Divni kupci...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Divni kupci...

Dakle, upravo je moj otac imao neprijatan razgovor za jednim kupcem, i iznervirao se do te mere, da taj lik ima srece sto je u Beogradu, a ne u radnji, jer....

U cemu je stvar?

Ljudi su stoke, i hoce da uscare, to je ona klasicna prica kad je neko jajara..Izvinjavam se na recniku, uzrujan sam!

Prica ide ovako:

Nazvao je jednog dana, narucio deo. Da sad ne ulazim u detalje(Nissan je u pitanju), deo mu je odredjen po sasiji, odgovarala mu je i cena, dobar je kvalitet i stigao je kada mu je receno.

Prica sledi da on sada reklamira deo, zove po sest puta, pokusava da ubedi nas kako smo mu isporucili pogresan deo.
    Ono sto on ne zna, a to je da ja imam takav program u firmi, da se tacno zna kad, ko i sta je rekao.

A sta je poenta?Poenta je da je on oterao auto kod majstora, nabavio deo, i doneo mu na ugradnju.

A majstor?Cast izuzecima(ima i takvih), ali 75% su ....... od ljudi, i mrze kad im kupac dodje sa delom!Zasto?Zato sto on onda moze samo da naplati rad(ZA STA JE I INACE REGISTROVAN), a ne i da uvali deo gde on ima najveci rabat!

I naravno, prica, moze on to i kvalitetnije i bolje, sustina je, tj. moj savet:

NE DAJTE DA VAS MAJSTORI KLEPAJU PO USIMA, KUPITE SAMI DEO ZA SVOJ AUTO, a oni nek vam samo ugrade!!

A ovaj _____ iz prethodne price je resio da vrati deo(koji odgovara), jer mu je majstor nasao jeftinije(tj. ugradio se bolje), da je doticni zvao 4 puta, slao zenu, druga(a opet se zezne, jer meni sve pise, i sasija, i licni podaci, itd), i kad je malopre shvatio(posto mi je iznervirao caleta), da ne moze da nam proda pricu, poceo je da preti inspekcijom.

Samo napred, necu da spominjem ni ime, ni servis, nije bitno, sustina je da ima svakakvih ljudi, a posle svega, bolje da mi i nije dosao u radnju, samo mi je problem napravio...
  • Viper
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2004
    • 700
    • Kać

Sta ces idemo dalje, ma samo opusteno 100 ljudi 100 cudi 100 zena 200 ****.
    I DONT NEED SEX
    goverment fucks me every day!

Comment

• Car
      CBC Senator XXL
      • 07.07.2005
      • 900
      • Beograd

Povremene nesuglasice ne mozes da izbegnes, dzabe gubis zivce...

Comment

Znam, ovako mi je lakse, mozda taj jednom procita ovaj forum..

No, da ne gresim dusu, imam 10% divnih kupaca, 80% normalnih i 10% idiota...

Comment

• CLD
          CBC Senator XXL
          • 08.02.2005
          • 1225
          • Belgija - ranije Luna-Chico

uvek je bilo, najteze je raditi sa ljudima, ima nas svakakvih, kao sto neko rece nema nerviranja nego furaj napred.

Comment

• NemaN
            CBC Senator XXL
            • 29.11.2004
            • 1560
            • munze

to sa majstorima i delovima je stvarno tacno....kupujte sami svoje delove ma koliko oni tvrdili da znaju i da imaju orginal....
            I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

Svako radi svoj posao najbolje, trgovac prodaje, majstor popravlja i kraj.

Comment

• low rider
                CBC Senator XXL
                • 03.04.2006
                • 613
                • Beograd

Ljudi... hm, kao sto si rekao svega ima.

Devojka mi nedavno prodavala auto, i bio neki lik, zove svaki drugi dan, stalno sa nekom nebuloznom pricom za ubijanje cene, dakle ne odustaje iako on svaki razgovor zavrsi sa necu vise da vas zovem, jer svaki put kupuje isti takav naravno 2x jeftiniji, ali eto zove da je obavesti da joj je jaka cena.

Lik zna koja je najniza cena jer je dolazio 3 puta da gleda auto i besomucno davio.
                I na kraju vrh gluposti, zove n-ti put telefonom posle tih baronisanja i dogovore se da kupi auto, dogovore cenu, samo da dodje i preuzme ga. Dodje lik i izbroji 300e manje, iako su se dogovorili za krajnju cenu pre sat vremena.

Comment

• M-power
                  Moderator
                  • 10.01.2005
                  • 10060
                  • Bg; Banovo Brdo
                  • CorsaC, astra H,

Originally posted by TRIO_driver
                  No, da ne gresim dusu, imam 10% divnih kupaca, 80% normalnih i 10% idiota...
                  Blago se tebi...ti si srecan covek
                  Kod mene je skroz drugaciji redosled.
                  To date there has never been a faster car built for the public road and,
                  it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• AlexRS
                    CBC Senator
                    • 27.10.2007
                    • 234
                    • Borca

Podrzavam eMa, ja mislim da si se malo zahebao sa brojkama...

Comment

• *IvanT*
                      CBC Senator XXL
                      • 30.01.2005
                      • 3234
                      • Srbija, Beograd, Kara

Živimo u "teškom" vremenu, pa netreba da čudi što nalete mušterije koje nisu baš normalne.
                      http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• djukic
                        CBC Senator XXL
                        • 27.03.2005
                        • 2526
                        • Beograd

U koju grupu ja spadam kad kupujem kod M-a
                        Kod mene je slucaj da svi sve znaju i dodju unapred sa zakljuckom i nacinom popravke. Ja onda lepo kazem da odu kuci i da to lepo i urade...
                        Bilo je nesuglasica i ubedjivanja i naravno pretnji inspekcijom. Ali to smatram delom posla. Takav isti problem imaju i moji drugari koji rade tamo negde u Evropi.
                        Znaci problem nije vezan za geografsko podrucje vec za ljudsku prirodu.
                        https://t.me/pump_upp

Comment

• RANK
                          CBC Senator XXL
                          • 28.02.2007
                          • 1635
                          • Beograd
                          • FIAT MAREA WEEKEND 1

djukicu, svaka ti njegoseva
                          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

@AlexRS:Nisam se zeznuo, samo volim ljude i nisam dugo licno u poslu, kao moj cale, verovatno cu i ja da smanjim nivo normalnih, povecam broj idiota, posle 20 godina...M je izmedju mene i caleta, zato tako i kaze..

@Djukic:Apsolutno tacno, zato sam i rekao ljudi su stoka, a ne Srbi su stoka.

Comment

• dranix
                              CBC Senator XXL
                              • 04.10.2004
                              • 3079
                              • Antwerpen/Belgium
                              • Saab 9-3

Ja mislim da je problem u mnogome vezan za neznanje ili neobavestenost pa mogu reci da ima prilicno naivnosti jer se mnogo veruje pricama i rekla-kazala.
                              Najbolje je kad odes u servis bilo koje vrste i nemas sta ti da znas jer sve MORA da zna majstor.
                              E, ako on ne zna pocinju problemi. Ne mislim na znanje da se uzme novac nego da se odradi posao optimalno ali i da se posteno kaze sta bi isto bilo dobro uraditi preventivno dok je auto u garazi. Mozda nesto i izgleda skuplje na prvi pogled ali vremenom ustvari ispadne jevtinije.
                              Nazalost, mnogi lazu pa se zato cesto ne veruje ni dobronamernim predlozima.

Comment

Working...
                              X