ma kakva ljutnja, pricamo o mogucim resenjima i razlozima za ovakav ili onakav izbor/metod.
evo ja imam zagreban od kljuca auto. imao sam i potpisivanje kredom, i potpisivanje flomasterom (oprala kisa pa bilo za dz
, bilo je i naletanja na branik dok je parkiran auto, bilo je bacanja kroz prozor sa nekog sprata, bilo je da je auto ispod drveta koje je omiljeno mesto za pticju kaku, i za sve ove godine auto je dobro izdrzao sve te torture. jos je na njemu fabricka boja i tako ce i ostati.
kada bih hteo da dovedem do perfekcije opticko stanje bez ijedne ogrebotine to bi me kostalo oko 800 evra, ruke + materijal.
ono sto nisam siguran jeste koliko bi dugo u ovom gradu takvo stanje opstalo jer mi je nemoguce da strazarim pored auta.
limar mi skoro nije trebao ali lakirer bi imao posla
naravno nista licno, stvar ugla iz koga se gleda razvoj odnosa ovde.
nadam se da ces naci limara koji ti odgovara sto cenom sto rokom.
evo ja imam zagreban od kljuca auto. imao sam i potpisivanje kredom, i potpisivanje flomasterom (oprala kisa pa bilo za dz

kada bih hteo da dovedem do perfekcije opticko stanje bez ijedne ogrebotine to bi me kostalo oko 800 evra, ruke + materijal.
ono sto nisam siguran jeste koliko bi dugo u ovom gradu takvo stanje opstalo jer mi je nemoguce da strazarim pored auta.
limar mi skoro nije trebao ali lakirer bi imao posla

naravno nista licno, stvar ugla iz koga se gleda razvoj odnosa ovde.
nadam se da ces naci limara koji ti odgovara sto cenom sto rokom.
Comment