Autolimar (+)...preporuka...ali neki bas dobar

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Soo
    CBC Član
    • 02.12.2006
    • 36
    • Beograd

Da li neko zna jos neki broj telefona od Gorana Beoplast Maricka 49 posto je trenutni broj stalno iskljucen mislim na 064....
    hvala unapred

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Nazovi Savu limara ima on njegov broj sigurno...
      Power of dreams !!!

Comment

• ĆOMI
        CBC Senator XXL
        • 31.08.2006
        • 1705
        • Braće Jerković,Vozd
        • Stilo JTD 16V

Originally posted by jaksa
        Kao vlasnik polovnog vozila naucio sam da zivim sa time da sve nije bas onako kako bih zeleo, i ne bacam novac na dovodjenje auta u stanje novoga, sto je i nemoguce.
        Nikako se ne bih slozio sa tobom....
        OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Car
          CBC Senator XXL
          • 07.07.2005
          • 900
          • Beograd

Ja bih se bas slozio sa Jaksom, pogotovo kad stalno vozis kola po centru Beograda, ili kad parkiras u istom
          Bas treba da imas srece da auto ostane bez sitnih udaraca/ogrebotina ako recimo pravis 100 km dnevno po Bg-u, i stalno parkiras u nekoj od prve dve zone... Neko ko pravi 40-50 000 godisnje i od toga bar 70 procenata bude voznja u Beogradu, ne znam koliko moze da ima auto koji izgleda kao nov

Bas cu da svratim kod ovog Zokija iz kumodraza, kad ga vec vas par toliko hvali, treba da se na dvoje zadnjih vrata isprave ulubljenja. Nadam se da nece da mi izlomi tapacirunge, ili nesto slicno Znaci koliko ne verujem nasim shusterima, ne bih im dao bukvalno da mi skidaju tapacirung sa vrata, a kamoli nesto vise...

Comment

• Ljubo
            CBC Senator
            • 18.10.2005
            • 278
            • Kraljevo

@ mikele,
            @ dragon

Bivši i/ili sadašnji zemljaci, danas sam baš pitao drugara za nekog dobrog limara/farbara i preporučio mi nekog lika u Progorelici.
            Baš sam ga pitao i za tog Gorana iz Mrsaća jer sam i ja čuo još pre više godina za njega da je ono... vrh. Ali mi ovaj kaže da se iskvario u poslednje vreme...

Šta mislite o ovome? Jeste li vi čuli za ovog u Progorelici?

Comment

• Dragon
              CBC Senator XXL
              • 15.11.2006
              • 963
              • Beograd

Nažalost, već duže vreme nisam u KV, tako da ne znam pravo stanje. Mogu da se malo raspitam kod drugara, pa cu ti javiti.
              Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• jaksa
                CBC Senator XXL
                • 23.10.2004
                • 701
                • Novi Beograd, SC

Prepao sam se kad sam video da si postovao u ovom tredu

EDIT 021 Ne citirati post iznad

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Evo, od danas imam razlog da ovde postujem. Neki idioti ostetili mi kola na parkingu kod pijace i to na dva mesta. Zakaceno prednje levo krilo i zadnji branik probijen. Mislim, sta reci???

Kad sam se malo smirio i odustao od ideje da nasumice poubijam jedno sto ljudi, shvatio sam da nije tako crno. Branik sam odmah ostavio kog Gorana u Rakovici, video sam kako je uradio jednog Passata i rekao mi je da je to moje ostecenje nije ozbiljno i da ce sve izgledati kao novo. Ajd, posto je raniji vozac napravio neke sitnije ogrebotine, pristao sam da ga celog prefarba za 60 evra.

Mogu samo da kazem, a to mi je rekao i Goran, da je Fordova plastika k...c! Jebote, nije bio jak udarac, verovatno isparkiravanje, apsolutno nista nije pomereno, a branik prso. Secam se ranije me jedan udario u Golfa II odpozadi, to je tako puklo da nisam smeo da izadjem iz kola. A ono, branik se samo ulubio, skinuli ga, ispravili i teraj...
                  Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• LazaNS
                    CBC Član
                    • 24.12.2006
                    • 93
                    • NS

Plastika kod mondea dvojke je tesko s, nemozes dva na ulici videti da im nije puko branik, neverovatno je tanka. Kod mondea trojke je ok, provereno :-)

Comment

• Kabi
                      CBC Veteran
                      • 22.08.2006
                      • 113
                      • Novi Sad

Jedno pitanje...na parkingu su mi bas lepo udarili auto u zadnja desna vrata(ulubljeno dobro i izgrebano) i malo prednja vrata i donji prag,a kola 10 deset dana stara kakav maler..posto je kasko u pitanju da li ja mogu da zahtevam da mi stave nova vrata,ova zadnja, ili mi osiguranje to nece dozvoliti? prvi put sam u ovakvoj situaciji i dosad nisam imao iskustva sa osiguranjima pa me zanima sta mogu da ocekujem?

Comment

• zux
                        CBC Senator XXL
                        • 10.05.2005
                        • 773
                        • Beograd-Filmski grad

oteraj auto u osiguravajucu kucu ciji kasko imas
                        prijavi stetu
                        oni ce napraviti zapisnik o steti i uputiti te u servis sa kojim imaju ugovor
                        odes tamo ostais auto, na njima je da procene da li ce staviti druga vrata ili peglati ova tvoja, uglavnom kad zavrse posao i auto ti vrate u predjasnje stanje (u tvom slucaju fabricko) zovu te i daju ti racun koji nosis u osiguravajucu kucu, gde ces dobiti garantno pismo u vrednosti racuna koje nosis u servis koji vrsi popravku i preuzimas svoj auto
                        malo sam ga zakomplikovao, ali shvatices

Comment

• bakara
                          CBC Senator XXL
                          • 29.01.2005
                          • 977
                          • nBGd

Uzaludno pokusavam da nadjem temu u kojoj je neko dao preporuku za nekog lika iz zemuna koji vrsi hladno ispravljanje lima (ono bez cukanja).
                          Imam dva ulubljenja na autu, gde farba nije prsla pa bih hteo to da sredim...

Ima li neko iskustvo koliko to kosta, i da li je mozda bolje da to uradim sa farbanjem?

Ako neko iskopa temu koju trazim bio bih zahvalan!
                          pozdrav

Comment

• Vlada_nbgd
                            CBC Senator XXL
                            • 11.09.2005
                            • 1066
                            • Novi Beograd/Topcider
                            • ford focus sport pack

Nadam se da ce pomoci...

http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... om++zemunu
                            FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• bakara
                              CBC Senator XXL
                              • 29.01.2005
                              • 977
                              • nBGd

Eh, da to je to...
                              Samo mi nije jasno kako radi pretraga, kad ne daje ni jedan koristan rezultat...

Javim sta sam uradio...
                              pozdrav

Comment

• zooro
                                CBC Početnik
                                • 25.06.2007
                                • 6
                                • BG

Moje iskustvo sa limarom farbarom ATKOM

Moje iskustvo sa limarom farbarom ATKOM
                                napomena ovo je za one koji imaju malo skuplji ili noviji auto da se razumemo.
                                evo i moje iskustvo sa limarom.posto otac i ja delimo isti auto.nesreca se njemu desila (a mogla je i meni)i da nije zalosno bilo bi smesno.nezgoda se desila u nasoj mirnoj ulici 50 metra od naseg stana .matori je savestan vozac bivsi taksista nikada prekrsaj za 40 godina staza.covek je vozio kao i svaki dan istom poznatom trasom kada sa trotoara iza kontejnera izlece (neznam kako takvog kretena da nazovem rekao sam mu posle kada sam se cuo sa njim da je imao srece sto ja nisam bio u tom trenutku u autu jer bi ga slatko davio i zadavio inace sam bio na putu mozda i bolje jer bi sada robijao budalu) sa jugom koji je bio parkiran krecuci velikom brzinom u rikverc i pri tome zadnjim delom udara u nas auto u pokretu radi se o mojoj renault laguni 1999godiste i razbija mi prednje desno krilo,prednja vrata dobro ,zadnja manje i guli farbu na zadnjem delu auta.steta od njegovog osiguranja prvo procenjena na 35.000 din(430eur)kakav bezobrazluk???? sa predlogom da to sredi njihov majstor njihova zvaka,zvali oni i on potvrdio da to toliko kosta ???.isao matori na procenu i ubedili ga ali nije mogao nista da potpise posto sam ja vlasnik auta .a ja naivan pa angazujem od mog osiguranja procenu oni su procenili stetu na nekih 850 eura.sada odlazim ja i podnosim procenu mog osiguranja i nekako uspevam da se nagodim uz dosta ubedjivanja i svadje i pretnej advokatom i sta jos.. kako to kod nas mora.nikako ne prihvatajuci njihovog limara farbara "ZIKU STRICLU" .
                                napokon prihvataju stetu na 850 eura.nova prednja vrata +lajsna+migavac kostaju 450eura ostaje mi 400eura za limara farbara dvoje majstora traze oko 600eura sa zamenom prednjih vrata(ja donosim nova jer oboje kazu da tesko to moze da se ispravi a da se posle ne poznaje) i farbanje cele te desne strane.znaci ja treba da doplatim 200eur ako kupujem nova prednja.zet mi drzi mehanicarsku radionicu on mi ih predlozio kaze da su odlicni.(zet i njegovi ostali strucnjaci kazu ma kakav ATKO on je derikoza i nece ti nista bolje uraditi)ja batalim price i reskiram nista ne kosta i pozivam ATKA iz NOVE PAZOVE.covek me poziva kuci kod njega u zemun pregleda auto i predlaze sledece da on sve ispravi i farba za sumu od 700eura.ja sa nevericom prihvatam neverujuci da ce to na nesto da lici.po dogovoru auto teram u ponedeljak.ATKO kaze bice u petak po podne gotovo.u petak zovem kazem mogu li u subotu da dodjem,nema problema auto je gotov i ceka.kada sam video auto ja sam se zabezeknuo gledam pa neznam jel bila udarena desna ili leva strana.ljudi covek je sve ispravio cak i plasticnu lajsnu koja ima metalnu sinu u sebi na prednjim vratima koja je bila za zamenu tako da se nista ne primeti gledao sam,zagledao i pod reflektorom nema razlike i metalik boju je potrefio.a sto me najvise iznenadilo auto u****li i ocistili iznutra.tapacirung sa oba vrata kao da nije ni skidan. felne ispolirali ,gume namazali sa onim sjajem auto blista.kada sam auto oterao kod zeta skupili se strucnjaci i ne mogu da veruju.a ja sada kazem "KAD KRECIS KRECI"a za ATKA zapadni sistem rada i profesionalizam i mozda nesto skuplji od ostalih ali ga radi covek svaka mu cast.pa ako nekoga zanima mogu i slike da posaljem da vidi kako to izgleda pre i posle.

Comment

Working...
                                X