Sigurno ne postoji niko u ovoj zemlji ko nije nasankan od strane nekog mehanicara, limara, prodavca, cak ne vezano za automobile. Samo zavisi od coveka kako ce to podneti i kako ce to uticati na njegov stav za ubuduce.
Ima i istinskih bydala kao sto je ovaj iz tvog primera. Ali cemu nerviranje, neka zove inspekciju, ti si cist.
Mnogo je neznalica, a tu su i prevaranti, takvi ljudi nanose stetu postenim ljudima sa znanjem. Generalno cesce kupac ili primalac usluga biva ostecen pa i novcano, tebi kupac ne moze oteti pare, ne racunajuci lopove. A evo moj drug vozika neke rezervne delove koje mu je uvalio bivsi majstor, skinuli ih kod mog majstora jer nisu ni za q, pa stavili nove.
Ja sam ove godine 2 puta isao da vracam deo jer su mi prodali pogresan i to u ap sportu i euro autu. Skinemo rastavimo sve, kad nije to to. Pakuj vracaj, nemaju odgovarajuci, a auto na dizalici...
Neki prodavci znaju o auto delovima koliko i kasirka u maxiju, samo da prodaju sta god da je.
Sreca je da se dobar glas daleko cuje, pa za prave ljude ne bi trebalo da ima zime.
Comment