pa jel ti pase od 1.6 imam i to ali mi se na oko cini isto.
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
od 1.6 bi moglo al i ovo je sasvim ok jer ova pumpa se koristi na 70% automobila i moze se naci i za 10-ak evrica,cista u kesi stoji i ceka musteriju,ma ovo radi ok ali mi samo treba za nijansu manja remenica na pumpi da bi vrtela brze i ostvarila potreban pritisak,mada bi mogla i ovako ako ne nadjem nikakvu slicnu remenicu,samo je nastelujem na prelivnom ventilu dignem pritisak za nijansu i to bi bilo to,ali kako je isao tesko volan sad ide malim prstomko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
Kada sam isao na atest gasa u AMS u Ruzveltovoj merili su kilazu po osovini.
Sa plinskom instalacijom, oko 20l plina i 10ak l benzina te 'percetom' od 95 kila za volanom (tj. ja) vaga je pokazala 650 kg napred i 650 kg nazad...
Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Kakve veze sad ima drift sa ovom pricom???
Sto volim kad lupis tako i ostanes ziv. . .
Ja sam se nasalio, ali ako hoces misljenje mogu ti ga izloziti, kada naidjes na ostru krivinu u sred kanjona a nisi se spremio za nju..., niko te ne pita da li ces da driftujes nego kako ces da je prodjes... a ako u ****tu nosis 60% tereta..., to nije dobro, ma koliko mi baljezgali ovde!
Da sada ne zalazim dublje u pricu..., ja sam cak taj osecaj okusio u mojoj alfi koja ima "tezi" nos i "lakse" ****, ali sa punim koferima u gepeku punim rezervoarom i nas cetvoro, nije mi bas bilo prijatno, tako da mogu da zamislim kako je u TS-u sa sve punom bocom plina u gepeku???
Ove godine sam putovao sa 156 sa istim set-up-om ( cetvoro,koferi. . ) i osecao sam se dosta sigurnije i stabilnije!!!
Comment
-
-
jesi li isto ti vozio?
i nisam ni malo bio ozbiljan sta se palis ko sibica kad neko pomene drift...
samo sam rekao da kad imas 4-ovoro u kolima raspored tezine je nebitan jer ne jurcas ko lud... tj. kao da si sam... jer nema poente... auto se ponasa kao kamion...
Comment
-
-
Pa ne bih pisao da nisam....
Ne pita tebe situacija da li jurcas ili ne jurcas, ili da li si pun ili prazan, nego te fizika iznenadi to jest prepadne a ti joj objasni da vas je cetvoro u kolima i da nisi primetio da je krivina pod tolikim uglom!!!
To je poenta price. .
Comment
-
-
pravi vozac ne dovodi svoje suputnike u opasnost. ako se vozis po propisima mozes imat i bunker pun olova i nece bit problema. nije to tako opasno ako su jos 2 osobe iza i neide sav teret na zadnju osovinu. na olaksavanje prednjeg kraja utjece smao onaj teret koji se nalazi iza osovine, a to su koferi. boca i ljudi su ispredTS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Veruj mi nikad nisam bio od tih koji se kurce ped drugima i tako to nego me stvarno iznenadila krivina...Kad ocu bas da se izdivljam a nalazim se npr u NS onda lepo predjem most SAM u kolima pa imam sirok izbor mogucnosti gde cu, uh kako sam drao par puta po Fruskoj Gori da sam imao kameru da snimim ono bi bilo extra...
Comment
-
-
Originally posted by TOKYOUuuuu pa to ne valja. . .
Kada krenes npr. na more, pa sedne vas cetvoro i pun gepek stvari pa pun rezervoar plina, cela masa ode nazad!
Transaxle u krvi...
Comment
-
-
Pa jes. . .
Ja inace volim da putujem, to mi je citav ritual!
Putovanje ti je kao i sex, ako prcas 3 minuta bude ti slatko ali i kratko! ( i to je to )
Ali kad se pripremis za put, pa se prvo izpraznis, pa odradis pakovanje, lagano vozis pa zastanes, pa odmoris, pa malo odes u razgledanje pa ti se opet vozi i tako dok ne stignes do kraja... a onda bonaca..., tada vec mozes i da zapalis koju jel si vec sve zavrsio!
e sad....
Jedino ako uz put napravis neko sranje pa ti za recimo devet meseci sve izadje na nos... e to je problem, zato se cuvas pa stavis nove gume, po nekad i tri, cetri..., pogotovo ako dimenzija nije kompatibilna!
Comment
-
-
Hm, ja vala... zeznuto je to sa rupama, lako odu gume usput...
Mada mi je draze ona varijanta tableta u rezervoar pa sipas i ne mislis... Mislim, na oktansku vrednost naravno...
P.S. I Swiss Tony bi ti pozavideo na komparaciji! =]Transaxle u krvi...
Comment
-
-
negdje sam citao da se od tih tableta umire. ja to necu stavljat u svoj auto.TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
Comment