hmm .. to mi nije palo napamet .. sigurno ima isti problem kao ja .. mozhe da smota ali ukoliko u tom polozhju tochka nagazi na naku rupu ili udubljenje .. svashta se deshava .. ode ili guma ili rub ..
pa tu jer fora verovatno u ajnslagu jer ima dosta manji od obicnog auta,slucaj kao kod ST-a znaci treba mu mnogo veci radius okretanja ali nema veze ne mora da radi bas polukruzno na raskrsnici kad hoce da ga okrene ili pod pucnu ili na neki poligon gde ima dosta mesta ... prednji trap je uzi od obicnog keca da bi stali tockovi dok je zadnji malo prosiren a sto se tice rubova jesu malo siri ali su i dosta otanjeni tako da to puno znaci ali sto kazete kad naidje na neku rupu pri smotanom upravljacu na znam bas kako mu je ...ali sve u svemu ovo verovatno i nije auto predvidjen za neko cimanji i okretanje po uskim ulicama i zavlacenje uglavnom je za drag a da je dobar jeste ......
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Pozdrav svima.
Ja sam nedavno kupio svoj prvi auto, skala '89. godiste.
Presao sam vec 1500 km i primetio sam da nivo ulja opada.
Hteo bih malo da dolijem, pa nisam bas siguran koje da sipam, da li ce mu skoditi ako se pomesaju razlicita svojstva?
Majstor koji je poslednji menjao ulje "ne moze da se seti koje je sipao".
Procitao sam celu temu "Mineralno ili sintetika?" i opet ne znam na cemu sam. Pitao sam par ljudi, svako ima drugacije misljenje, uglavnom prednjaci neko mineralno.
Posto nikad to nisam radio, da li mi mozete dati neki savet koje ulje da sipam i da se onda toga i drzim?
Sta vi koristite kod vasih keceva, yuga, itd?
Znam da je ovo za vecinu trivijalno pitanje, ali od neceg moram da pocnem.
Hvala unapred.
Prvo,dobrodosao na forum!
Sto se tice ulja,ja sam prilicno siguran(95%) da je kod tebe sipano neko mineralno.Retki su oni oni sto u Z. sipaju i polusintetiku (par nas fantoma ovde),sintetiku da i ne pominjem.Znaci,male su sanse da ces se zaj....ti dolivanjem mineralnog.Najbolje,posto kazes da si vec presao 1.500km i majstor je vec zaboravio sta je sipao,ti lepo uzmi 3 litra novog ulja i nov filter i !Zamenis to i znas na cemu si.Zavisi sta bi sipao al' to ti je investicija vec od nepunih 1.000din (NIS mineralno i FRAD filter) pa na vise,prema zelji i mogucnosti.
Sta sipati?Ja koristim zadnje ~ 3 godine Galax Sint 10W40 (polusintetika) i menjam ga na 6-8k km (8k sobzirom da gorim TNG zadnjih godinu i po).Pre toga sam sipao Galax GLX5 15W40,mineralno.Sve u svemu,dok sam sipao GLX5 imao sam utrosak ~ 0,3lit/1000km.Sa Sint-om imam 0,1-0,12lit/1000km.Auto je inace,Z-128 1,1 sa 125k km .
Toliko od mene,ti vidi sta kaze jos neko,pa odluci!
Pozz !
Mislim da kod tebe nije problem samo u ulju vec i u samom motoru koji nije u cvetu mladosti,jer ako ti po meracu vidis da ti opada ulje a presao si smo 1500km od zamene znaci da ga motor poprilicno trosi.Tako da nemoj ni razmisljati o polu ili full sintetici,sipaj mineralno 15w40 ili 20w40 i vozi.
Hvala NN.
Imam novo pitanje. Uspeo sam da polomim naslon od sedista (vozackog),
sto od inercije, sto od "neznosti".
Kako su to isto pre mene uradili i brat (na Yugu) i tata (na 128-ici) pitam se da li je to klasicna falinka kod Zastave ili su pak geni u pitanju?
Znam da je matori zavario sva sedista u svojim kolima.
Mogu li ga nekako sam popraviti ili da ga nosim pod elektrode?
Comment