Razbio auto na parkingu i "pobegao"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • X9
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2005
    • 3179
    • Wien-Sabac
    • RX-8 i X-9

kod mene je bas obrnuti sistem....na primer gledam dosta vozaca koji voze kroz Austriju,Madjarsku,i ni papiric nece baciti tamo ali cim se predje u zemlju Srbiju rokaj sine..baca se sve zivo..prosli put sam se na parkingu izderao na tipa koga nisam video nikad u zivotu,Svajcarske table ,covek lepo stao i samo li sipa otpad pored auta...meni pao mrak na oci...stanem ,zena me gleda onako bledo,i tako ga napujdam da je pocrveneo...
    KKK sto se tice tvog slucaja,u Srbiji moras tako...inace ovde u Austriji ni ne pokusavaj jer ima mnogo boljih sistema...najvise boli kad te opale po dzepu ...
    pozz
    "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• RANK
      CBC Senator XXL
      • 28.02.2007
      • 1635
      • Beograd
      • FIAT MAREA WEEKEND 1

@KKK
      " ja sam auto uredno registrovao i platio porez državi koji je poprili?an iznosi 3-4 pros?ene plate u Srbiji i sada nemam pravo da ga vozim. E ne?e mo?i."

pa i ja sam uredno registrovao,ne znam koliko sam prosecnih plata platio, ali ne smatram da mi to daje pravo da unistavam tudju imovinu.
      OK,nervoza, afekt, ali TI si njemu SVESNO ostetio imovinu.
      Sto se besomucnog udaranja sirene tice: nisi pomislio da je mozda jos nekom dete bolesno i da recimo nije moglo da spava.Onda je za ocekivati da drugi brizni otac uzme saksiju i sa recimo petog sprata, preciznim projektilom (saksijom i sl.) ucutka tog bezobraznog manijaka. Sa punim pravom, jer mu ugrozavas njegovo pravo na mir, a on je porez platio ___(uneti broj) prosecnih plata.
      "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• KKK
        CBC Član
        • 16.09.2005
        • 68
        • Beograd

Onda je za ocekivati da drugi brizni otac uzme saksiju i sa recimo petog sprata, preciznim projektilom (saksijom i sl.) ucutka tog bezobraznog manijaka
        To je sasvim logičan nastavak ... zato sam i svirao "samo" 15-20 minuta.
        Upravo je to ono o čemu je brick pisao, jedan prekršaj povlači drugi i tako dok ne padnu glave. Zato ih i gubimo tako mnogo. Mnogo bi lakše bilo da se SVI pridržavamo zakona, nažalost nije tako i svakim danom sve je gore. Siguran sam da i sam to vidiš svuda oko sebe, ne samo u saobraćaju.
        http://www.srbija4x4.net

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

uh, brz si kao munja.

Ocigledno je da mislimo isto, a verujem da kad bi ti se ista situacija dogodila danas, drugacije bi postupio. Ako nije tako, onda naopako
          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• KKK
            CBC Član
            • 16.09.2005
            • 68
            • Beograd

@servis.impuls
            Noćas putujem u EU, idem da se odmorim i ako ću uglavom biti za volanom i gledam kako normalan svet živi.
            Imaću verovatno vremena da razmsilim o svemu, ali ako sada kada izađem iz ofisa zateknem zagrađen auto, verovatno ću uraditi isto. (možda ću kraće da sviram )

Comment

• Rendjo
              CBC Senator XXL
              • 26.06.2006
              • 340
              • Zadar HR

Razumijem KKK i mislim da se svakom može desiti da p***i na takve stvari.Ako je znao da će morati platiti štetu prije nego što je oštetio auto onda nema potrebe sekirati se..platiš i gotova prića.Pošteno bi bilo da taj plati sebi popravak automobila kao kompenzaciju za zagrađivanje al kad zakon nije uvjek fer

Comment

• X9
                CBC Senator XXL
                • 28.06.2005
                • 3179
                • Wien-Sabac
                • RX-8 i X-9

mozda je cela prica trebala ad ima sledeci tok.
                taj sto je ostavio Juga ako je mislio na sebe i druge trebao je lepo da napise na parcetu papira da se izvinjava,i da se npr.nece zadrzati dugo i da ostavi broj mob.telefona,ako neko hitnmomora da izadje da ga nazove...i problem resen
                "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• Goranp
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2006
                  • 436
                  • Banja Luka

Shvatam tvoj bijes i sve
                  Ali mi nije jasno zar ti nije bilo lakše da uzhvatiš jugu za zadnji kraj i pomjeriš ga gdje god želiš, ipak on nema više od 600 kila.

Em bi tako riješio problem, em nebi sebe uvalio u problem

A ako si toliko bio bjesan, mogao si ga tako pomjeriti i probušiti mu gumu...
                  Banjaluka Blog
                  http://gradbanjaluka.blogspot.com
                  Tattoo Picture
                  http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

Gorane, imas u Banjaluci puno jugica. Pokusaj da pomeris jednog.

Kasno se ukljucujem u temu, tek sad mi je skrenuta paznja na nju. Cini mi se da samo ja od ucesnika poznajem KKK-a i samo sam hteo da kazem da on sigurno ne bi uradio ovako nesto da nije imao debeo razlog. 100% ga podrzavam... koliko sam samo puta ja pozeleo da uradim slicnu stvar.
                    Stranci ocigledno ne shvataju kakvih sve ovde vozaca ima...

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• dranix
                      CBC Senator XXL
                      • 04.10.2004
                      • 3079
                      • Antwerpen/Belgium
                      • Saab 9-3

Ne vozaca. Ljudi, Urose.
                      Nemoj da mislis da ne znamo. Prati nas to jos odmah od granice.
                      Lose se lako i brzo zaboravlja ali se jako tesko opet privikava na isto a ne prihvata nikako i nikada vise.
                      Da se kladimo da taj sa Yugom nije dobio ni prijavu za pogresno parkiranje jer je zaboga "zrtva". Ustvari je trebalo pa da se na sudu ZVANICNO sretnu dve vazne cinjenice. Da vidimio kako bi se presudilo.
                      Odgovorno tvrdim da policija u Srbiji suvise "procenjuje" i ne pridrzava se striktno zakona vec se aktivnost cesto svodi na cisto proseravanje.
                      Kao ono o prljavim tablicama recimo. Sta znaci prljava tablica zimi? Kome nije? A za to se valjda jos samo u Srbiji placa kazna.
                      Ovde te brate zapisu da toga nisi ni svestan. Nema svadje, prepiranja, nasilja. Nista. Samo uplatnica posle par dana sa pravom zalbe koje kosta jos 30 eura posto su oni naravno uvek u pravu jer pisu prijave strogo po zakonu.

Comment

• KKK
                        CBC Član
                        • 16.09.2005
                        • 68
                        • Beograd

Elem, epilog cele priče ...
                        Stigao mi je poziv za sud, otišao sam i ponovio priču datu u izjavi u MUP-u. Sudija mi je rekla da se teretim za prekršaj, pazi sad : "Neoprezno uključivanje u saobraćaj vožnjom u nazad, pri čemu nisam proverio da li ima drugih vozila ". Na moju opasku da nije baš tako bilo i opet ponovio ključne delove moje izjave, dobio sam odgovor da se TO tako tretira.
                        Kazna 8000 dinara za prekršaj i 3000 dinara što sam napustio mesto saobraćajne nezgode pre dolaska policije, sa mogućnošću plaćanja na 6 mesečnih rata.
                        Pitao sam i šta ako se cela priča opet ponovi, kao odgovor od sudije sam dobio sleganje ramenima.
                        Zadovoljan sam presudom, očekivano, a da li je pošteno ne znam.
                        Eto, čisto informacija da znate šta možete da očekujete bilo da se nađete u mojoj situaciji ili u situaciji onog nesrećnog yuga.

Comment

• greywiendog
                          CBC Senator XXL
                          • 01.12.2006
                          • 421
                          • Stara Pazova

Iskreno, odlicno si prosao, jer kao sto si i sam rekao, yugo je "razbijen" a to kosta vise od 100e realno (ne znam u kakvom je stanju ali pretpostavljam)!

Znam da je prica vec stara, ali moram da dam svoj komentar jer vidim da ste svi razmisljali kao KKK i poistovecivali se sa njim! Ja ipak svoj "glas" dajem RANK-u (bivsem servis.impulsu), odnosno istog sam misljenja kao i on. Jednostavno nikad svesno ne bih uradio to sto je KKK uradio! Znam da policije nema kad treba da bude tu, ali u tom slucaju mnogo je bolja varijanta polupati prozor i pomeriti auto (sto je neko ranije vec rekao) ili organizovati se sa nekim ljudima da pomognu da "zanesu" yugo ili da ga premeste na drugo mesto!

Sve u svemu zavrsilo se relativno dobro po tebe i ova prica treba da je gotova i da ne razmisljas vise o tome.
                          Pozz
                          Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• sri98
                            Admin od Trpeze
                            • 24.10.2004
                            • 7262
                            • Republic of Konjarnik
                            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by greywiendog
                            ali u tom slucaju mnogo je bolja varijanta polupati prozor i pomeriti auto (sto je neko ranije vec rekao)
                            = krivicno delo ostecenja tudje stvari
                            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Mene je jednom komsinica namerno zatvorila i nije htela da pomeri auto,KRETEN SPECENI!Ja lepo okrenem 92 i kazem kakva je situacija,a on meni u fazonu pa sta da vam kazem. Reko ja cu da lepo polomim staklo prebacim auto gde mi nesmeta i sta se onda desava?Kaze on e za to ce mo onda doci,ma mislim se u sebi jeb_ise pick.o smr.dljiva, lepo onda ovoj kravi nabijem pesnicu u njonju i kazem joj da ce sledeci put naci auto u delovima pa neka dodje i bia ako treba. Ona ce moju cicu da dira
                              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• greywiendog
                                CBC Senator XXL
                                • 01.12.2006
                                • 421
                                • Stara Pazova

@ sri98
                                Pa i ovo sto je uradio je krivicno delo! Svestan sam toga da je u startu taj sa yugom bio glavni krivac ali cim je KKK nesto preduzeo automatski je postao glavni krivac!!! To je sranje i drugacije ne moze... a to sto sam rekao da polupa prozor, nekako deluje kao manja steta i odgovornost u odnosu na svesno razbijanje tudjeg vozila, bez obzira sto je nepropisno parkirano...
                                Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

Working...
                                X