih koji deru, bas naprotiv. moguce da je to ok cena za haubu. jos ako je neki noviji i veci auto... na avataru ti je mondeo, veliki auto, hauba mu je ogromna. a i Mica kad mu dodje neko sa novijim autom koristi najskuplje neke nemacke aditive itd (vec sam napisao da svoje koristi). naravno da nece iste da koristi kad tebi farba mondeo i kad nekome farba neki stari kombi ili nekog ficu... tako da se onda i cena razlikuje.
                Fiat Punto Mk.2 1.2 8V

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

OK, ja sam shvatio da ti je farbao cela vrata. Sad to ima logike. Da se razumemo, nije problem u 100 evra previse, nego mi je bilo cudno. Treba mi neko ko ce da mi kvalitetno uradi haubu, a da se posle ne primeti da je bilo farbano. Posebno jer nista nije udareno, vec me nerviraju ostecenja od kamencica, koja na crnoj farbi dosta dolaze do izrazaja.
                  Ipak, sacekacu do proleca, jer sada na putevima ima dosta rizle. Posle cu verovatno da odem do tog Mice da se dogovorimo.
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• jaksa
                    CBC Senator XXL
                    • 23.10.2004
                    • 701
                    • Novi Beograd, SC

Interesantno je da i na mojoj haubi ima tih ostecenja od kamencica verovatno. Ja sam resio da nista ne diram, neka veca je prethodni vlasnik malo zafarbao, a nigde nije probijena boja do lima, pa nema ni korozije.

Kao vlasnik polovnog vozila naucio sam da zivim sa time da sve nije bas onako kako bih zeleo, i ne bacam novac na dovodjenje auta u stanje novoga, sto je i nemoguce.

Comment

• Dragon
                      CBC Senator XXL
                      • 15.11.2006
                      • 963
                      • Beograd

Ma, ne pogadja ni mene to preterano, vise me nervira, al zato sto sam malo picajzla sto se kola tice. Sta cu, devica...

Comment

• jaksa
                        CBC Senator XXL
                        • 23.10.2004
                        • 701
                        • Novi Beograd, SC

Vidi cenu novog mondea, pa ce ti biti odmah lakse

Comment

• ilkebgd
                          CBC Član
                          • 29.08.2006
                          • 59
                          • BG

Originally posted by DRAGON
                          OK, ja sam shvatio da ti je farbao cela vrata. Sad to ima logike. Da se razumemo, nije problem u 100 evra previse, nego mi je bilo cudno. Treba mi neko ko ce da mi kvalitetno uradi haubu, a da se posle ne primeti da je bilo farbano. Posebno jer nista nije udareno, vec me nerviraju ostecenja od kamencica, koja na crnoj farbi dosta dolaze do izrazaja.
                          Ipak, sacekacu do proleca, jer sada na putevima ima dosta rizle. Posle cu verovatno da odem do tog Mice da se dogovorimo.
                          Kod mene se nista ne primecuje... a inace ljudi koristite ono sredstvo Platinum...
                          Fiat Punto Mk.2 1.2 8V

Comment

• Zbog pozamasnih licnih pozitivnih iskustava resio sam da svog limara stavim na ovu listu, jer smatram da je to covek stvarno zasluzio.

Dakle, za okolinu Kraljeva (a i sire):

Majstor Goran iz Mrsaca pre Kraljeva, kada idete Ibarskom magistralom iz pravca Beograda.

Povoljne cene, visok kvalitet rada, pravi fanatizam sto se odanosti poslu tice. Delove limarije koje ostali bacaju kao neupotrebljive covek ispravlja do neprepoznatljivosti, cesto je u stanju i da auto zguzvan sa svih strana vrati u predjasnje stanje. Nece insistirati na skupim delovima i uvek se trudi da vas manje kosta, zbog toga se umesto kupovine novog dela i upusta u ispravljanje deformisanih krila, hauba...kao da je u borbi sa samim sobom da dokaze nemoguce. Prakticno mu nijedno vozilo nije strano. Moja topla preporuka.

Telefon: 0656677888

Comment

• Dragon
                              CBC Senator XXL
                              • 15.11.2006
                              • 963
                              • Beograd

Jeste, opasan je Goran. Jednom mom komšiji uradio Suzu, prosto nisam mogao da verujem. Ko iz fabrike. Dobro si me podsetio, popuno sam ga smetnuo sa uma...
                              Dok sam ziveo u Kraljevu, čuo sam mnogo pohvala na njegov račun, lično nisam imao iskustva, a taj Kadet je jedini auto koji sam video da je komplet urađen.

Comment

• Najskuplja je losa popravka .
                                Po meni treba platiti mozda i vise ali ako se dobije pravi kvalitet .
                                Nije to nista ako se uzme u obzir posledica lose popravke .
                                Sta vredi skrtariti ako ces posle par meseci imati opet investiciju .
                                Zato lepo treba platiti ali i zahtevati maksimum .
                                Poznajem coveka koji sve u zivotu cicijaski devalvira
                                od jeftinog trazi jos jeftinije .
                                pre par godina nadje nekog venta udarenog auto je na izgled bio
                                onako osrednje udaren ali kad su ga pregledali majstori zakljucak je bio da treba da se postavi na sablon i razvuce .
                                Auto je bio star 4 godine ali je imao 19 000 km TDI ful oprema koza klima
                                sve je bilo tip top .
                                Ali taj se lik nameracio da posto poto nadje za dz popravku i tako
                                " mudrijas " navata njekog serpenjara da to uradi-skarabudzi za 400 evra.
                                Svi su limari bili preko 1200 evra plus farbanje i delovi.
                                E on resio da ucari na limaru .
                                Uglavnom auto je uradjen na oko sve je u redu ofarban perfektno .
                                Lep na izgled ali kad se montirao pocese problemi prednji nosac motora mu je redovno pucao gume su se trosile kao lude .
                                Na putu je uvek vukao u stranu uzas .
                                Sve je bilo uzalud i reglaze i naknadne intervencije .
                                Eto prodao ga je za smesnu cifru nekim likovima koji su ga uzeli samo
                                zbog opreme i motora .
                                Znam da je poludeo od besa sto je sve tako ispalo ali sam je kriv .
                                zato treba ipak ceniti strucnost i kvalitet .
                                Cena ako je malo visa progutajte jer to je gorka pilula ali leci kasnije boljke koje su neizlecive .

Comment

Working...
                                X