Koliko ja znam Mladja je zavaljao za neke male pare...
Lancia Delta - Suvereni Sampion!
Collapse
X
-
Ta Karlova integrale je bilo zestoko polomljena. Cela skoljka se savijala u nekom smeru dok se volan vrteo u mestu... Uzas... Karlo je pricao sa mnom dok je imao tu prvu da mu radim neke prepravke ali je onda prodao i uzeo EVO. Posle se nismo culi.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
-
Pa jeste malo mnogo, ali u sustini nije jer bi u inostranstvu ta cena bila realna ali kod nas je sve malo izokrenuto. Ja taj auto nisam detaljno gledao, Manfred mi je rekao da treba malo ulaganja oko nekih sitnica spolja ali za motor i mehaniku ne moze niko da ti garantuje dok ne pgledas! Za mene je stvarno mnogo jer jednostavno nemam toliko para pa sam odustao, TVOJ je ako ga hoces!
Comment
-
-
-
7k je odlicna cena za dobru integralku, preko su duplo, pa i vise skuplje.
Comment
-
-
... bila je svojevremeno jedna u Nemackoj, cena je bila 30 000e+, a stanje... kao farbika. Nije ni vozena, sa sve celofanom preko sedista, zastitama za patosnice od kartona... Martini verzija. Bas me zanima gde li je zavrsila..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment