ZASTAVA 101,128

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • paki
    CBC Član
    • 09.05.2006
    • 48
    • Nish

Nasao sam glavu od specijala je sa klipom 86...
    Sada mi problem pravi bregasta,hocu bas onakvu kakva ide u 101 sa italijanskim motorom,pa me zanima moze li od nekog fiata ili jos bolje ako znate da neko ima...
    Nalazio sam samo DMB koje su iste i za 1.1 i 1.3...
    I jos nesto kuci imam glavu od 1.1 pecurka usisnog ventila je manja nego kod izguvnog,primetio sam da je tako i na 1.3 pa me zanima zasto onda ovi moji klipovi imaju jednaka udubljenja za pecurke ventila? Cisto informativno.

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Tako se lake prave.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• paki
        CBC Član
        • 09.05.2006
        • 48
        • Nish

Kako mislis lake? Da te ne razumem pogresno...
        Miljane jel znas nekog ko prodaje 1.3 motor za stojadina,ali da je u dobrom stanju,da teram ovaj krsh iz garaze...
        Bio sam danas kod Popadica kaze ako hoces na prvu 1800 din i novi klipovi 7500 sa karikama,ako hoces hilznovanje 8000 din...
        Da vise ne gubim vreme uzaludno resio sam da kupim motor i zavrsim stvar,mozda mi je to bila greska od samog pocetka al sta sad...
        Ako imas nesto javi!

Comment

• Uros Piperski
          CBC Senator XXL
          • 31.01.2005
          • 2978
          • Beograd

Lakse

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Miljan
            CBC Senator XXL
            • 18.01.2006
            • 459
            • Nis

Originally posted by paki
            Kako mislis lake? Da te ne razumem pogresno...
            Miljane jel znas nekog ko prodaje 1.3 motor za stojadina,ali da je u dobrom stanju,da teram ovaj krsh iz garaze...
            Bio sam danas kod Popadica kaze ako hoces na prvu 1800 din i novi klipovi 7500 sa karikama,ako hoces hilznovanje 8000 din...
            Da vise ne gubim vreme uzaludno resio sam da kupim motor i zavrsim stvar,mozda mi je to bila greska od samog pocetka al sta sad...
            Ako imas nesto javi!
            Ne znam nikog, jedino da pogledas na nekom otpadu od Fiata motor da uzmes, od Una ili Ritma, ali cene su od 100-150 eura ako je los (mora da se radi generalna) do 200-300 eura za dobar, ali tesko ces da utvrdis kakav je, ako je skinut sa auta.
            Jel toliko los taj blok da mora da se razbusuje, ne moze samo nove karike i lezajevi ?
            Jel si nasao 86mm karike ?

Comment

• paki
              CBC Član
              • 09.05.2006
              • 48
              • Nish

Kod popadica merili i kazu da je blok na dmb standard 86.4 pa i nije toliko los blok ali hocu da sve to bude extra,auto izvaren sav ide za neki dan kitovanje,spric kit,pa farbanje...
              Da se skupi jos malo love pa neka ga prehilznuju,i glavu ovu treba da resim jaooo poludecu!

Comment

• paki
                CBC Član
                • 09.05.2006
                • 48
                • Nish

Zaboravih da pitam ovog Urosa sta je smesno...
                pozZ

Comment

• Miljan
                  CBC Senator XXL
                  • 18.01.2006
                  • 459
                  • Nis

Sta je bilo, jel uradjeno nesto ?

Pozdrav

Comment

• paki
                    CBC Član
                    • 09.05.2006
                    • 48
                    • Nish

Pa jos malo i gotovo je auto je dobio 1.3 dmb motor za komplet veberom sa 2 grla petostepeni menjac i jos par sitnica nadam se da ce biti kroz 10-ak dana!!!
                    Sada mu predstoji farbanje nego se razmisljam dali da mu zatvorim ove bocne migavce stvarno neznam imam jos sutra da se razmisljam ako imate neki predlog slobodno...
                    Bice u plavoj ali neka perla plava,bas onako dobra,mozda bude imao i dve bele linije po levoj strani duz celog auta,ono preko haube krova...

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Jok,samo nabavi bela(bezbojna) stakla za iste i ubaci oranz sijalice.Tje bude .

Comment

• paki
                        CBC Član
                        • 09.05.2006
                        • 48
                        • Nish

A sta mislite za linije,imate li neki predlog u vezi njih,ili ne moraju da budu linije sta bi ste vi uradili...
                        Videcu za ovo gledao sam i neke retrovizore hromirane sa migavcima pa cu jedne migavce verovatno da ukinem mozda one male bocne,imate li jos neke fotke sem onih koje su vec na forumu.
                        pozZ

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

Mislio sam ovako:

A ti verovatno ovako nesto:

Sto se tice linije(a),ja ne bih al' auto je tvoj ...

Comment

• paki
                            CBC Član
                            • 09.05.2006
                            • 48
                            • Nish

Bas sam ovako zeleo da izgleda,sa okruglim farovima,sa ovim grilom, felne... Bas je dobar!
                            Linije nisu bile obavezne ali sam mislio da mu izvucem malo agresivniju notu...
                            Porazmislicu o ovome,gde mogu da se kupe ovi beli migavci i kolika im je cena?

Comment

• Miljan
                              CBC Senator XXL
                              • 18.01.2006
                              • 459
                              • Nis

I, sta bi na kraju ?

Comment

• paki
                                CBC Član
                                • 09.05.2006
                                • 48
                                • Nish

bice slike imao sam problema sa motorom oko prenosa, prethodni vlasnik je umro pa je auto bio vlasnistvo njegove zene pa dok je pokrenut postupak da auto bude na njegovog unuka ma svasta...(a sve to jos u leskovcu...) ali nebitno da mu uglavim taj motor i eto slika jbg znam da sam obecao jos pre mesec dana ali tako ti je to u zemlji srbiji...

Comment

Working...
                                X