Lancia Delta - Suvereni Sampion!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

@snoopy
    Ako je tvoj auto iz avatara, onda te vidjam u Dz. Vasingtona, pa nije ni cudo da znas za Integrale...komsija
    Inace, nije sigurno crna, vec vrlo tamno siva metalik...pogledaj! ...bitno je da je boja perfektna i da za 14 godina nije izgubila nista od svog sjaja.
    Nisam ga video danima, pa sam pomislio da ga je prodao, posto uredno stoji u 99% slucajeva ispred Saatchi&Saatchi-ja. Cena je previsoka za nase trziste, ali auto vredi svaki cent. Da imam para za zezanje i rasipanje, priustio bih tako nesto sebi...kupice ga na kraju neki bogati entuzijasta...

Comment

• ale944
      CBC Senator XXL
      • 20.03.2006
      • 1457
      • Beograd

ranije sam vidjao i jednu belu u Hilandarskoj, nisam zagledao izbliza, ali je delovala odlicno...
      http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• Komex
        CBC Veteran
        • 20.10.2005
        • 100
        • Beograd

Juce sam video prelepu crvenu Integralku sa spojlerom na kome pise Evoluzione.. I prilicno sam ubedjen da je vozi onaj Minimaxov sin, Sha-Ila ili kako vec...

Comment

• M-power
          Moderator
          • 10.01.2005
          • 10060
          • Bg; Banovo Brdo
          • CorsaC, astra H,

A ja sam video jednu zutu u Zarkovu i nemam pojma ko to vozi
          To date there has never been a faster car built for the public road and,
          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• sn00py
            CBC Senator XXL
            • 15.08.2005
            • 851
            • Belgrado

@Starac
            Da moj je auto u avataru, i stanujem u blizini, lik je parkira ili u hilandarskoj ili u djure danicica ili jelene cetkovic ili vlajkovicevoj... Zavisi kako kad ima mesta...
            Mada sam ja i dalje ubedjen da je u pitanju crna boja... A da je u savrsenom stanju sto se tice svega sto se na njoj onako kako se vidi sa ulice tice jeste.... To potpisujem..

Poz

BMS team

Comment

• Milos
              CBC Senator XXL
              • 12.05.2005
              • 700
              • Beograd, carraburma

taj auto sam vidjao u topolskoj ulici... onako, malo mi je

Comment

• HotDog
                CBC Senator XXL
                • 06.05.2005
                • 965
                • BSG 75 (011)

meni je mnogoo...ali dopadljiva
                kad bih sitnicario, zamerio bih "evolucione" natpisu ovim cartoon slovima.

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

To je nasminkani dresh od auta. Vidim da mu je sada promenjena hauba. Ko ga ne zna skupo bi ga platio.

Comment

• scarab26
                    CBC Senator XXL
                    • 27.09.2006
                    • 353
                    • bgd

otkud znas da je dresh? ne sumnjam u misljenje nego me cisto intersuje. ovo je sigurno sha-ilina jer on zivi kod kalenica.

Comment

• starac vujadin
                      CBC Senator XXL
                      • 27.08.2005
                      • 2617
                      • Stari grad

1. Imas ovde na forumu pricu sta je radjeno i sta je crkavalo na njoj.
                      2. Znam jednog od vlasnika od ranije sa Crvenog krsta, auto je stajao mesecima, mozda i godinama dok nije skrpljen (sklopljen). Radjeno je sve sa originalnim delovima, ali su to radili samouki ljudi koji su vezbali na njoj. Intergrale je osetljiva masina i zahteva ne dobrog, nego izvanrednog majstora za odrzavanje.
                      3. Svaki put kad je vidim vozi (gazi) je neko drugi...neki napaljeni likovi. Sad cija je, nije bitno, ako se pozajmljuje unaokolo. Za takva kola je bitno da ih vozi sto manje razlicitih vozaca da bi sluzila sto bolje.

Pored toga idrugi su mi pricali lose o ovom autu, jos ranije, ali ne moramo da price iz druge ruke uzimamo u obzir.

Moram priznati da sada izgleda bolje nego pre, izgleda da se sadasnji korisnik potrudio da je dotegne spolja u red.

Comment

• fantom
                        CBC Senator
                        • 24.06.2005
                        • 218
                        • Subotica
                        • Fiat 500, StreetKa

Originally posted by starac vujadin
                        1. Imas ovde na forumu pricu sta je radjeno i sta je crkavalo na njoj.
                        Jel moze neki link gde ima pricha o ovoj Lanci,cisto informativno
                        Btw. Vizuelno mi se jedino ne svidjaju felne i natpis na pragovima
                        Old school...

Comment

• starac vujadin
                          CBC Senator XXL
                          • 27.08.2005
                          • 2617
                          • Stari grad

Ma ne mogu da se setim tacno, ali vidi pod "Italijanski automobili" ili "Fiat-Lancia" sobama na forumu.

Comment

• scarab26
                            CBC Senator XXL
                            • 27.09.2006
                            • 353
                            • bgd

nema... daj link

Comment

• starac vujadin
                              CBC Senator XXL
                              • 27.08.2005
                              • 2617
                              • Stari grad

Pokusao sam da nadjem link, ali ga nesto stvarno nema . Pogledacu detaljnije opet, jer sam to citao to vise puta i znam da ima, cak se i secam da je taj koji je pisao rekao da auto ima oko 300ks (cisto sumnjam, ali ima vise od serijskog) i sta je sve radjeno i doradjivano i sta je crkavalo na njemu...

Comment

Working...
                              X