kod nas to ima svaka stanica za tehnicki pregled. ja sam mjerio sa vozacem (70kg) svoj auto ali sam zaboravio ljevo i desno, napred nazad mi je 630-570 prije olaksavanja, oko 100kg sam izvadio nakon toga.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
ha, vaga je pokazala tako, i ukupna kilaza odgovara. stim da vozaceva tezina mozda prelazi vise na prednji kraj, jer je blizi prednjim vilicama nego zadnjoj oprugi
tj prihvat torzionke je ispod nejga
joj da zabrijao sam. 30 kila u korsit prednjeg kraja a 50% mase je 600kg ( ja sam uzeo 500 ) znaci 30kg od 600kg je tocno 5% . ispada da je 55-45 . ako dodamo jos i gumu i pun tank iza i ako su tvornicki podaci o rasporedu za auto bez vozaca dodjemo na tih 51-49 koje se deklariraju
e ljudi treba mi podatak za remenicu od servo pumpe,ovako sam resio bez dodatnog spanera
nego da li ima manja remenica za ovakvu pumpu,ova je 114mm,na originalnoj pumpi je 90mm,ali je ja nemam,i nisam nasao dobru,ova mi nekako deluje sasvim solidno,unutra je kao nova
i javlja mi se problem sto tek na 1500rpm ide lako sve ispod ide ali nije to to,sto znaci da joj fali malo manja remenica,a mrzi me da pravim
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
ne moze od TS-a,drugacije je kacenje na glavu,probao sam a originalnih pumpi ima ali kad mi izvadi i furde delova gde je istrese od blata i peska,pa to bi samo lud montirao na kola
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment