Druze nisam rekao da perla boja ne valja, rekao sam da po mom ukusu ne ide na taj auto, ukusi su razliciti...
A i napisao sam da je mozda u ok stanju, nisam rekao da je u losem, ali to se po slikama ne moze videti.Mora se videti, cuti, opipati...Ja za to nisam strucnjak, niti sam zainteresovan za kupovinu.
Ja taj auto volim, kao i vecina ljudi sa ovog foruma, i meni se licno ne svidjaju ni felne ni boja..
Kome se svidja neka slobodno kaze tako, ne zameram nikome.
Uskoro bih trebao da pocnem da radim ozbiljnije. Postavicu slike cim bude nekog pomaka. Cekam novu radionicu da bih mogao da radim... a radionica najzad dobija krov ove nedelje...
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Ja imam i broj telefona, zvao sam danas da vidim koja je cena, ali se niko nije javio, mozda vredi pogledati, moze da se spusta cena na te sitnice, tako da moze da bude i dobra kupovina, nazalost niko ne zna u kakvom je stanju motor, a sva ta shminka moze lako da se popravi
Gospode Boze pa ovo nije normalno kako ovo chudo ide!Ne izgleda mi snimak da je ubrzan tako da je ovo ipak surova realnost.Ovaj auto ne zna shta je uzbrdica a shta nizbrdica sve shvata i vuche isto
Comment