...Laguna je lepo odradjena...Cuo sam za tog Atka i ranije....cak se jedno vreme reklamirao na TV-u...nekog BMW-a serije 7 je vratio iz mrtvih na tom video klipu...
Ali ipak je 700 evra mnoooooooooogo...
Nije stvar u tome cije su pare...da li od osiguranja ili sl...ali, prosto, taj rad ne vredi ni blizu 700 evra...Mozda si se malo zaleteo, jer je ipak osiguranje platilo, ali da si iz svog dzepa pare davao, verovatno bi druga prica bila...
Inace, tu vrstu ostecenja svaki iole pismen majstor sredjuje bez problema...za mnooooooogo manje para...
Ali, jos bolji su oni koji su rekli da vrata moraju da se menjaju...
p.s. A, i ti ga pretera sa onim '' razbija mi prednje desno krilo, prednja vrata dobro, zadnja manje...''
Jel' si imao udesa kada stvarno dodje do ''razbijanja''...?
Pretera ga stvarno... ja rek'o kad vidim auto ono havarija zesca ono ogrebotine jbt
kakav atko, ovo sredjuje iole normalan majstor za 150-200 jura
Stvarno je dobro uradio, ali je ipak derač... pa on bre nije normalan, 700 evra, za ovo malo što je auto ogreban bio po vratima... kako neki ljudi deru i za šta uzimaju silne pare da ne poveruješ... pa koliko on mesečno zaradjuje
ako za ovu sitnicu naplati 700 evra, 2 prosečne mesečne palte u Srbiji 10 000 evra mesečno ili više? ajde da idemo svi na zanat u limare i lakirere... što sam onda studirao uopšte i što radim mnogo komplikovaniji posao, kad vas ima koji pristajete da vas tako pljačkaju...
ovo bi ti drugi uradio za 150 evra, u max meyeru bi ti odredili nijansu i napravili tačno takav lak i isto se ništa ne bi primećivalo moj kolega sa posla ne znam tačno ko mu je radio, ali bio mu je celom levom stranom šlajfovan auto slično kao tebi samo žešće i znam da je sve sredio za 150 evra i apsolutno se ništa ne primećuje isto kao kod tebe a isto je metalik...
naplatio ti je bre ko da je radio rols rojsa ili majbaha a ne lagunu 1. generacije... stvarno za ne verovati, da neko za par sati posla, za glupost zaradi 2 prosečne mesečne plate i još ga mušterija javno hvali nakon toga...
znači tarifa mu je da sanira ogrebana dvoja vrata više od 10% vrednosti auta...
AJDE JOS JEDNOM DA RAZJASNIM.JER VIDIM DA OVDE IMA MNOGO STRUCNIH DUSEBRIZNIH SRUCNJAKA.NE RADI SE OVDE DA LI MI JE AUTO MALO OGREBAN, MALO UDAREN ILI JE IMAO TOTALNU HAVARIJU.NEGO KAKO NASLOV KAZE PREPORUCI ALI NEKOG BAS DOBROG LIMARA PRAVOM PRAVCATOM PROFESIONALCU.OSTAVIS MU AUTO I ODES NA LADNO PIVCE,KAD SE VRNES KAO DA NIJE BILO NISTA.
1.NISAM NAVEO DA JE U CENU USLA I ZAMENA BOCNOG AIRBAGa kojeg je takodje odradio majstor ATKO isto odradjeno strucno i profesionalno.
takodje mi je ofarbao i zadniji spojler na koferu kojeg sam naknadno ugradio
2.NIJE MENI UZEO PARE NEGO OD OSIGURANJA(i jel mislite da su i ti ljudi iz osiguranja ovce da isplate nesto sto ne vredi toliko ,pokusali jesu ali su na kraju i isplatili.)
a sto je meni najvaznije i posle 10 meseci izgleda kao da auto nikada nije radjen.
POZDRAV STRUCNJACIMA
Velika slova se tretiraju kao dranje. Ovde niko nije dosao da se svadja i raspravlja stoga bih molio za neku osnovnu kulturu. Svaki sledeci post tog tipa ide u djubre.
Osecajte se zamoljenim da prilikom pisanja iskljucite Caps_Lock opciju, t.j. velika slova. Pisanje tekstova velikim slovima se identifikuje kao vikanje prilikom razgovora. Tekstovi sa neobuzdanim koriscenjem velikih slova ce biti uklonjeni, a autori istih upozoreni.
Sledeci put slobodno pogledaj pravila. Nepostovanje istih povlaci za sobom iskljucenje sa foruma.
Odlicno mi je uradio krilo na Stilu. Boja pogodjena 100% (ima kompjuterski mix po sifri), nema nikakvih tragova ni tackica po laku. Uverio sam se da mu je komora super, a posto sam video da radi dosta novijih automobila, ostavio sam svoj i nisam zazalio. Cena je OK, a ispostovao je i rok.
Doslo vreme da i ja trazim limara. Pokupio sam par brojeva odavde pa cemo videti sta kazu. Prenecu utiske.
Ako neko ima jos neku preporuku slobodno neka kaze, ovde je pravo mesto.
Odlicno mi je uradio krilo na Stilu. Boja pogodjena 100% (ima kompjuterski mix po sifri), nema nikakvih tragova ni tackica po laku. Uverio sam se da mu je komora super, a posto sam video da radi dosta novijih automobila, ostavio sam svoj i nisam zazalio. Cena je OK, a ispostovao je i rok.
Listam ovu temu uzduz i popreko o svim limarima i odlucim se bas za tvog a nemam pojma zasto pored save atka i svih ostalih.Ujutru mu vozim auto pa ti javljam utiske kada auto bude gotov.
Comment