Treba mi savet .Hteo bih da ugradim plin posto me ubi ova cena benzina.Problem je u tome sto nemam para za sekvent,a sa ovim drugimuredjajima ima puno problema.Dajte mi neki link za temu autogas .U pitanju je v6 da podsetim.
Druga varijanta je da prodam Milanku i kupim nesto sa 1.3 karb motorom.
Treba mi savet .Ovo bi moglo da bude za Doru.Pisao sam vec o tome da bih ugradio karburatore i izbacio sveone nepotrebne stvari.Video sam da Alfa 6 ima motor sa 6 karburatora pa me zanima dali su iste glave kod motora sa ubrizgavanjem i sa karburatorima,zatim koji bi karbovi bili pogodni i kako bi se to sve uklopilo.Svaki savet je dobrodosao.
Danas sam primetio da kad stisnem kocnicu i duze drzim da mi polako propada,ne propadne skroz na patos ali osetno,blizu patosa,verovatno cu morati da remontujem glavni cilindar. Jel' neko skoro radio glavni cilindar,koji je promer cilindra da bi kupio prave gumice?
ima ih dva ili tri modela,ali mislim da je isti kao na alfi 164 i na fiat cromi,ja sam menjao ali pre godinu dana,i proveri servo vakum,hoce da se osusi ulazni klip pa brljavi,i meni se desavalo,kad stojim u mestu i drzim kocnicu lagano propada,i menjao glavni kocioni i opet isto,i kad sam podmazao sve proradilo normalno sa starim cilindrom
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
ima ih dva ili tri modela,ali mislim da je isti kao na alfi 164 i na fiat cromi,ja sam menjao ali pre godinu dana,i proveri servo vakum,hoce da se osusi ulazni klip pa brljavi,i meni se desavalo,kad stojim u mestu i drzim kocnicu lagano propada,i menjao glavni kocioni i opet isto,i kad sam podmazao sve proradilo normalno sa starim cilindrom
Mozes li da malo vise kazes o podmazivanju serva,kako to da uradim i scime uljem ili mascu
Comment